>TAG SIMPLE DISUKAI RAKYAT

>

Hye guys Bean Moreno muncul lagi.Ni sebab kerja dah siap dan tunggu electrician untuk bincang harga barang2.Saya dikejutkan dengan satu berita yang best.Hoho berita yang agak panas.Oooops sorry tiada niat untuk bergosip pagi2 ni.Pagi ni saya dapat satu tag.Actually saya adalah seorang penggemar TAG satu ketika dulu(yela masa baru sehari dua buat blog).Yang suka TAg saya ialah BabyHel.Tapi sekarang saya agak busy nak buat tak.So sorry sangat2 kalau saya tak buat TAg ye…I am a busy business man…hak3…

Tapi kali ni saya buat sebab masa banyak lebih dan tag ni simple.So tiada alasan untuk saya tak buat.Actually dah dua kali saya dapat TAG ni.Nasib baik naluri saya kata suruh buat lambat skit.Korang pernah dapat award.Hari ni saya dapat satu Award yang diberi oleh Billet.Minah ni tak habis2 panggil saya sifu…hehe…Ntah apa saya ajar diapun saya tak tau…hak3…


Fullamak dia kata saya beautiful…Betul ke saya ni beautiful,saya kacak la…hak3…Saya amat menghargai award ni walaupun tak se”grand” grammy tapi tetap berharga.Thanx eyh…



1. Thank & link the person that gave you the award 
dah buat dah ada kat atas…
 2. pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic
 3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award
 4. State 7 things about yourself.

7 Things about myself :
– Saya seorang yang susah nak marah
– Suka tulis entri
– Tengah tunggu duit turun dari langit
– Tak suka penindasan
– seorang yang amat romantis tetapi kalau angin dah naik kepala…payah owh…
– Suka berkawan dan bersosial
– Nuffnangers yang aktif (gliterrati tau)

Adus bab nak tag orang ni yang susah skit sebab kebanyakan kawan saya dah kene tag so sesiapa yang masuk blog saya rasa nak hadiah ni amiklah dengan rasa hormatnya saya kasi tanpa syarat sepeti menjadi follower…OOooppPPsss…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Blogging, TAG. Bookmark the permalink.

20 Responses to >TAG SIMPLE DISUKAI RAKYAT

  1. Billet-DOux says:

    >muahahaks. tengkiu2. beautiful okey apa. hik2. sekali lagi. bukankah panggilan sifu tu lebih glamor ngan sexy.. ehehe.🙂

  2. BeaN MorENo says:

    >hahaha…ye ke???panggil talio la lebih samseng…hak3

  3. Arra JaSmY says:

    >ouh..sifu sutera..hahaha*agak gedik disitu*.congratz bro.Beautiful blogger tuhh..:)

  4. BeaN MorENo says:

    >arra – adakah saya beatiful..winkwink…ces…

  5. Sendra says:

    >bab yang syarat kena jadi follower blog tu tak boleh blah bean!!terbaik ahh makan dalam kau bagi tu..hahahha

  6. BeaN MorENo says:

    >sendra… – hak2 saje bikin panas

  7. Lifesaver says:

    >malu la nak amik…malu la..malu la

  8. BeaN MorENo says:

    >puan – amik je…bukan orang tau…hak3

  9. >kau mmg beauty.dahla femes. beauty lagiks =)alahai.

  10. >angin naik kepala xpe..jgn air naik kepala..parah bro!hak2

  11. BeaN MorENo says:

    >lolly – ces…u lagey pemes la lolly…

  12. helena's says:

    >fuhhh cikhel nak kene buat gak nih jap g..hehe

  13. BeaN MorENo says:

    >cik hel – baut cepat nanti dia merajuk

  14. >ko xbuat pun TAG aku bagi..benci!!!!;p

  15. CikLilyPutih says:

    >nak suruh aku jawab tag, cepat panggil aku lily beautiful tau!

  16. >bila lak kau romatik . hahahak .

  17. ms MPC says:

    >"gitreatti" tuh eh??hehehe xpaham..kalo buleh bg penernagn serba sedikit wahai tuan blog yg beautiful:) **wink2

  18. eyriqazz says:

    >bean, beautiful or jambu?hik3…just kidding..

  19. >chapter that conditions be so tu blog follower can not blah bean! ahh best food in for you tu ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s