>KISAH PROJECT ALPHA LAUNCHING DAN JUGA REVIEW KICK ASS

>

Selamat pagi guys,sorry hari ni terlambat lagi la saya update sebab kerja berlambak ar.Sampai2 office dah ada something nak kena buat.Biasalah pekerja desikasi macam saya ni berehat time cuti je.Bila office hour memanglah kena jadi “bangla”


Oklah nak cerita sikit pasal Project Alpha 2 Launching yang terjadi semalam. Memang grand.Dah lama tak melepak ngan blogger2 lain & staff Nuffnang.Tapi sorry to Cikhel kerana terpaksa menyuruh dia bersenam di petang hari.hak3 takpe kan sebab dia memang nak kuruskan badanpun.Saya pergi semalam dengan aiensepet tapi kami sampai agak lambat dan terpaksa beratur panjang untuk dapatkan tiket.Then setelah berhempas pulas kamipun dapat sorang satu tiket dan goodie bag Adidas.



Dapat je tiket kitorang hangout lah sambil makan2 kat Cineplex.Gambar makanan saya tak ambil sebab terlalu lapar.Lepas makan macam biasala apa lagi semua sibuk nak bergambar.Tapi syoklakan sebab sebenarnya susah nak dapat ambil gambar kalau gi event macam ni. So ni antara gambar yang kitorang sempat snap :

Serikandi Blogging

Aiensepet with the Nuffy – David Wong

Bapak besar mamat (shaolintiger) ni kalau ajak gua sparing confirm gua back off

Hm,gambar lagi satu ni memang korang akan terkejut sebab saya tak pernah terfikir dan tak pernah mimpi untuk ambil gambar ngan dia.Sebab bagi saya dia ni macam poyo sikit.hak3 tapi malam tadi dia membuat tanggapan saya salah dan dia memang layak untuk Project Alpha.Memang friendly gile berbeza dengan watak dia kat TV.Terus saya jadi respect ngan dia :

Bersama Si Azwan Laser.Amboi2…Good luck in blogging ya!

Tu je kot gambar yang boleh saya tunjuk sebab gambar2 lain ada kat kamera orang lain.Nanti kalau saya dapat gambar2 tuh saya upload.Kalau takde kat blog check ar facebook eyh.Oklah sebelum terlupa.Lepas je launching kitorang masuk cinema untuk tengok cerita ni :


Semalam kitorang dapat tengok citer ni.Tajuk dia “Kick Ass”.Memang terbaek la citer ni.Sebab ganas,lawak dan LUCAH (mana ada lelaki yang tak suka…. hak3) .Citer ni pasal seorang budak nerd (saya nerd ke?) yang memang gila nak glamour,gila sex, dan gila otak tapi penakut.Kat sekolah memang tak top langsung tapi imaginasi dia memang kow2 la orang cakap sebab tak terbatas.

Satu hari dia boleh berangan jadi superhero,maka die menempah satu baju hero yang memang macam haram.Tak style langsung dan cuba untuk membantu orang awam.Task pertama mamat ni ialah dia cuba untuk halang dua orang kaki pow dari mencuri kereta.Dengan gaya buat2 berani dia gi sound dan at last kene bantai dan eksiden kene langgar kereta (memang tragik dan ganas) dan semua tulang2 dia diganti dengan besi.Jadi bermulalah aksi beliau menjadi superhero yang dikenali dengan nama “Kick Ass” (apa punya namala.Dahla siap buat myspace untuk promote diri dia.hak3).Dia memang terkenal sebelum berjumpa dengan 2 lagi superhero yang lagi gempak.Siapa superhero tu korang kena tengokla cerita dia.Ingat saya ni story teller ke?

Oklah nak sambung buat kerja sikit.Nanti saya update entri lain eyh.Bye….

p/s :
– Launching semalam memang best.Kalaulah saya dapat jadi featured blogger kan bagus (tak payah perasan lah Bean…)
– Kalau ada screening amik je sebab cerita semua best2 macam lagi satu invitation saya dapat dari Nuffnang

klik untuk tumbesaran sempurna

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Blogging, Buat Duit Dengan Nuffnang, Movies, nuffnang, Project Alpha. Bookmark the permalink.

19 Responses to >KISAH PROJECT ALPHA LAUNCHING DAN JUGA REVIEW KICK ASS

  1. farenova says:

    >sgt happening nampak, especially bila sebelah azwan ali tu šŸ™‚

  2. BeaN MorENo says:

    >fareniva – ces perli ke apa???hak3…ke akak memang peminat dia…hahahaha

  3. shafiq says:

    >dah keluar kat wayang ke cerita kick ass ni? btw, hit girl comel kan..huhu..http://belogbagus.blogspot.com/

  4. >hehehe.. aku gi IKEA mase tuh.. teringin nak makan Meatballs..terjumpa EKIN dan Ain kembarnya kat sana.. =p

  5. ~ ReD ~ says:

    >tgok gaks citer ni semalam :Dcomel owh Mandy..hehe

  6. Steward says:

    >Wa, besh juga ni…

  7. Natasha says:

    >wahhhhh!!! hapening2…kita jumpa untuk next movie pulak yer sifu;)) my date night..hakhakhak…tok guru dapat…anak murid pon dapat……hahahahaha

  8. kak ina kl says:

    >nanti ambil gambar kat blog ajer..nak upload susahlah..internet pelan sgt..

  9. BeaN MorENo says:

    >shafiq – ntah dah kot…hak3…memang comel…

  10. BeaN MorENo says:

    >jard – ko xcakap aku kim salam kat ain

  11. BeaN MorENo says:

    >red – uiks kenapa tak perasan…hahaha

  12. BeaN MorENo says:

    >steward – lain kali ada lagi try je…

  13. BeaN MorENo says:

    >kak tash – hahah…saya wayang mana boleh tinggal

  14. BeaN MorENo says:

    >kak ina – mana ada gambar saya…

  15. >hahaahak , jeles tak pegi . hahahak .wei , gamabr kau ngn shaolin bapak beza , hahahak … hahahak ..

  16. BeaN MorENo says:

    >aus – memang jauh beza siot sekali dia lempang aku…

  17. kak anie says:

    >Salam Bean…first time jumpa…macam pernah tengok…tapi tak ingat kat maner…apa2 pun malam tu memang happening…Kat kamera akak pun ada gambar bean ngan Nara & nicholas tau…kalau nak beritau…nanti akak cari bean kat Facebook…& tag u…

  18. BeaN MorENo says:

    >kak anie – hahaha…nak2 saya memang cari gambar tu…hehe

  19. babyhel says:

    >aku pun dpt first invitation tgk cter date night 13april ni..tapi mcm hampa je harapan aku…kerja petang pulak…..hampa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s