>SEDIH TGK ADIK-ADIK DAPAT RESULT

>


Hm,saya baru je balik dari hantar flyers untuk sekolah2.Dah macam mat despatch dah!Hak3..Tadi saya pergi ke satu sekolah yang sememangnya top kat area KL ni.Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Aman.Yang bestnya ini ada;ah gilrs schoool ye.So dapat bayangkan tak betapa bersihnya mata saya hari ni selepas dicuci.


Masa nak edarkan flyers college ni saya terlihat semua student2 dia menangis kegembiraan sebab dapat result gempak.Semua berpelukan sesama sendiri (bukan lelaki ngan pompuan ye) dan dengan parents.Bila tengok saya jadi hiba dan sayu.Tetiba je emosi terganggu…Julia…ooopsss … Emosi sebab teringat apa yang saya lalui dari PMR sampai la saya received scroll diploma saya.


Sepanjang saya hidup dan mendapat berita kegembiraan macam diorang saya sentiasahadapi seorang diri.Amik result sendiri,pergi sendiri dan feel kegembiraan sendiri.dari PMR sampai ke Diploma saya ambil keputusan sendiri.Masa saya grad ambil diploma,memang sedih.Kebanyakan dari kawan2 saya,family members diorang datang.Tapi saya hanya bertemankan gf saya yang sekarang ni adalah isteri saya.Sedihkan…Sebab tu tadi bila saya tengok adik2(bukan pondan ye) saya jadi emosi.Tapi saya tak menyalahkan ibu dan bapa saya sebab saya tau diorang sibuk dan mungkin itu salah satu cara diorang untuk ajar saya berdikari kot.Dan sekarang saya berjaya and thanx to my parents sebab ajar saya cara untuk berdikari.

Oklah saya kene bersiap sedia untuk meeting penting.Malam nanti saya akan update lagi ye…

p/s :
Billet result dapat bape???Bila nak belanja makan nih

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Blogging, Reult SPM, SPAM, SPM. Bookmark the permalink.

20 Responses to >SEDIH TGK ADIK-ADIK DAPAT RESULT

  1. nabila saat says:

    >be indipendent!!!jgn sedih2x

  2. Lifesaver says:

    >SPM tu belum tentu menjamin masa depan

  3. >bean….konvo dl aku pun ambk sorg2…waaa….sedih lorr…bpk kau xleh dtg sbb excident….xleh nak lupa time konvo tu…org lain suma dgn parents…aku sorg2 gak

  4. BeaN MorENo says:

    >nabila – haah independent itu satu yang indahpuan – betul3ein – samala kita…

  5. Anak Perak says:

    >sedih gak aku bacanya. tp aku dpt rasakan ape ko rasa.

  6. Billet-DOux says:

    >amboi mcam tau jak..hihi………malam ne baru post entri. hihi mata penat bab nangis.. ehehe..(ingat gak sifu sama bilet, ne yg terharu ne. *hug* <mengada) ehehe

  7. BeaN MorENo says:

    >anak perak – tq sebab terharu…"tak kan ku tahan air mataku ini…yang jatuh menitis berderai di pipi…"billet – hak3…cepat kasitau…jangan nangis jak…

  8. sWeEtDaRLinG says:

    >jiwang plaaak.. weiih aku dulu pun amek result UPSR, PMR, SPM semua amik sendiri jer… parent aku tunggu berita gembira (ye ker berita gembira) aku kat umah.. jangan cakap pasal scroll, aku tak penah masuk U.. hehehehesweetdarling79.com

  9. BeaN MorENo says:

    >ko tak rase emi aku amik scroll tanpa family members tau…terasa sedih gile…

  10. cik EPAL says:

    >nape sedih pula?? chill🙂

  11. >sabarla bean..itu ujian dari tuhan…Sebab pasti ada hikmahnya kan..Lagipun dah dapat hikmah kan…Jangan sedih2 k..

  12. ejaa says:

    >hehe zaman da lama da spm tuh.jangan sedey2.huhu

  13. BeaN MorENo says:

    >cikepal – cikepal punya pasal saya chill.ni pujuk kan…hak3

  14. BeaN MorENo says:

    >puterafauzan – tak dah ok just teringat je tadi…

  15. BeaN MorENo says:

    >ejaa – kenangan lalu…

  16. >cet , lone ranger la ni..hahaha..nnt kau ade anak..kau jgn buat camtu lak..hehehe

  17. Natasha says:

    >nasib kita sama bean…sume ambik dan buat sndiri

  18. Sendra says:

    >saya dapat straight A's abang bean!!bila abang bean nak belanja saya ABC?

  19. miZz_nizZ says:

    >pe yg berlaku pd saudara berlaku jugak pd abg sy..cite ni pn sy tau dr mak sy sndri. tidak mesti sy pn xtau..abg sy wktu konvo dip mk ayah sy xdtg..after trun dr stage die xtau ke mane die nk tuju. xde sape pn yg pergi..kami smua adik beradik d u masing2 sdang exam,mk xdpt g coz xpndai drive n abah pulak tgh outstation..tu abg sy ckp kt mk sy,kalo graduate u kalini mak xdtg die xnk amek scroll.die xnk ksdihan berulang..dan sy takut jugak next year musim haji tahun dpn clash ngan konvo die..mau die sdey lg mak abah xdtg..huhu

  20. BeaN MorENo says:

    >aus – aku tak ajar anak aku berdikari,aku just ajar makan kari je…hak3kak tash – hak3…bagus…kita sama'sendra – ngadala…soh mak ko belanja…mizz_nizz – tulah hehe…memang sedih tau…sebab semua adik2 saya grad parents saya dapat pergi…tapi bila saya je semua sendiri…arrrgghh xpela itu dah lepas…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s