>GUA TENGOK LU NIH KECIK BESAR KECIK BESAR JE DER

>

Wah nampak cam emo kan.Actually saya dalam mood yang ok je.Takde rasa marahpun just terkilan ngan segelintir readers or maybe bloggers yang tak tau apakah erti hormat dalam kamus hidup mereka.Tak habis2 nak nak “low”kan moral orang lain.Mesti korang pelik kenapa tajuk entri kali ni agak kurang ajar or tak sopan la kan.Tajuk entri ni sesuai untuk orang yang tak tahu apakah itu blogging dan kamu2 yang tak buat sila jangan terasa ye.hak3…

Setiap hari dalam dunia blog ni kita akan tengok sesuatu yang kurang best.Lepas satu,satu kes jadi tapi sebenarnya bukan jadi kat saya tapi kat kawan2 saya.Saya ingatkan blogger top macam Melz je ada yang dengki tapi pagi tadi saya dengar luahan hati sorang lagi blogger yang memang saya dah kenal lama.Korang nak tau apa jadi kat dia.Boleh baca la kat blog dia terutama sekali kat chatbox.Saya masih terfikir adakah blogging ni satu cara untuk tunjuk hebat or untuk kita mengutuk orang lain.



Korang dapat bayangkan tak perasaan seorang wanita yang tengah tunggu saat untuk “due” dan melahirkan seorang anak tetiba kena hentam benda yang tak sepatutnya.Dia cuma tulis benda yang dia lalui dalam hidup dia dan takde kacau siapa2 pun.Takde pulak sepanjang dua tahun kitorang blogging kitorang letak gambar lucah.Ada korang nampak ke?Adakah itu melanggar tatasusila sebagai seorang blogger.Saya rasa ia lebih elok dari kita menggunakan jutsu apungan(ces cerita Naruto) dalam forum gengblogger.Saya follow blog dia dah lama dan setaip entri dia saya akan baca dan saya akan komen.Jadi kenapa ada pihak yang tak berpuas hati.So bahasa mudah untuk korang yang suka sangat nak komen negatif kat blog orang lain ni :

“Korang rasa blog korang bagus sangat…Kalau tak suka baca korang boleh berambus!!!”

Saya nak jadi macam Eyriqazz berpantun pulak :

Pagi lapar telan beriyani,
Beriyani ayam beserta kuah,
Kalau korang kutuk berani,
Meh sini link gua nak terjah…


p/s :
– Kenapa still ada orang yang berfikiran kolot dan masih tak tau nak hormat orang lain.
Puan capa, just rileks je…sebenarnya si haterz tu takut puan capa naik…kalau dia berani komen blog saya n letak link plus no phone…hak3…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Blogging, Emosi Blogger, Mengandung. Bookmark the permalink.

23 Responses to >GUA TENGOK LU NIH KECIK BESAR KECIK BESAR JE DER

  1. sumijelly says:

    >kecik besar.kecik besar…berani terjah la kat blog kak sumi…hahahaha**larikkkkkkkkkkkkkkkkSumijelly.com

  2. >jutsu apungan…aku suke!!!hahahah

  3. Hazzy Ishak says:

    >aik kat sini pun ada..baru je terjah blog chika…isu ni gak…kesian cik capa…huhu

  4. BeaN MorENo says:

    >kak sumi – jap lagey saya terjah

  5. BeaN MorENo says:

    >alang – hak3 tak caya???

  6. Cik aiNa says:

    >ngeh3..btol, x suke baik blah awal² xyah ckp pape. ni tak nak pum pang sana, pum pang sini..bajet bagus.

  7. Nescafe ais says:

    >Sabar bro. Jangan rebel sangat. kehkeh.

  8. BeaN MorENo says:

    >itula pasal…dah xsuke lagi nak melepek kat blog tuh…nampak gaya nak jadi follower…hak3

  9. BeaN MorENo says:

    >nescafe ais – bukan rebel nak kasi sedar je…nasihat

  10. Lifesaver says:

    >sabar2…jgn gaduh2..peace no war! hahahaha

  11. mama_iris says:

    >meh jom pakat ramai2 kite wat entry pasal ni….huhuh….biar dia rasa…tp tu la,tak letak link pulak kan….kalo tak,mudah saja nak binasakan dia…huhuhu….

  12. BeaN MorENo says:

    >puan capa – tak gaduh,kasi amaran je

  13. BeaN MorENo says:

    >mama_iris – huh!tulah tak faham apa yang diorang nak sebenarnya

  14. Eyriqazz says:

    >bean ,knapa ramai buat entry ni bean?Cik hel dan aina pun sama..apa dah jadi ye?aku kat kampung kurang skit tau perkembangan di sana…hik3…tuhla..kenapa perlu dengki mendengki ya?

  15. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – xde buat atas dasar kesian kat puan capa…blog dia kene teruk ngan anon…n nak menyedarkan anon je

  16. sWeEtDaRLinG says:

    >diam2 duduk layan blog sendiri sudah… sweetdarling79.com

  17. >pon geram jugak pada yang suka suki jek komen!! kalo membina tuh takpe la.. nih saja jek nak kasi org down!!

  18. BeaN MorENo says:

    >nafira – tulah…xsuke tapi nak gak baca

  19. helena's says:

    >nih memang marah nih..haahhahade kalo berani letak link lah..ingat gua takut ke?hakhak

  20. Cik aiNa says:

    >kalau dorang x suke, cemane dorang boleh tau ape org tu taip, ape org tu buat? means..die jadi plawer la, xpon..mmg die suke, tapi buat2 tak suke..hik3. boo sama anon

  21. Epul Azimi says:

    >takde pulak die tinggal link nk tgk sape yg best sgt tu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s