>MY FAVOURITE SURFING SPOT

>


Hye, ni adalah task Project Alpha” yang ke-3.Saya pun agak confius apakah yang dimaksudkan dengan sentence di atas tu.Adakah tempat untuk surf internet atapun surf boarding.Tapi mengikut logik akal saya mungkin bermaksud “Tempat Kegemaran Untuk Melayari Internet” kot.


Oklah bagi saya tempat yang paling saya suka untuk surf net adalah di rumah.Yela kalau kita surf internet kat CyberCafe kene bayar sejam RM2.00.Kalau kita pergi kedai mamak untuk surf net kena beli air yang nilai dia lebih kurang macam gi cc.Kalau kat Starbucks or Coffee Bean dah tentu paling murahpun RM5.00.


So baik saya surf net kat rumah sebab nak air buat sendiri nak makan suruh wife saya masak.Kan saving(bukan kedekut ye).Sebab lain kenapa saya suka surf net dekat rumah.Dah tentula boleh buat macam2 gaya.Boleh baring,meniarap, dan gaya yang paling best boleh mencangkung(ooops bocor rahsia).Dan sebab yang paling best ialah saya dah bayar RM99 kat P1 tiap2 bulan untuk service dia mestilah kene guna takkan buta2 je bayar.Wah terkantoi saya adalah pengguna setia P1.



Saya tak pernah terasa rugi subscribe P1 even bayar mahal sebab service dia.omak aih…Best gile.Tak pernah bagi saya tekanan kecuali bila saya balik ke Muar.Yela belum sampai situ lagi…Nak tengok saya bersama kotak P1 saya. nah :

Kalau kat mamak tu pakai line P1 memang best.hak3…Takpun korang ada wiggy untuk online pasti puas hati sebab speed dia tak slow siput punya.
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Blogging, nuffnang, Project Alpha. Bookmark the permalink.

15 Responses to >MY FAVOURITE SURFING SPOT

  1. Matjoe says:

    >awai keluar entry… rm20 tue…

  2. helena's says:

    >masih tak faham..

  3. Lifesaver says:

    >btol ke bau mamak tak lekat?bau makanan pulak melekat..hehehe

  4. Eyriqazz says:

    >bro,siLAP gambar ko letak tu bro..rasanya kena letak p1 wimax wiggy..update sat dari kampung,…internet slow..huhuhuh

  5. >perasa ek??aku nak perasa choklat strowberi..ade???LOL

  6. JAI says:

    >Adeyyy..bro gambo tuhhh..copek tukaq…salah rasa2nyer tuhh

  7. BeaN MorENo says:

    >kepada semua…saya dah tukar gambar dah…hak2

  8. miss lolly says:

    >aii pengguna celc0m berukband yg setia walaupun aii tak nak setia dgnnya. hahahahahah! paham tak ?

  9. BeaN MorENo says:

    >lolly – satu komen yang agak komplicated!!!

  10. uncle says:

    >uncle pun nak cadang guna P1 bayar bulan RM99 tu..kalau laju berdesup..mmg uncle mesti piley!!!

  11. BeaN MorENo says:

    >uncle – tgk area jugakla uncle…tapi wiggy tu memang laju

  12. FarhanaDr says:

    >Hohoho.. Siap ade gambar lagi.. Hehehe.. Setia.. Memang setia..πŸ™‚

  13. >teng!!πŸ™‚ tabung msuk RM20!! ;p

  14. BeaN MorENo says:

    >farhana – mestilah setia…bukan bodek ya…awek bob – hak3…tgh tunggu la nih…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s