>I’M GOING TO THE GATSBY DEODORANT STREET FAIR

>

Wah agak mengejutkan dan dukacita kalau Suterablogger hanya ada satu entri je.Aus pasti pelik tapi saya tidak akan membiarkan perkara macam ni terjadi.Sebab ini Bean Moreno la.Mana mungkin kejadian itu terjadi kalau P1 saya bergerak seperti LRT.hak3…

Ni ada lagi yang mengejutkan berlaku pada hari ni.Seperti mana yang korang baca kat atas tuh,sayapun terkejut dapat gi event ni.Actually saya dah dapat first email dari Nuffnang tapi tak mau cerita lagi sebab belum confirm.Tetiba tadi saya dapat second mail dari Nuffnang tadi ajak gi event Gatsby ni.Inilah sebenarnya Projek400 yang hebat diperkatakan oleh blogger2 yang dapat email first hari tu.Untuk pengetahuan korang Nuffnang & Gatsby akan “Bergabung & Meletup” menganjurkan satu event yang dipanggil “Gatsby Deodorant Street Fair” yang mana diorang akan kumpulkan seramai 400 orang blogger.Ni detail dia :


Event : Gatsby Deodorant Street Fair
Tarikh : 17 April 2010
Masa : 10 pagi hingga 5 petang
Tempat : Ruang Legar,Berjaya Times Square

Oklah kalau Nuffnang punya event macam biasa la,siapa yang selalu pergi macam saya mesti tahu hadiah bukan murah2.Kali ni diorang kasi hadiah macam2 contohnya barangan elekteronik, komputer,telefon bimbit  dan baucar tunai.Korang rasa berapa nilai dia?RM15000 wow!!!Hussin Lampoyapun boleh pengsan.hak3…Tapi jangan harapla boleh senang2 dapatkan.Adala acara2 yang korang kene buat contohnya macam main baling2 getah dan juga sumo(pergh dah tentu aku kalah kalau main bende ni).

 

Macam mana nak gi sana?Adakah soalan ini releven untuk seorang yang mempunyai IC 14 ditengah ataupun membesar di kota metropolitan KL.hak3…Senang je,Kalau tak nak tersalah tempat korang naik bas metro sampai pudu lepas tu jalan kaki ke Times Square.Kalau nak naik train korang berhenti kat KL Central lepastuh naik la Monorel berhenti kat Stesen Jalan Imbi ataupun Hang Tuah.Senang kan tak susahpun nak gi Times Square.Macam saya naik kereta so saya bawak kereta ikut Federal Highway then masuk DBP then terus menghala ke Low yatt Plaza.Nah saya kasi peta :


 So kepada yang tak dapat invitation tu jangan la sedih2 sampai nak minum racun tikus…Tak elokla macam tuh.Korangpun boleh datang kat tempat kejadian untuk kasi sokongan.Nak masuk game saya tak pasti boleh ke tak tapi mana la tau luck korang boleh bawak balik hadiah.Tuah ayam nampak di kaki tuah manusia hanyalah Hang Tuah.hak3…Itu je yang saya boleh share…Tunggu jela blogpost dari dak2 lain cam Melz,Eyriqazz,Lily dan sesapa jela yang dapat.Hope to see all of you kat sana ye!!!Horah!!!Sapa2 yang nak tau pasal event ni boleh masuk tengok kat:


p/s :
– Ni lah satu big gathering yang best sebab lebih 500 blogger akan datang.
– Jom datang sini support eyh…Mana rau dapat tajaan deodorant setahun saya nak kasi kat lecturer kat kolej saya tuh biar harun kolej.


About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Event Coverage, Gathering. Bookmark the permalink.

23 Responses to >I’M GOING TO THE GATSBY DEODORANT STREET FAIR

  1. Frazi A says:

    >jeles sehhhh…

  2. daydeck86 says:

    >jumpa disana ehehehehheeee

  3. sWeEtDaRLinG says:

    >aikk dah dapat confirmation erk.. kena cek email lagi niiii

  4. BeaN MorENo says:

    >Frazi – jgn jeles xde rezeki nama diadeydeq – cayalah!!!emi – check2

  5. BeaN MorENo says:

    >apa yang rajin???

  6. >pertamammg aku pelik . hahaha..kedua .dah , aku mls nk baca..sampai part hadiah serius aku jeles gile..hahahak..ketigakau guna blogspot ke ? bang JK marah . sila tuka WP cepat .

  7. Billet-DOux says:

    >bestnyer.mogok arr.tak mau masuk blog sifu lagi!outch, kejam sungguh statement ku.

  8. jajarina says:

    >jaja pn dpt psl ni tp x dpt nk g coz jaja kt utara.. huhu sedey jek…😦

  9. jajarina says:

    >jaja pn dpt psl ni tp x dpt nk g coz jaja kt utara.. huhu sedey jek…😦

  10. Anak Perak says:

    >bean,jumpa disana…disana..disana..haha..kita brentap lagi.frazi : alo ciannya dia.nuffnang x nk susahkn ko dtg jauh2.hehe..

  11. BeaN MorENo says:

    >billet – alo2 jangan macam tu…tak elok tau…hak2…jajarina – xpe lain kali ada lagi

  12. Anonymous says:

    >You could easily be making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat world[/URL], Don’t feel silly if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses little-known or little-understood avenues to generate an income online.

  13. >.bro, projek 400 dgn gatsby neh bnde yg same heh?

  14. sumijelly says:

    >waa……x aci.x aci.asla nama aku x termasuk dlm ini event..dh emel dh wei kat nuffnang??apa kes?? nak ikkkkkkkuuuuuuuuut…tp rasanya tu bukan ker time kerja..ko kene cuti la kan??kan??dpt hadiah ulur sikit kat kak sumi……http://sumijelly.com

  15. Admin says:

    >wah…so best yek..u gor invitaion..Nuffnang better than Adverlertcome visit me!http://senaraiiklan.blogspot.com

  16. Lifesaver says:

    >nape saya tak dpt???oh!baru sedar…diri tak sefamous encik bean

  17. BeaN MorENo says:

    >fatehah – haah sama…kak sumi – ini mesti akak ada buat post pasal projek400 hari tuh.mana ada keje hari sabtulah…hak3admin – ya off course…i love nuffnangpuan – saya femes…ces mana ada…

  18. Arra JaSmY says:

    >Salam.bro,saya dapat email invitation project nuff 400.igtkan spam ke hapew.huhu.boley join lagi kew?

  19. Jieda says:

    >huhuhu..ingat nak pegi tapi tak dapat.maklum la saya duk jauh beratus-ratus kilometer.

  20. xmizanx says:

    >wah asik beb…. jeles sich…… clockwheelblog.com

  21. Sharinginfoz says:

    >macam menarik aja kan… hmmm nak pi ke tak…Jom MenyelamTak Ada Duit???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s