>PROJECT ALPHA 2 : I JUST LOVE GOOD SMELLING PEOPLE

>


Hello,alamak tajuk in English la.Saya dah lama tak tulis dalam English takut broken.So alang2 dah pecah rabak bahasa saya biar saya keruhkan lagi untuk entri kali ni.“I Just Love Good Smelling People” maksudnya ialah saya suka orang yang berbau wangi.Hak3 ada ke manusia ynag nak berbau sampah?Ooops baru saya teringat ada satu golongan yang memang suka bau busuk.Golongan tersebut adalah golongan PUNK!hak3…


Kita semua nak invironment yang steady kan.Yang mana peace dan menyenangkan.Tapi kadang2 keadaan office kita memang dah best tapi tetiba ada something yang tak best distract concentration kita masa nak bekerja.Salah satunya bau badan office mate kita.Wah…sakit otak & sakit hidung kita.Nak sound takut terasa kan tapi setiap hari buat dek jek.Terasa macam nak belikan penyembur lipas suruh dia pakai kat armpit dia tuh.Tak de civic betul orang yang macam ni…Kalau mamak tu takpela ni kat office.pergh…


Apalah salahnya gaji ribu2 pergi beli deodorant yang harga dia tak sampaipun RM20.Banyak jenama yang kita boleh pilih.Macam saya,saya pakai Adidas dan Nivea(bukan Nvdia eyh itu jenama graphic crad).Tak payah la beli yang mahal2pun kalau diri tu kedekut.Contoh kalau Adidas punya seodorant kat Guardian baru RM15(rasanya sebab saya ada satu itupun dah lama beli).Dahla tak pakai deodorant perfume pun tak nak beli.Ces memang kedekut betulah.Kalau korang tak mampu nak beli Perry Ellis original pergi jela Uptown banyak perfume RM15 so cost korang untuk berbau wangi dan segar tak lebihpun RM50.



Jadi kepada sesiapa sahaja yang terasa tolonglah ambil tindakan segera sebab kehdairan korang di persada seni ni akan menyebabkan orang tidak selesa kerana bau badan yang teruk(bad smell).Tak salah invest RM50 untuk badan,Ni tak invest juta2 kat bank or oil & gas tapi kat badan RM50 pun susah.ces!Lagipun sekarang musim panas so sendiri mau ingat la kawan.Jadi kesimpulannya “I JUST LOVE GOOD SMELLING PEOPLE” sebab my smell also good ma!!!

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Advertising, Blogging, Products, Project Alpha, Promotion. Bookmark the permalink.

20 Responses to >PROJECT ALPHA 2 : I JUST LOVE GOOD SMELLING PEOPLE

  1. Hizami Li says:

    >ahha.tahu xpe.please la jaga bau bdn.;D

  2. Lifesaver says:

    >ada setengah laki..dah elok2 pakai deodarant semua..tapi isap rokok plak..adusss…bau deodarant tu kalah bau rokok

  3. BeaN MorENo says:

    >ni nama die terjahan keras ni puan…hak3

  4. JAI says:

    >bro,lu dapat email ker utk post nie dari nuffnang?..waaaa..ruginya gua tak dapek2 laie

  5. Billet-DOux says:

    >kui2.. Go Adidas Action 3! cam V3 plak.. ehehe

  6. BeaN MorENo says:

    >jai – bro ni bukan advertorial la…ni project alphabillet – billet pun ada buat post kan

  7. Matjoe says:

    >lagi 2 puluh hinggit lagi akan masuk dalam akaun anda.i dont feel like entring this want. maybe dh lambat kot, lg satu malas n penat dgn report x abih2 lagi

  8. BeaN MorENo says:

    >mat joe – mencuba tu salah satu kunci kejayaan…

  9. Jogger says:

    >erkk… jgn lupa bwk pas main paintball yer beano

  10. BeaN MorENo says:

    >jogger – aku sentiasa bawak…itu senjata penting tuh…hak3

  11. Matjoe says:

    >ahaks, gua dh buat entry. cayalah… memula sangap xnak joint coz xder idea nk tulih aper

  12. BeaN MorENo says:

    >mat joe…tahniah…tunggu duit RM20 masuk next week eyh

  13. >napa nama aku ko sebut kt 1st line entry ko?kekekeke…psst..aku xsuke org ade B.O. eeeuuuwwww….

  14. >bean dah dapat advertorial..cayalah..hahaha..

  15. Melz says:

    >gambaq aku ada plak kat dalam iklan adidas..hahaha aku pakai brylcreem weh….hahahaha kang kena maki ngan produk tuh ;P hak hak

  16. BeaN MorENo says:

    >alang – hak3 aku sedang mengalami masalah ituaus – doa2la byk2 yang penting ini project alphamelz – aku letak gambar aku kan…aku kan duta adidas..

  17. farenova says:

    >I also loves good smelling people, tapi kalau ada abang bangla yang tak mandi tu, akak leh pengsan huhuhu..tapi gambar melz ngan bean tu memang kelako dialognye hihihihi

  18. BeaN MorENo says:

    >farenova – hak2 itu pasti entri ni ditujukan kepada lecturer Myanmar di kolej saya ni…hak3

  19. sumijelly says:

    >ala…la…la…adik kak sumi pun dh buat yek..tp ada satu kurang la adik cayang…gmbr ADIDAS 3 tidak menepati kehendak juri..kang x dpt lak RM20.00g tgk balik syarat2 nyaThe following image must be in your blog post. [Click here to download the image]—> Project alphahttp://sumijelly.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s