>GOTCHA SIAN…

>





Saya dah agak dah.Mesti ada isu pelik2 muncul kat net hari ni.Itupun saya tak perasan orang kasitau.Kali ni Isu otai di”up”kan.Apa eyh otai tu.Ces geli la dengar perkataan tu.Saya jadi pelik takde benda yang lagi best nak dijadikan perbincangan selain benda2 remeh cam ni.Kelakar la baca thread sampai saya jadi emo jap.Still tak faham dengan konsep berforum.Orang berforum untuk bincang something yang boleh kasi benefit.Ni berforum dengan tujuan mengaibkan orang.Ntahla dunia blog sekarang dah jadi medan pertempuan blogger2 yang mana akan lihat blogger newbie duduk dan terima input mengarut.hak3…Cool Bean…Cool…Sampai bilapun Malaysia takkan dapat lahirkan “Authority Blogger” macam kat luar.Dah saya tak nak layan sangat nanti kalau saya emo benda pelik akan jadi.

Pagi tadi saya on the way hantar wife saya pergi kerja.Saya tak cuti ataupun mc tapi saja je tak nak bagitau status…hak3…Macam biasala siaran radio asyik ditukar untuk dapatkan lagu2 yang best.Tapi tetiba saya macam nak dengar Gotcha call(siapa dapat buffered dia angkat tangan!!!).So terdengar la diorang kenakan seorang blogger “Project Alpha”.Jahat siot!!



Korang kenal tak Cheesie,kalau tak kenal boleh masuk projectalpha punya webblog.Cheesie ni pemilik blog Cheeserland.Saya pernah interact ngan dia through twitter.Jumpa tak pernah sebab jauh sangatla.Ok cerita dia macam ni.Si JJ Hitz.fm tu menyamar jadi seorang boss syarikat keju dan telefon dia untuk offer dia blogjob pasal Keju.Kalau korang apa korang rasa eyh dapat blogjob pasti terujakan.hak3…Layan punya layan si Cheesie nipun terus terlayan dengan godaan & offer JJ.Sampai suruh buat benda pelikpun dia layankan je…At last ada satu permintaan pelik suruh dia pakai kasut high heel yang diperbuat dari keju…Ces bapak kelakar…Tak patah ke heel tuh??At last rupanya dia kene gotcha je.Kesian siot kalau saya dah berharap gila2 dah…hak3…

p/s :
– Apa eyh korang rasa kalau kene gotcha or panggilan hangit…Kalau kene masyuk hangit tu best la jugak…
– Terpk nak kene kan somebody untuk gotcha call…hak3…jahat seyh…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Blogging, Gotcha, Project Alpha, tips blogging. Bookmark the permalink.

13 Responses to >GOTCHA SIAN…

  1. ejaa says:

    >HAHA suke hitz gotcha call tuh.lawak pun ade.kite dngor pun da gelak2. nak wat panggilan hangit kat sape lak tu bean??kat cik aien ke.HAHA.mau tak leh masok umah seminggu kang.HAHA

  2. Lifesaver says:

    >kalo encik bean terkena…nak jgk sy dgr..haha

  3. BeaN MorENo says:

    >ejaa- adolah rahsia…puan capa – ces…suke tgk saya tergolek

  4. Hazzy Ishak says:

    >dh lama tak dgr hitz, sbb skg layan flyhuu

  5. helena's says:

    >penah jek kene panggilan hangit.memang hampeh,menggigil badan nih!hahaha

  6. >tetiba aku terpkir benda lain plak bila ko sebut "blogjob"..wakakakakaka..cantik eh minah tu..

  7. starsyeea says:

    >LoL…cian die seyh…

  8. BeaN MorENo says:

    >hazzy – hehe..samala…pagi tadi je terlayan gotcha

  9. BeaN MorENo says:

    >cikhel – pernah kene ke???baru ingat nak kasi tadi…hak3

  10. BeaN MorENo says:

    >alang – ces!!otak pink…

  11. BeaN MorENo says:

    >starsyea – haah…kesian punya semangat at last dia hang up gitu je…

  12. CikLilyPutih says:

    >kalau aku yang kene x taulah nak cakap ape kan!

  13. BeaN MorENo says:

    >lily – hehe..aku takit nak kene kan kan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s