>SAYA HAPPY,ANDA HAPPY,SAYANG NUFFNANG

>

Owh tidak,semakin ramai yang saya lihat mendapat buffered tapi saya…satupun tak dapat.Tapi tak kisah la…Dah biasa dapat so sekali sekala tak dapat tak rasa kecik hatipun.Mungkin sebab keyword tak berapa nak best or advertiser tak minat nak baca blog saya…hak3…

Walau apapun terjadi saya tetap tidak akan membiarkan earning Nuffnang saya kering kontang.Walaupun baru lepas cash out.So setiap minggu saya mencuba untuk hantar entri “project alpha”.Tanpa saya sedari kedua2 entri “project alpha” saya approved.Yeay!!!Tadi baru dapat email dari diorang :


Wah syok wo!!!Betul2 hao liao…So esok diorang akan creditkan RM20 ke dalam akaun Nuffnang saya.That’s mean saya dah collect RM40 untuk “project alpha”.Tak rugikan kita mencuba.

So pada yang dapat buffered tu,jangan malas2.Korang ingat dapat buffred senang nak dapat earning.Bila korang dapat buffered tu lah korang kene kerja lagi keras untuk upkan traffik korang.Sebab setahu saya buffered bukan CPC So good luck la ye.

Another one thing yang buat saya tersenyum adalah email ni :

(Click untuk “tumbesaran” sempurna)

Sebenarnya sebelum lunch tadi saya baru berbincang ngan Melz pasal benda ni.Yela tak confirm kan sebab saya takut saya kerja then tetiba dapat invitation kan ke rugi saya buat post best2 hari tuh(RM50 tuh).So dengan hadirnya email ni maka terjawablah persoalan tentang event ni.Yeay saya dapat go Event Gatsby…Yela saya akan jadi pelik kalau saya tak dapat sebab saya susah nak miss event Nuffnang ni.hak3…Bukan nak cakap saya ni rockstar tapi saya suka bersosial dan bergaul.Kalau ada rezeki mungkin nasib saya baik macam event Digi & Samsung dulu pulang dengan buah tangan yang best2.. 

p/s :
– Hopefully korang jangan salah sangka.Saya buat entri ni nak kasi korang semangat berblogging dan bukan untuk tunjuk2.Kalau saya nak tunjuk2 baik saya terus letak earning je kan baru best nak riak…

– Pada yang tak berjaya rileks…ini bukan penamat ye…
– Yang saya tau Melz ngan Eyriqazz pun dapat so ada gengla nak mengorat awek2 hak2…

THANK YOU NUFFNANG…LOVE YA!!!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Event, Gathering, nuffnang, Project Alpha, Suterablogger. Bookmark the permalink.

43 Responses to >SAYA HAPPY,ANDA HAPPY,SAYANG NUFFNANG

  1. Hazzy Ishak says:

    >saya ni pemalas artu sbb dpt dpt buffered earnings..huuhu

  2. Anonymous says:

    >thanks for info.. saya tak pernah lagi cuba benda alah ni… nanti kenalah buat ya…Apsal Dera Kanak2Takutnya Public Speaking

  3. cik EPAL says:

    >blog blog faymous je dapat. blog saya tak dapat pon. hohhh

  4. JMR says:

    >tahniah bro..nnt jmp kat gatsby event lak..

  5. Anak Perak says:

    >tup2..dua berita best masuk inboxkn.hehe..tahniah bro.jumpa disana

  6. Sendra says:

    >bean,aku sumpah tak reti nak buat yang surfing spot tu..aku rasa aku memang takde bakat nak buatr advertorial lah..dah berapa hari ni pening2 lg kepala aku pasal nak cerita macamana..apesallah aku shot sangat benda ni..owhh..pasal gatsby tu..wa pun dapat derr..apa2 aku terus roger kau tw..kali ni aku tak nak lambat lagi..kali ni rasanya 16 hb aku dah kena ada kat kl sana..

