>MY DATE NIGHT

>

Baru balik kerja saya dikejutkan dengan pemergian mak kepada kawan baik saya.Tak tau samada petang ni saya terus shoot balik Batu Pahat kot.Sebab saya agak rapat dengan arwah dan dah lama tak jumpa arwah.So al Fatihah untuk mak kawan saya dulu.Hm,lupakan kesedihan sebab yang pergi tetap pergi.


Ok apa kata kalau saya teruskan entri saya untuk merebut tempat ke tayangan perdana Movies oleh Nuffnang.Wah agak kekok bercerita kontest dalam BM.Kalau nak bercerita tentang date yang paling saya tak boleh lupakan dah tentulah saya  akan bercerita pasal first date saya dengn wife saya.Masa tu saya masih belajar kat poli so duit amat terhad dan saya tak la se“stylo” mamat2 lain kat luar.


Saya masih ingat masa tuh saya bawa dia jalan2 ke “The Mines”.Saya dah tentulah dengan pakaian saya yang sememangnya bajet sempoi kan.Dengan baju kotak2 ala2 Nico (chikanoz) saya bawa dia jalan2 tengok movie dan makan2 kat “The Mines”.Masa tu memanglah saya nampak tak romantik sebab saya tak tau nak beromantik (tapi sekarang tidak lagi)

Apa yang membuatkan saya ingat kat date ni ialah ucapan “I Love You” di antara kami dan ucapan akhir dari saya yang memang romantik iaitu :


“Apasal b make up macam opera cina ni…Ada tayangan amal eyh…”


Romantik bukan ucapan itu.Tak dapat nak gambarkan dengan kata2…hak3…So harap2 dengan cerita ni saya dapat tiket wayang ni.Nak tengok sebab dia punya trailer kelakar gile.

’poster’

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Advertising, Blogging, Movies, nuffnang, Nuffnang tu Apa?. Bookmark the permalink.

20 Responses to >MY DATE NIGHT

  1. helena's says:

    >kejam gila..haha sound direct je..JUJUR.hahahaa

  2. M!Er4N says:

    >romantik yang ganas r mcm 2..nasib awek x ketuk kepala ngan tumit kasut..huhuhu

  3. BeaN MorENo says:

    >cikhel – hak3…saya jujur dalam persahabatan

  4. BeaN MorENo says:

    >Mirean – berani dia nak ketuk…kalau dia ketuk tolak duit hantaran

  5. Sky0ne says:

    >romantik itu telus….so betul la tu…kahkahkah

  6. BeaN MorENo says:

    >SkyOne – hak3…betula kan cara aku???

  7. kak ina kl says:

    >salam mr bean..bagus ek camtu..mula-mula dah jujur mcm hb akak jugak..masa makan kfc dia boleh kata…tak kan malu kot..makan ajerlah..jangan nak control ayu…bengang siottttttsemuga berjaya dapat gi tenguk movie ni..

  8. aien comel says:

    >kak ina – haha…hidup kene jujur…

  9. bellar0ssa says:

    >huhu alahai "sweetnye" encik bean.lol.. ceh opera cina.kalau yang cun takpe kot.kan ain? haha.gudluck!!!

  10. aien comel says:

    >bellar0ssa – tau xper…rasa mcm nak terjun dari kete pn ada masa tu..huhu..

  11. hans says:

    >hahahahabest lah kalau ekau dapat

  12. BeaN MorENo says:

    >hans – dapat apa???

  13. BeaN MorENo says:

    >bellarossa – saya sweet like chocolate…hak3

  14. >hampeh..orang tu nak chantek2 kena kutuk..huhu~

  15. BeaN MorENo says:

    >nemo – bukan kutuk la pujian jujur

  16. Natasha says:

    >kejujuran bean buat aien jatuh cinta

  17. babyhel says:

    >agak2 ada macam iras memory of geisha tak?haha….good luck moreno-san!

  18. BeaN MorENo says:

    >kak tash – ya saya seorang yang jujur…

  19. BeaN MorENo says:

    >babyhel – haha…dah lama tak tgk wayang la hel…ko belanja la…anyway thanx

  20. sumijelly says:

    >kak sumi x buat kot..sbb x leh nak g la wayang nie.. minggu nie pack ngan perjalanan yg amat jauh..hahahahaSumijelly.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s