>BAGUSNYA NUFFNANG…I LIKE!!!

>Wah sungguh sejukla plak hari ni.Otakpun tepu bila sejuk2 ni.Tadi punya banyak idea tapi tetiba plak jadi “kong”(bukan mod GB ok).hak3…Tapi apa yang bestnya arini dapat dua email dari Nuffnang.Apa email tu eyh.


First email macam ni :

Klik untuk tumbesaran sempurna

Wah baru hantar semalam dah dapat invitation.Cepat betul nuffnang buat keje eyh.Maknanya dapat pergi launching then dapat tengok wayang ngan dak2 “Project Alpha” seasoan 2.Best2…Owh,cerita pasal tengok movie saya still tunggu lagi satu invitation nak tengok wayang.

Email yang kedua ialah email ni :

Klik untuk tumbesaran sempurna

So kene tunggula check dia sampai.Tapi ada lagi check pending yang baru lepas cashout.Bab ni memang lembab skit.Takleh nak marah sebab itu prosedur dia.Jadi kene redha jela dengan keadaannya.Berapa nilai tak perlu tau sebab saya bukan nak tunjukkan kehebatan just nak tunjuk yang Nuffnang bukan SCAM.


Selain dari tu saya terkejut tengok akaun Mylook saya.Wah tetiba ada $4.40.haha.So kita tengok sampai mana Mylook ni boleh blah ke tak…Kita tengok lagi satu minggu.Kalau nak try klik je link eyh.Daftar percuma.Cepat rebut peluang selagi belum tepu.Bukan susah.Search sekali dapat $0.22.

Klik untuk tumbesaran sempurna

p/s :
– Tengah layan Senja Permai & tunggu wife balik.
– So mari berusaha untuk berjaya.Takkan nak tengok orang yang sama je menangkan.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Blogging, Earn, nuffnang, Nuffnang tu Apa?, Products. Bookmark the permalink.

14 Responses to >BAGUSNYA NUFFNANG…I LIKE!!!

  1. Kancilbiru says:

    >eh..aku pun dapat gak kedua2 email tersebut..hiks

  2. n@m@n says:

    >tak dapat pulak1) tak tau2)baru je cashout..hehe

  3. BeaN MorENo says:

    >niza – good jumpa kat sana

  4. BeaN MorENo says:

    >naman – hak3…kene alert…

  5. Sendra says:

    >kipas baik punya ni..haha

  6. Hizami Li says:

    >haha.jealous.hoho~tahniah.;D

  7. Ridhuan says:

    >update pun sebulan skali.. nuffnang aku dah merangkak mcm penyu da..

  8. >Hahahahak ,aku dapat satu je . apahal ??

  9. BeaN MorENo says:

    >sendra – mau buffered kena pandai bodek

  10. BeaN MorENo says:

    >hizami li – alah awakpun boleh dapat kena usaha je

  11. BeaN MorENo says:

    >ridhuan – wah lama tak nampak ko…mana ilang???

  12. BeaN MorENo says:

    >aus – sebab ko dah dapat byk buffered

  13. >abg sutera..leh x xplain kat kasih ape 2 alexa n mylook..interest bout it..

  14. BeaN MorENo says:

    >kasih – Alexa tuh satu kita check samada blog kita ni femes kat search engine ke tak???dia akan bagitau macam2 pasal blog kita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s