  7. BeaN MorENo says:

    >HAZZY – try lagey bor…kalau rezeki tak ke mana

  8. BeaN MorENo says:

    >anon – uiks napa letak anon…letak la link…

  9. BeaN MorENo says:

    >cikepal – ces rendah diri…kamoo sudah dapat advertorial kan…igt saya tak tahooo

  10. BeaN MorENo says:

    >JMR – thanx…ok no hal nampak tegur la yekk

  11. BeaN MorENo says:

    >anak perak – hehe…ok no hal…kalau terserempak tegurla eyh

  12. BeaN MorENo says:

    >sendra – apa yang susah sgt…kipas skit dahla…bukan susahpun

  13. CikLilyPutih says:

    >ade geng nak ngurat? siap ko aku report kat ain!

  14. sWeEtDaRLinG says:

    >aku dah nak start berjinak2 ngan entry project alpha ni.. hopefully aku dapat ler RM20 tp tak paham arahan tweet dia, aku belasah jer ikut kancilbiru.. hahahahsweetdarling79.com

  15. BeaN MorENo says:

    >lily – ala wife aku amat sporting

  16. BeaN MorENo says:

    >emi – buat2 jgn malas2

  17. Natasha says:

    >yeahhhh yeahhhhh dapat pergi gak event gatsby tuh……. berkat tunjuk ajar sifu ku ini…hakhakhakhak

  18. >hahahak , xyah dapat buffer pun xpe .buat sal project alpha dah cukup banyak .hahahak .aku nk join sesi ngorat gadis2 comel . hahahak .

  19. >waahh..cayalah..20 hengget tuh..

  20. BeaN MorENo says:

    >kak tash – hukhuk…sifu ke??

  21. BeaN MorENo says:

    >aus – kalau betul2 buffered lagey byk tau

  22. BeaN MorENo says:

    >ellis – hehe rezeki org cakap

  23. BeaN MorENo says:

    >cik hel – uiks apahal

  24. Billet-DOux says:

    >nuffnang is the best!

  25. kak ina kl says:

    >akak dapat satu ajer..satu lagi tak dapat..entah sebab apa..mungkin tak ada rezeki kot..

  26. >best nyer~~~ sy bila lah nak dapat… ='(

  27. noor afzan says:

    >hi bean..wah..hebat2..

  28. BeaN MorENo says:

    >billet – ye betul…

  29. BeaN MorENo says:

    >kak ina kl – takpe2 nanti kita jumpa ye

  30. BeaN MorENo says:

    >budak pipi tembam – cuba dan cuba lagi…

  31. BeaN MorENo says:

    >noorafzan – biasa je mana ada hebat…

  32. HenRy LeE ® says:

    >congratz! too bad i dun have a twitter… sigh~

  33. Eyriqazz says:

    >ada geng mengorak awek?hik3..aku bawak bini,tak ble ngorat awek…muahahha..tahniah bean…follow tips melz…confirm ble dpt buffered earning…

  34. BeaN MorENo says:

    >henry – just make an account to earn isn't that easyeyriqazz – tulah…xpe usaha tangga kejayaan

  35. Lifesaver says:

    >wah!!tak lama lagi encik bean famous macam abg nara la

  36. BeaN MorENo says:

    >puan capa – huh!femes…xdela…jauh lagi perjalanan

  37. Admin says:

    >tahniah bro!!!

  38. BeaN MorENo says:

    >admin – hehe thanx…usaha tangga kejayaan

  39. >.i dpt pergi gak bro!.pastu dpt gak earning utk week1 & week2.sukeeeeeeeeee.tgh tunggu utk week3 plak ;D.weeeeeeeee~~

  40. BeaN MorENo says:

    >fatehah – good…nanti jumpa kat sana eyh

  41. >cmnr nak dapat buffered n dpt invitation event 2?

  42. BeaN MorENo says:

    >kasih cinta – owh…hehebykkan keywords dalam entri…pasal invi tuh kene alert skit kat blog nuffnang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s