>TIPS : BUAT DUIT DENGAN LINK FROM BLOG

>

Hye selamat tengahari semua,sorry sebab terlambat post entri.Hari ni hari yang betul2 buat saya moody.Penat lelah saya minggu lepas dibalas tuba (wah berpantun2 bape nak buka?hak3).Cuba korang bayangkan bila korang dah penat2 setting barang then bila suppiler dah datang nak collect ada je orang kacau.Padahal benda ni dah dipersetujui boss.Ni lah orang cakap kepayahan bila laki bini kerja sebumbung.Mesti akan terjadi masalah “Naga 2 Kepala”Panas je kepala.Kalau saya tak fikir dia bini boss dah lama saya tengking dah. Menyusahkan betul.Buat lambat kerja orang lain.Pasal dia lah ramai staff dulu berhenti tu pun tak sedar diri.Asyik bagi stress dan at last saya amik half day hari ni.

Oklah tanpa membuang masa saya nak perkenalkan satu lagi cara yang mana korang boleh buat duit.Macam mana?Korang just buat review then letak link kat entri tu.Nama dia Link From blog.Sayapun baru nak try sebenarnya.So ni adalah benda yang korang kena buat :

1) Check Google PR korang (pastikan >1)
2) Check Ran Alexa korang (patikan <1,000,000)
3) Pastikan korang ada akaun paypal sebab payment ikut paypal
3) Masuk register kat Link From Blog
Senang je kan.Lepas dah register korang just add blog & buat review tentang Link From Blog then letakkan code kat blog untuk diorang trace entri korang. Lepas tu just tunggu job yang sesuai untuk korang.Biasanya kalau PR korang tinggi memang senang je nak dapat job dari diorang sama je macam BAS.
Jadi apa lagi tak salah kita cubakan sebab saya rasa benda ni bukan SCAM tak tau la kalau tetiba dah ramai dia jadi biol kan.hak3…Dari kita tulis something yang mengutuk orang baik kita buat review pasal something yang boleh kasi kita duit.So selamat mencuba

p/s :
– This is buy blog links

Advertise with my Blog

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Link From Blog. Bookmark the permalink.

16 Responses to >TIPS : BUAT DUIT DENGAN LINK FROM BLOG

  1. >wahh..menark..ellis nak cube la…

  2. >menarik.. tp rank alexa lebih 1000000. nak try gak ler.. thank for info

  3. cik EPAL says:

    >tak reti pulak pasal ni. huhu

  4. >nak try nak try!tq bean! ;D

  5. BeaN MorENo says:

    >ellis – try je…memang best

  6. BeaN MorENo says:

    >pereka cerita – boeh try tapi better bawah 10000000

  7. BeaN MorENo says:

    >cik epal – dah masyuk plakkan…

  8. BeaN MorENo says:

    >dex – jom buat duit sesama

  9. Mak Su says:

    >salam kenalsusahnya cara tu…. macam tak reti nak fikir… huhuhuh (sedih)

  10. Sendra says:

    >bean,aku punya pr 2,tapi yang satu lagi alexa tu aku tak faham nak cek camane..aku punya berapa eh??tolong cekk kan boleh..??aku tak faham lah no2 tu..

  11. Jogger says:

    >menariks… tp x layak arr

  12. BeaN MorENo says:

    >maksu – tak susahla anggap je macam kita taip entri

  13. BeaN MorENo says:

    >jogger apa plak tak layak…boleh bro cuma job tak banyakla…

  14. iniAku says:

    >CAmbesh je..tp x reti la plak..aduyai

  15. BeaN MorENo says:

    >iniAKU – try la dulu baru tau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s