>PROJECTALPHA : MY FAVOURITE SPORT

>




Semua orang mesti ada sport atau sukan yang diorang suka.Ada yang suka main badminton,ada yang suka main bola sepak,dan ada yang suka main konda kondi(uiks sukan ke nih?).Saya ni nak kata kuat bersukan tu takdelah tapi suka jugaklah pergi main futsal ngan dak2 sekolah x-terendak dulu.Nak kata masuk tournament memang jauh sekali la sebab kasut futsalpun dah macam kasut dalam cerita “Shaolin Soccer”.


Lagi satu sports yang memang saya suka,tapi suka tengok jela main tak mau sebab nanti letih.Bila letih dan pancit agak susah nak bunuh setan.Sport tu ialah bola sepak.Kalau tanya pasal team eyh saya memang die hard Liverpool tapi season ni rasa macam nak sepak je Benitez keluar dari team.Ntah apa taktik dia pakai.Kalau tak kalah seri dan kalau tak seri kalah.Tak habis2 dengan Lucas dia.Saya tengok dari dia kasi si Lucas tu main baik dia suruh Dollah Salleh je yang main.



Walau apapun sukan yang korang suka tolong la jangan lupa eyh tolonglah mandi slepas bersukan.Kalau korang tak bersihkan badan selepas bersukan maka akan terjadilah satu jedian pelik pada korang yang akan menyebabkan badan korang menjadi “PETA” dunia dan mulalah jadi macam ni :



So untuk mengelakkan diri anda diselubungi PETA2 yang tak boleh dijual di kedai buku tolonglah mandi dan kalau boleh pakai produk Adidas Action 3 ketika memandikan diri korang tu.Bila korang memanjakan diri korang dengan produk Adidas ni maka korang akan terasa diri korang atlit yang hebat.Jadi gunakanlah Adidas Action 3 seperti ni :



Kesimpulannya “Majulah Sukan Untuk Negara…Bila Mandi Bandan Wangi…Hidup Adidas!!!”.(uiks ada kena mengena ke???Lantak la janji entri siap.hak3)

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Blogging, Project Alpha. Bookmark the permalink.

10 Responses to >PROJECTALPHA : MY FAVOURITE SPORT

  1. >gud luck.~week ne takde idea. besar peluanglah sifu dapat duet jatuh. hihi.

  2. BeaN MorENo says:

    >haha…billet minggu ni RM70 tu…rugi tak masu…xpun nanti vote entry saya kat Fanpage projectalpha eyh billet…tolong…

  3. >goodluck bean!!!cmne nk like ni? tak rety la..dah like kat fb je laa..

  4. kak ina kl says:

    >jomlah kita vote sesama geng oiii..addlah akak

  5. mie says:

    >wah!!!menarik, gud luck…

  6. BeaN MorENo says:

    >eny kena like kat project alpha punya wall…hehe

  7. BeaN MorENo says:

    >kak ina – boleh…akak sifu saya mesti saya like

  8. BeaN MorENo says:

    >mie – thanks cuba la nasib…mana tau rezeki

  9. Matjoe says:

    >terbaik entry. mari vote kt fb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s