>MATAHARI TAK KAN SAMPAI KE MALAM – ENTRI 3 IN 1

>

Saya masih terkejut dan agak sugul sejak pagi tadi selepas membaca entri Rina Salleh tentang pemergian pelawak yang memang ulung di Malaysia.Saya memang begitu minat dengan dia sejak Radio 9 dan disebabkan dialah saya sanggup pasang Astro Warna.Setiap pagi mesti saya akan pasang radio Era untuk dengan drama sebabak & sawancara yang beliau kendalikan.Tapi nak buat macam mana matahari yang Allah kurniakan tak semestinya sampai ke malam.Maka hilanglah satu cahaya kegembiraan Malaysia.So dia dipinjamkan untuk memberi kegembiraan kepada kita dan bila2 masa Allah boleh ambil balik dia sebab itu milik-Nya.Jadi takziah kepada keluarga Allahyarham dan mari kita sedekahkan Al-Fatihah kepada beliau.


Oklah cukuplah sampai di sini.Tak payah kita meratapi sangat pemergian dia sebab itu bukan kuasa kita.Semalam saya agak ter kejut dengan kehilangan tarian ads di blog ni.Tapi pada pagi ini Nuffnang bagi saya dua kegembiraan dalam satu masa (sedih ke semalam.xrasapun.hak3).Adakah korang dapat tengok ads saya masih menari2 (maka tak perlulah saya print screen).Ya betul ini bermakna buffered campaign saya masih berjalan seperti biasa dan menyangkal pendapat sebilangan blogger yang akaun saya telah di“banned”. Uiks apahal plak nak banned saya tak buat salah.Saya tak join klik2 Nuffnang. Dan di akaun Nuffnang saya jugak buffered belom lagi menjadi metered ye.Lagi satu yang bestnya earning untuk “Project Alpha 2” week 4 dah credit ke dalam akaun.Wah maksudnya saya berjaya melengkapkan ekspedisi “Project Alpha” 4 minggu berturut2.Tak caye eyh tengok ni :

klik untuk tumbesaran sempurna

Yang terakhir sekali,tetiba saya dapat email.Bukan dari Nuffnang ye,sebab saya tak buat fraud click.Ni email dari youthsays yang suruh saya buat satu lagi kempen.Saya dapat satu kempen bertajuk “Digi The Next Level Reality Show”.Ni adalah satu realiti TV terbitan digi yang menjemput beberapa ahli perniagaan ataupun usahawan menyertai program ini.Mungkin ala2 “The Apprentice”.Mesti best.Nak tau lebih lanjut sila klik link atas ataupun sini.


klik untuk tumbesaran sempurna

Oklah ni je yang dapat saya kongsikan dengan korang buat masa ni.Tghari sikit saya akan sambung lagi sebab nak siapkan report.Pukul 2 ada meeting besar.

p/s :
– Kadang2 sesuatu yang kita dapat tak semestinya kekal.So sementara benda tu ada depan mata tolonglah hargai dan sayangi sebelum terlambat
– Fraud klik ada dalam terms Nuffnang je.Dalam youthsays anda boleh klik beberapa kali pun takpe.Itu tandanya anda menderma kepada saya.Thanx.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Apa itu Buffered earning?, Article, Blogging, Buffered earning, Digi Next Level, internet marketing, Macam mana nak buat duit online?, nuffnang, Nuffnang tu Apa?, Suterablogger, Youthsays. Bookmark the permalink.

24 Responses to >MATAHARI TAK KAN SAMPAI KE MALAM – ENTRI 3 IN 1

  1. Cik aiNa says:

    >wahh…ni btol2 buat duit neh. share le sikit..heee

  2. BeaN MorENo says:

    >CIK AINA – HAK3…nanti saya buat entri

  3. Matjoe says:

    >perghhh combo tuh. mmg nescafe 3 in 1 lerrr.takziah din beramboipasal froud click tu mmg berlaku. setakat bleh up seposen 2 posen tu, agak2 lah nk tangkap beanko mmg duta digi

  4. CikLilyPutih says:

    >aku pun ade gak, yg menari2 tuh. mintak2lah kekal la ye.

  5. Hizami Li says:

    >ahha.tak berganjak pon angka dlm akaun nuffnang ku.hohO~syabas kpd anda~:D

  6. >abang bean?macam mane nak buatkan nuff kite menari2 ala2 hindustan tiap mase…ni dok tdo jer..agak2 die kene H1N1 ke..hehehe..papepon..cayalah abg bean…bagi tips ckit nak mnang pojek alpha..

  7. Sky0ne says:

    >wooo masyukkk…hehehp/s : berjaya jugak dapat 20hengget tu…heheh

  8. BeaN MorENo says:

    >matjoe – betul3 apahal aku plak yang kena

  9. BeaN MorENo says:

    >lily – jgn mintak kat aku mintak kat timothy…hak3

  10. BeaN MorENo says:

    >hizami – teruskan perjuangan…rileks n cool pasti boleh

  11. BeaN MorENo says:

    >kasih – kasi ym saya ajar

  12. BeaN MorENo says:

    >skYone – mana ada masyuk…boleh la nak survive dalam nuff

  13. eyriqazz says:

    >wah..tahniah bro..teruskan usaha..aku ni masih ke laut..hak3..kuat sungguh penangan melz..umm…youthsay dah lama aku tinggalkan ..terlalu perlahan incomenya…takziah buat din beramboi juga..u r rite..hidup mesti diteruskan..Kita ni kena perbaiki diri kita…Ajal tidak menanti usia muda ataupun tua…Insaf sekejap..Jom malam ni pi masjid…

  14. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – biar income perlahan bro janji ada…hak3…saya ni tgh ke"pantai" tak sampai laut lagi

  15. >thanks – I teach put ym

  16. BeaN MorENo says:

    >kasih – dah add nanti approve ye

  17. BeaN MorENo says:

    >hans – apa yang betul

  18. BeaN MorENo says:

    >org seo – what???

  19. lizz says:

    >berusaha! lepas ni dah tobat takmo dah klik ads nuff sendiri. rasa bersalah lak lps dpt emel nuff. kehkehkeh

  20. BeaN MorENo says:

    >lizz – uiks lizarazak klik sendiri…saya tak percaya!!!

  21. >siyes sedih giler… walaupon xde sebarang hubungan persaudaraan tp kehilangan allahyarham amat dirasai ku T_Tjelez la ngok project alpha mr.bean ni.. haku start week 5 T_T

  22. BeaN MorENo says:

    >pereka cerita – haah sebab dia berjaya buat kita semua ketawa dan hilangkan kesedihan kita.ala bro biasa2 je tuh…semua org boleh dapat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s