>PROJECT ALPHA : I WANNA BE A PROJECT ALPHA TV STAR!

>



Adakah dengan tajuk entri ni saya perasan ataupun terperasan yang saya layak jadi “Project Aplha” TV Star?Layakkah saya?Itu persoalannya sekarang.Tapi tak salahkan kalau kita berangan atau berimaginasi untuk jadi TV Star.Dulu Rosyam Nor pun bukan lahir2 terus jadi pelakon.Nasib je dia anak saudara Arwah Hussein Abu Hassan.


Kali ni “Project Alpha” tengah nak cari blogger untuk ditonjolkan dalam Season 3 diorang.Uiks Season 2 pun belum start kan dah kuar audition untuk season 3.So apa tunggu lagi kalau dah pasang angan2 nak kalahkan Remy Ishak ni la masa dia nak tunjuk bakat.Macam mana?Senang je.Apa yang korang kena buat ialah :


1) Sebelum apa2 prepare la satu video range dalam 3-4 minit


2) Surf www.projectalpha.com.my/auditions ataupun projectalpha.ruumz.com/group.Then akan  keluarla website ni :

Klik gambar untuk tumbesaran sempurna

3) Bila dah masuk tekan submit.Maka akan keluarlah page ni plak :

Klik Untuk Tumbesaran sempurna

4) Register satu akaun Ruumz.(Ruumz adalah satu social network macam facebook…Saya pun baru tau tadi lepas register.).Pastu log in…

5) Join Project Alpha ruumz group

6) Upload video korang kat ‘Auditions’ Album.




Senangkan untuk jadi seorang TV star.Korang tak payah bodek Farid Kamil atau David Teoh untuk berlakon.Nilah langkah pertama.Untuk keterangan lanjut korang boleh baca kat Project Alpha Ruumz.So apa lagi cuba la.Macam yang saya cakap la sebelum ni tak rugi kta mencuba sebab kalau menang or dapat kan kita untung.Sebab adiah2 dia best2 :


First Place :


– 3 Hari 2 Malam kat 360Kuching Hotel – Siap dengan breakfast 2 orang
– Hamper Adidas Action 3 RM100
– P1 wiggy Prepaid RM199


Second & Third Place :


– Hamper Adidas Action 3 RM100
– P1 Wiggy Prepaid RM199

End blog post with sentence – Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups


p/s :
– First time buat entri untuk “Project Alpha” panjang can gini.Kalau tak dapat tak tau la nak cakap apa…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Blogging, Competition, Contest, nuffnang, Nuffnang tu Apa?, Project Alpha. Bookmark the permalink.

26 Responses to >PROJECT ALPHA : I WANNA BE A PROJECT ALPHA TV STAR!

  1. mancai says:

    >salam singgah,mungkin idak kot..huhuhu

  2. BeaN MorENo says:

    >sharinginfoz – hehe saje je ni entri untuk RM20 je…xde niat nak masuk hak3

  3. BeaN MorENo says:

    >mancai – hak3 samala kita…belom layak lagi

  4. Billet-DOux says:

    >oh no! sat nak buat lah ne.hahaks.Sifu tak ikut audition ker?

  5. Sky0ne says:

    >perghh, ni betul pantas dan garang ni (fast n furious)…terus buat entri hehehe…aku taktau lagi nak mengarut ape…

  6. >aku baru buat.. ehehe

  7. BeaN MorENo says:

    >billet – buat cepat…saya belom layak lagi

  8. BeaN MorENo says:

    >SkyOne – biasala duit kene cepat

  9. kak ina kl says:

    >amboi ramainya geng yang buat N3 ni..good luck

  10. BeaN MorENo says:

    >kak ina – cuba nasib kak…duit tuh

  11. helena's says:

    >takdpt pon..nyampah taui!

  12. redfingger says:

    >aku buat atas nasihat dari bean..:-)

  13. BeaN MorENo says:

    >cikhel – mencuba tu kan satu benda yang dituntut…

  14. BeaN MorENo says:

    >bob – huhu aku ke nasihat???hak3

  15. CikLilyPutih says:

    >aku tiru ko plak la bean ek? plz plz plz

  16. BeaN MorENo says:

    >lily – amikla akukan buku rujukan sasbadi…hak3

  17. Matjoe says:

    >rm20 mesti marriiiii

  18. BeaN MorENo says:

    >mat joe – mesti mari!!!

  19. Eyriqazz says:

    >ehh,aku dah hantar video hang kat ruumz..tgkla nanti2 dpt e-mail kot hang terpilih…muahahaha…P/s :bean,taknak buat tutorial ke buat label melintang tu?teruja dan teringin juga nak blajar….

  20. BeaN MorENo says:

    >eryqazz – bang sebelum abang hantar saya dah hantar video abang sekali ngan gambar pada rob…hak3

  21. JAI says:

    >Bro,lajunyer bro buat entry..macam nie TM HSBB takleh lawanlah..hehe

  22. BeaN MorENo says:

    >jai – bro keje kene pantas…100 terawal je

  23. mICHaeL says:

    >bRO, blog u memnag hangat ! hahaz.. anyway, good luck 2 u oso ! =)btw, nuff mr. potato !

  24. BeaN MorENo says:

    >micheal – hahaha…hangat ke???your blog lagi bagus…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s