>ENTRI ROJAK KETIKA PENAT BEKERJA

>Saya teramat letih hari ni.Banyak kerja yang betul2 mengerah saya supaya membazirkan tenaga.Saya semakin sakit hati dengan orang2 yang berada di dalam kolej ni.Pemalas dan asyik mengharapkan orang lain untuk buat kerja diorang.Dah nampak saya tengah sibuk prepare report untuk meeting lagi mau tanya saya bila boleh siap komputer.Beragak la kan kalau nak push pun.Ni tadi disuruh pulak jadi pak guard sedangkan saya belum lagi publish entri.Hak3…


Wah hari ni traffik pasti akan jatuh disebabkan saya terlampau sibuk.Ni tengah mencari ruang untuk update dan upkan sikit traffik yang sungguh teruk.Tapi kalau dah buatpun tetap macam tu maknanya bukan rezekilah.Sungguh kelakar tetiba je Mister Potato sudah tidak kelihatan.Takpe kita cari buffered yang lain.Mungkin disebabkan hari tu masa shopping saya beli Mr Potato dia tarik balik ads.Ces kedekut…!!!


Esok dah sabtu bermakna ada 4 hari lagi sebelum event Nuffnang.Sape pergi angkat tangan…Actually saya dapat dua tapi disebabkan sayangnya (sayang ke?) saya pada Jard saya kasi dia satu.Macam mana saya dapat dua?Bukan susah pergi la jumpa Timothy then mintak.hak3…xdela saya ingatkan sekali apply dapat satu je then saya gunala akaun wife saya.Jadi terlebih sudah…Jard la yang untung…Jumpa kat sana ye…


Eyriqazz ada kasi tau saya last Saturday.Dia ada jumpa satu blogger ni memang gempak giler.Traffik dia memang kow2 banyak.So saya dalam perjalanan untuk menuntut ilmu mempertahankan traffik dengan dia.Harap2 dia friendly macam Melz.Banyakla jugak yang saya dapat tengok dalam blog dia.Memang hebat dan buat saya kagum.Lebih hebat dari seorang blogger yang orang anggap dia “otai”.Pada saya “otai” tu biasa je macam kita,macam blogger2 lain tapi ntah macam mana orang boleh panggil “otai”.ces!Nak tau siapa blogger yang gempak tu.Tunggu eyh saya nak gi ngorat dia dulu.Sebab nampak gayanya macam low profile skit dia ni.

p/s :
– Waktu dah pukul 6 lebih,saya nak balik sebab nak mandi…ngantuk pulak
– Harap2 check Nuffnang dah sampai arini…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Blogging, nuffnang, Suterablogger. Bookmark the permalink.

10 Responses to >ENTRI ROJAK KETIKA PENAT BEKERJA

  1. CikLilyPutih says:

    >aku memang dapat 2 invitation tapi 1 aku bagi daydeck. cian dia x sempat buat entry

  2. cik EPAL says:

    >cepat la mengorat dia😀

  3. Natasha says:

    >kita jumpa disana nanti yer lily…. kita jumpa disana nanti yer bean… kita jumpa disana yer deydeck…jumpa semua disana

  4. BeaN MorENo says:

    >lily – maksudnya aku dapat 4 invite la lily

  5. BeaN MorENo says:

    >cikepal – wah sayngku cik epal dah balik….rindu seyh

  6. BeaN MorENo says:

    >kak tash – hak3…xnak la jumpa…saya nak nyorok.

  7. Eyriqazz says:

    >hak3..jumpa disana..

  8. >yg ni event ape abg bean?bestnyer..abg bean da add yhoo kasih?nk tnyer cmne nk bg buffered mnari2 gelek…smilealways0307@yahoo.com…xpon abg bean bg jela yahoo kmoo..thanx abg bean…chaiyok2..

  9. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – yups op koz

  10. BeaN MorENo says:

    >kasih – dah add dah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s