>OWH NO!!!

>aiensepet.blogspot.com


Salam guys,sorry late update dari saya hari ni.Saya terlalu sibuk untuk settlekan hal rumah baru family saya arini.So korang semua dah tau yang wife sayapun dah ada blog.dan dia sekarang terlalu gembira dengan perkembangan blog aiensepet.So thanx to korang yang support blog dia.Saya tak nak dia buat kerja separuh jalan dan saya nak dia menulis sepertimana yang saya buat.

Tapi saya rasa saya kene undur diri kot…Hak3…Saya rasa dia dah lagi hebat dari saya.Pergh perkembangan yang sangat bagus bagi seorang newbie.Bukan nak puji wife sendiri tapi dia buat apa yang saya ajar.Saya teringat masa saya start “up”kan Suterblogger.Pergh susah beb.Dan yang banyak support saya ialah Puan Capa.Dialah follower pertama saya dan ikut blog saya sampai sekarang. Dan blogger2 yang sentiasa sokong saya dari start saya guna blogspot macam Hel,CikHel,CikYan diorang merupakan inspirasi saya menulis sampai sekarang even masa awal2 dulu kitorang just tulis benda2 yang tak masuk akal dan yang banyaknya main TAG.Arrrggghhh…tertekan bila kene TAG.Tapi sebab game TAG nilah saya kenal ramai orang.

Kenapa saya kata blog aiensepet lebih bagus dari saya.Ni buktinya :

Kaget saya tengok,dulu time saya baru2 buat blog agak susah untuk dapat traffik sebanyak ni.Dan kalau dapatpun memang nasib2 je.hak3…Tapi Ainsepet dengan selamba “menyelang” saya.huhu!!!Nak Tengok Lagi :

Ni follower semalam kita tengok harini plak :

Pergh,sakit mata  tengok.Bukan dengki tapi dulu saya bersama satu follower selama dua minggu.hak3…Kelakarkan.Sampaikan saya pernah stop blogging selama 4 bulan..Oooppps tapi jangan salah faham ye…Saya stop sebab nak cari duit untuk majlis kahwin saya..hak3…

p/s :
– Oklah byk lagi benda nak buat so saya buat entri yang ringan je untuk korang baca.Esok saya kasi entri yang berat2 ye…
– Support blog ni & blog aiensepet ye…kasi dia seronok berblogging.
– Thanx to blogger2 yang buat review pasal blog aiensepet eyh…Jasa korang amatlah dihargai…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Blogging. Bookmark the permalink.

9 Responses to >OWH NO!!!

  1. joegrimjow says:

    >entry bagusorg followerkkye ke?hehe

  2. BeaN MorENo says:

    >hm,yups…betul3…tapi entri saya cap ayamz je

  3. Billet-DOux says:

    >ehehe..sebab entri kak aien best!leh blajar bi ne..huhu..

  4. >tak semestinya entry berat2 beru org nk bacayg ringan je ok gk🙂

  5. >hahahakhabisla kau bean..dah ade pengganti dah skrg..nnt kau tgk la tv sorang2..makan sorang2..bini kau sibuk update blog..kekeke..

  6. Epul Azimi says:

    >pas ni orang terlupa lah dgn name bean ni…hehehe

  7. Lifesaver says:

    >bagus la wife encik bean menyelang encik bean..hahaha

  8. Baby HeL says:

    >like like .. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s