>BILA TIADA YANG MENARI SEMUA RESAH,TOLONGLAH MENARI UNTUK KAMI

>

Selamat malam semua (mak aiyh dah macam polis plak), amacam hari ni ok tak?Hangat ke tak hangat?Hari saya sangat hangat kerana dua sebab iaitu bergaduh dengan bini boss dan yang kedua sebab cuaca memang panas sehingga memaksa saya menunjukkan bentuk badan yang sasa ni (mungkin kena pergi gym Kenny Sia baru fit kot).





Tadi saya ada mention pasal PR,so korang pandai2la buat apa yang patut untuk naikkan PR korang.Tadi baru check blog Nuffnang untuk tengok traffik sekali tertekan earning (boleh ke tertekan?),so ternampak sesuatu yang agak menggembirakan.Apa dia?Yeay!payment “Project Alpha” week 5 dah floating.Kan saya dah cakap hari tu kalau kita usaha mesti dapat punya.Task untuk week 6 pun saya dah hantar.So tunggu lagi RM20 masuk next week.Nampak gayanya boleh la cashout tiap2 minggu.Sebab ni tgh pending satu lagi check.Dah boleh declare lah macam gaji sebab nanti Gatsbypun akan floating RM50.Alhamdulillah…


Dari semalam saya agak pelik kenapa tiada iklan menari2 kat blog ni.Kalau adapun sekejap je.Pastu dia berehat lama.So dengan rasa susah hati saya pergila blogwalk ke blog2 kegemaran termasuk blog Kenny Sia.Kebanyakannya taida hiburan tarian ads.Suram je.Mungkinkah Nuffnang tgh maintenance ataupun memang tiada iklan untuk saya.Tapi takpelah sebab bak kata orang tua “Kalau Ada Meggi Perutpun Kenyang” (hah!).Sebab kalau kita terlampau berharap pada ads maka kita akan stress menulis.So anggap jelah Nuffnang tengah upgrade sistem diorang ye.Dah mengidam nak buffered la ni…

p/s :
– Hm,bila la nak beli monitor baru ni.Sakit matala pakai monitor hijau ni.ces!!!
– Entri takde gambar disebabkan monitor yang amat canggih

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Buat Duit Dengan Nuffnang, Buffered earning, nuffnang, Nuffnang tu Apa?. Bookmark the permalink.

6 Responses to >BILA TIADA YANG MENARI SEMUA RESAH,TOLONGLAH MENARI UNTUK KAMI

  1. >hahahak ape mksd kau monitor hijau ??

  2. BeaN MorENo says:

    >aus display dia warna hijau…hahaha

  3. Eyriqazz says:

    >fuhh…dia bertukar jadi hulk kot…P/s :jumpa bsk..aku tumpang kak ina..itupun kalau tak sesat jalan ke rumahnya…hik3..

  4. >weewit. bsok jgn lupa kim salam sama semua.~td Project alpha declared yg drng tak dapat bagi2 rm50. tp rm20 ttp ada lah. takpa sifu kaya udah bha.kui2..

  5. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – haha…jangan tak datang…

  6. BeaN MorENo says:

    >billet – haha…saje je buat…xdapat takpe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s