>PROJECT ALPHA : NO SWEAT

>

Hye guys,saya baru balik dari jumpa hosting company.Jangan salah sangka ni bukan hosting untuk wordpress saya tapi hosting untuk kolej ni.Susah nak cari parking so saya berjalan jauh untuk masuk office.Bila berjalan jauh mestilah berpeluh.Kalau sapa kata panas2 dia tak berpeluh tu maknanya dia itu adalah elien.Mana mungkin manusia tak berpeluh ketika panas(wah slank indon plak).


Bila badan berpeluh mestilah satu benda akan berlaku iaitu bau badan akan menusuk kalbu.Tapi saya tidak berbekalkan ilmu di dada saya berjaya mengawal bau itu dari terus merebak ke khalayak ramai.Macam mana?Apa lagi pakai deodorant la.Deodorant adalah satu jalan penyelesaian untuk mengelakkan daripada ketiak berpeluh lalu mengeluarkan bau yang kurang enak persis bau bawang.hak3…Kalau tak mungkin kawan2 anda akan menjadi seperti ini :


Jadi untuk mengelakkan daripada situasi di atas berlaku tolonglah buat sesuatu.Satu benda yang simple dapat mengubah nasib anda buat selama2nya.Langkah simple itu ialah beli deodorant dan pakai.Senang bukan.Ia tak sesukar membuat jalan raya ataupun membina website.hak3… Kalau nak lagi best korang pakailah deodorant adidas ni.Nyamanpun nyaman korang pasti selesa.

 Dengan kesegaran Adidas Action 3 Fresh korang mesti tak risau dan mungkin akan mendapat awek.Tak percaya cubalah beli dan pakai.

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Blogging, nuffnang, Project Alpha. Bookmark the permalink.

21 Responses to >PROJECT ALPHA : NO SWEAT

  1. Billet-DOux says:

    >sifu udahlah. kaya dah tuh. hik2. <jaat

  2. helena's says:

    >dah siap bean!haha

  3. BeaN MorENo says:

    >billet – belom kaya lagi…tunggu duit jatuh belum jatuh2 lagi

  4. Lifesaver says:

    >guna lah deodarant utk kesan yg bagus~

  5. >Bold, self-confident and demanding, alpha males get things done. But the traits that make them so productive can also drive their coworkers crazy.

  6. Matjoe says:

    >yg peting first 10o n3. buat laa camner pong

  7. zida says:

    >promote ke hape?hehemeh jejak komen2 blog sy:)

  8. BeaN MorENo says:

    >puan – hehe betul3

  9. BeaN MorENo says:

    >fatehah – thanx

  10. BeaN MorENo says:

    >matjoe – owh…baru kawe tahu

  11. BeaN MorENo says:

    >lily – aku wangi la dengan wangian perry ellis

  12. isha says:

    >deodarant adidas best

  13. BeaN MorENo says:

    >bibi – thanx bah

  14. BeaN MorENo says:

    >isha – haah…memang best

  15. babyhel says:

    >ketiak ko mesti masam kan bean?haha

  16. >I didn’t actually realize my watermark on the photos, and I was wondering (how come the photos look so familiar?)…LOL!Great looking at u guys working out. I should have jumped in the fun instead. *regret..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s