>WIFE SAYA SEORANG BLOGGER

>

Hye guys,rasa cam tak bestla kalau Bean Moreno tulis satu post je satu harikan.Walaupun say rasa cam dah puas hati dengan traffik yang saya dapat takat ni tapi saya nak tulis lagi.Kenapa?Buat apa jadi blogger kalau tak konsisten update.Readerpun bosan betul tak?Kita walaupun dah jadi blogger kita kena bayangkan yang kita juga seorang loyal reader kepada blog kita.Barulah kita dapat tau apa yang reader kita nak.


Hari ni hari bersejarah bagi saya dan wife sebab hari ni wife saya officially dah ada blog dah akhirnya dia nak taip entri kat blog dia.Bukan saya paksa tapi saya bagi dorongan.Buat permulaan ni saya just biar apa yang dia nak buat dengan blog dia.Contohnya macam template, widget,dan cara menulis.Biar dia feel sendiri apa itu blogging.Actually blog tuh dah lama create kalau tak silap tahun 2008 just dia taknak menulis.So hari ni tanpa pengetahuan saya dia dah start menulis apa yang dia rasa dalam kehidupan dia.

Interface :


Blog Owner :



Aiensepet


Comel tak wife saya.Ni semua idea Aus supaya racun wife saya buat blog.Dia kata best kalau lakibini ada blog.Selama ni saya just tengok Ajid ngan awek dia ada blog.Terasa macam cool.Dalam blog wife saya dia mungkin akan tulis pasal feeling dia.Yela baru dua entri mana la saya tau apa dalam otak dia.hak3


So harap2 korang supportla blog dia sepertimana korang support blog saya.Sebab setiap insan berhak untuk dapatkan kegembiraan…Support tau…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blog Review, Bloggers, Blogging. Bookmark the permalink.

28 Responses to >WIFE SAYA SEORANG BLOGGER

  1. farenova says:

    >comelnye wifey, suka tgk pasangan bahagia ni, blogging pun sama2… ti nak jengoklah .. selamat berblogging!

  2. BeaN MorENo says:

    >farenova – thanx kak hope akak boleh support dia..n guide dia..hak3

  3. Sendra says:

    >lepas ni nak suruh wife aku buat blog juga lahh..~~~~~~mcm lah aku ada..hehh…~~~~~aku support bean moreno dan aien moreno~~

  4. BeaN MorENo says:

    >sendra – hak3 suruh2…die bukan aien moreno die aiensepet…hak3

  5. >hakhak..habisla , aku nak terjah .hahaha .

  6. BeaN MorENo says:

    >afnie – cool kan..hehe..baru mencuba ni…aus – terjah2…jangan tak terjah

  7. uncle says:

    >perghh sendra pun nak ajak bini dia buat blog hahahaha dasat sungguh korang ni..begitu produktif..uncle sokong 120 percent..bini uncle dia tak ebrapa suker sanga nak berblog ..hari tu ajak..mula2 tu ok..pas tu terus lemau hahahha dia lebih suka kumpul duit dengan game online dari berblog

  8. >abes laaa… mesti ramai lelaki ngurat nnt.. ehehehe

  9. laila says:

    >jeles aku tengok pasangan ada blog ni

  10. BeaN MorENo says:

    >uncle – hak3 tulah tetiba je dia nak start menulis…kasi support skitjard – berani ngoratlah…hak3laila – jangan la jeles…buatla…hak2

  11. Melz says:

    >bagus laki bini blogging. teruskan bro and sis.. anda power ! haha

  12. BeaN MorENo says:

    >melz – ko support blog bini aku sekali yo!!!hak3

  13. CikLilyPutih says:

    >aku suruh gak mrBig tulis blog, tapi dia kata ape? abis tu sape nak jaga duit2 yang banyak kat bank nie. kang susah plak korang nak kuarkan duit klu dia x proses semua duit2 korang kan?

  14. Lovely Emy says:

    >okok, kita support..🙂

  15. Sendra says:

    >ok bean sepet!!saya support aien moreno!!

  16. >haaaaaaaaa. taboleh curangggg dah. wakakakakakakakka~sila insaf segera :P*ops ops ops.

  17. >best nyer ada hubby cam awk.. meh la support blog sy gak.. hee (^_^)

  18. Billet-DOux says:

    >yeah!ne barulah artis!teruskan usaha sifu and..hah! senpai!ehehe..mana tahu dapat dicalonkan dlm anugerah blogger popular..kategori suami isteri sejagataching!

  19. ejaa says:

    >nti ejaa terjah blog wife bean hahak

  20. BeaN MorENo says:

    >lily – hak3 dah nasib lily…naseb badan

  21. BeaN MorENo says:

    >emy – thanx emy

  22. BeaN MorENo says:

    >lolly – adakah aku curang???owh tidak…

  23. BeaN MorENo says:

    >ann – hubby kene supportive..baru produktif..hak3

  24. helena's says:

    >nak carik bakal suami yang blogger jugak lah,.huakakaa

  25. Lifesaver says:

    >tgh bayangkan kalo mr KE ada blog…hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s