>BILA MALAM MINGGU DUDUK RUMAH…TENGOK TV…UPDATE BLOG…

>Hye selamat malam…Malam minggu yang sungguh menyeronokkan bila duduk di rumah dan hanya menjalankan aktiviti normal iaitu menonton TV.Rancangan malam ni sungguh best (dalam hati – macam haram…hak3).Ntah tetiba blur je dan bila gaji masuk lambat macam bulan ni saya memang buntu dan otak tak dapat fikir benda lain kecuali update blog.Jadi muncul lah entri ni.


So masa blogwalking tadi saya tengok ada iklan yang menarik kat blog orang lain.Dengan hati dan semangat yang ingin tau saya klik iklan tu.Kat blog manapun saya tak ingat sebab masa saya buat entri ni saya saya diganggu oleh muzik2 yang tak best yang datang dari rumah orang kahwin kat bawah dan skrin laptop yang sungguh tak best.Korang nak tau apa iklan yang saya klik….

Kelakarkan bila tak pasal2 kita cuba benda ni.Actually bagus sebab ni anjuran Nuffnang & Digi.Disamping kita buat earning dengan iklan jangan lupa kontest macam ni pun kita boleh cuba nasib.Manalah tau menang.Lagipun simple je tak susah.

Kalau korang nak try jugak,korang boleh cuba klik link tuh.Meh saya tunjuk step2 dia eyh :

1) Pilih samada nak jadi photostar ataupun vidstar.Tadi saya pilih photostar.So akan keluar macam ni :

Ni step2 yang kita kena buat sebelum jadi seorang photostar yang pro

2) Kemudian pilih Template untuk gambar korang.Macam saya disebabkan saya adalah pantulan Serizawa jadi saya pilih template Ninja:

Apahal terkankang tu nok!!!

3) Lepas tuh masa untuk upload gambar.Pastikan kelajuan internet anda bagus dan laju dan pilih gambar yang cun eyh.

Apahal saya amik gambar ni???hm…

4) Adjust gambar yang korang pilih tadi :

Set kasi cun skit eyh…hak3…

5) Lepas tu siap.Korang dah boleh preview gambar korang sambil kepala goyang2…comel plak :

Apa ke Hei nye yop terkangkang tuh…

6) Last sekali registration form.So isi tempat kosong tanpa jawapan yang diberikan :

Akhirnya saya ingat untuk merahsiakan identiti sebenar


Bila korang dah complete semua langkah2 berjaga tuh maka apa yang korang kena buat ialah tunggu email dari digi untuk confirmation.Best jugak main benda2 ni.Boleh isi masa lapang.So selamat mencuba manalah tau nasib menyebelahi saya.boleh menang.

p/s :
– Akhirnya muzik annoying dari orang kahwin tu dah stop.Bingit telinga takkan tak tau dah malam jiran2 nak tido.Ingat kampung ke apa???

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Buat Duit Dengan Nuffnang, Contest, nuffnang, Nuffnang tu Apa?. Bookmark the permalink.

24 Responses to >BILA MALAM MINGGU DUDUK RUMAH…TENGOK TV…UPDATE BLOG…

  1. anys says:

    >hehe…tau xpa best gak kdg2 melayan benda2 cm nih..owg pun dah join gak..hehe

  2. >hehehe..kena join ni..:)

  3. babyhel says:

    >Bean..kenapa ko taruk muka ko yg cmtu…npk cute…tapi dua kali tgk macam ko ada 4 tgn pulak…hahaha….sebelum ni aku try jugak nk buat benda ni tapi disebabkan broadband tahap nk berak tak lepas,aku batalkan hasrat..tapi takpe akan ku cuba…hehe!good luck moreno-san!

  4. Jogger says:

    >uhuhuh sungguh rajin ko yerk masuk contest

  5. Sky0ne says:

    >den pun ada buat entri pasal benda ni jugak aritu…2-3 kali try jugak baru menjadi…hehe

  6. hans says:

    >lama tak tgok tv weihhhh

  7. >Hahahahak , kau memang rajin .aku selalu kalau ada iklan tu2..habis loading aku terus tutup . hahahak .

  8. helena's says:

    >saya sama macam aus!hahahaha

  9. BeaN MorENo says:

    >anys – tulah terjoin plak

  10. BeaN MorENo says:

    >Nazatul Shima – join2 mana tau nasib

  11. BeaN MorENo says:

    >babyhel – comelkan muka aku…hak3…

  12. BeaN MorENo says:

    >jogger – saja2 try bro…

  13. BeaN MorENo says:

    >SkyOne – hehe…

  14. BeaN MorENo says:

    >hans – apasal???tak byr bill ke???

  15. BeaN MorENo says:

    >aus – hehe…ko memang kejam xnak baca…

  16. Epul Azimi says:

    >tak nak masuk lah nanti menang pulak..haha

  17. Nurul Harun says:

    >segan la nak masuk. terlebih pemalu la katakan..;pbtw, salam kenal ^^,

  18. >oi , aku mksdkan iklab digi la..hahahak..mls dgr lagu die..oi , aku asyik silap bace je .photostar jadi pornstar..hahahak..

  19. BeaN MorENo says:

    >epul – menang alhamdulillah la…kasi kat saya..hak3

  20. BeaN MorENo says:

    >nurul harun – lol buat apa nak malu…bukan diorang kenalpun

  21. BeaN MorENo says:

    >aus – aku dah agak dah memang ko suka pada pornography…hak3

  22. babyhel says:

    >eleh!pants tu lagi comel!hahahhaha

  23. BeaN MorENo says:

    >babyhel – yeke??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s