>WIFE SAYA KASI AWARD

>Selamat petang semua,kenyang baru lepas lunch.So korang agak2 apa yang akan jadi lepas makan.Hak3 mood malas akan menjelma.Bila mood malas datang kacau saya kat office ni memang satu apa pun tak jadi.So saya terpaksa keluar satu entri yang biasa2 je.


Saya ingat kat majlis2 besar je ada award.Rupanya tulis blogpun boleh dapat award.Wah best ni.Yang kasi wardpun bukan calang2 orangnya.Teramat bahaya sehingga boleh mengancam jiwa dan raga saya.Kalau saya tak publish entri ni mesti jawapannya tidur sofa je la Bean…Hak3…Saya tunjuklah rupa award ni eyh:


Takut woo bila tengok award ni.Kang tak pasal2 ada orang cakap saya syok sendiri.”Top Blogger” tau.Menulispun macam budak tadika boleh ke saya dapat award ni.Hm,tapi anyway thanks la kat wife saya sebab kasi award ni.

Bab nak kasi kat orang ni agak lemah skit…Sebab saya rasa sebelum saya buat entri ni dah berterabur blogger2 yang buat so kepada readers blog ini yang mempunyai blog atau bahasa senang blogger ambillah award ni dengan rasa berbesar hati dan rendah diri sempena aidilfitri.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Award, Bloggers, Blogging. Bookmark the permalink.

17 Responses to >WIFE SAYA KASI AWARD

  1. hans says:

    >hehehehehe…aku dapat juga

  2. mira ellyna says:

    >wah wa pon dpt kew award nie haha.perasann jap hehe

  3. redfingger says:

    >aku pun nak la bean..:-)

  4. BeaN MorENo says:

    >mira – amik2 saya kasi…

  5. BeaN MorENo says:

    >bob – uiks…amik je…

  6. >.fuyoooo wife die bg award😉

  7. >ehemm.. mlm neh dpt award tang lain plak ye…

  8. BeaN MorENo says:

    >fateha – haha bestkan

  9. BeaN MorENo says:

    >jard – uiks…halooo

  10. Sendra says:

    >apesal kau tak cakap sekali "ambillah award ni,tak perlu jadi fololower saya"hahhah

  11. BeaN MorENo says:

    >sendra – xmau timbulkan rusuhan kaum

  12. uncle says:

    >hahaha wife kasi award ko kena ambil bean..karang murka..tambah pulak malam jumaat bro hahahahahhaha

  13. babyhel says:

    >aku tak dpt award .. takpe cuba lagi sekali…

  14. lizz says:

    >hekhekhek. bagus. dapat award😉

  15. BeaN MorENo says:

    >babyhel – amikla kat page aku…

  16. BeaN MorENo says:

    >lizz – hehe orang kasi kita amik je liz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s