>ALAMAK!!!

>









Salam semua,kenapa???Pelik???Suterablogger tak keluarkan satu entripun semalam??Bean Moreno dah kering idea ke???Owh tidak!!!Tapi saya tau korang mesti merindui penulisan saya yang tak seberapa ni.Ke merindui  tuan blog yang kacak dan cool ni.hak3.Dah jangan nangis2 sebab Bean Moreno masih bernafas dan masih banyak idea utnuk dikeluarkan.huh!!Sorry sebab semalam saya tak dapat nak update.Saya sekarang berada di kampung wife saya dan memang susah nak dapat signal P1.Entri nipun nasiblah,kalau korang boleh baca maksudnya line P1 adalah stabil.

Actually saya tengah bertungkus-lumus untuk siapkan satu lagi “dotcom”.Tapi kali ni saya newbie yang masih mencari apa itu kepuasan SEO cuba berjinak2 dengan wordpress.Dulu saya ada satu blog platform wordpress tapi kecundang ditengah jalan sebab terlampau bz.Domain saya dah beli semalam just sekarang tgh fikir jalan macam mana nak integrate dengan wordpess.Owh sudah botak kepala ni fikir macam mana nak “dotcom”kan wordpress.Adus ada sesapa yang boleh tolong saya?TOLONG!!api2!!So project dotcom wordpress tu saya kene tangguhkan dulu buat masa ni.Maybe minggu depan settle la masalah saya tuh.

Saya terasa amat best hari ni sebab dapat pujian satu anon.Yela minggu lepas kene hentam dengam satu anon yang lain mengatakan saya tak layak untuk menulis tutorial.Tapi past is past life must go on.Jangan pandang belakang nanti nampak hantu.Tak percaya?Cuba korang jalan sorang2 pada waktu malam di kala bulu roma tengah meremang pandang belakang dan cabar dia.Mesti keluar punya la!!!Kepada anon yang memuji saya tu thanx banyak2.Saya amat menghargai complement awak tuh dengan hati terbuka.Nak tau apa komen anon tuh gi kat sini.

Mungkin dia baca entri saya pasal metafizik.Dan sebelum2 ni pun saya dah banyak keluarkan artikel metafizik.Sebelum saya belajar metafizik ni saya sendiri tak percaya yang metafizik ni boleh merubah seseorang manjadi lebih baik..Tapi bila saya dalami apa sebenarnya metafizik saya dah dapat kenal siapa diri saya dan apa itu “law Of Nature”.So thanx kepada guru saya Doc A ataupun kitorang panggil dia Daddy A sebab turunkan ilmu ni secara percuma(barang free semua orang nak)..hak3…Kalu korang nak saya kongsi lagi pasal metafizik kene tunggu ye..Saya akan kongsi macam mana Bill Gates & Warren Buffet boleh berjaya menjadi personaliti yang kaya dan budiman.Tak macam pemain bola Chelsea yang kaya dan gila sex!!!hak3…

Sekerang saya asyik dapat baca entri pasal orang yang dapat projek400 dari nuffnang…Apa kebende tuh???Dengar cerita projek top secret..Betul ke???

p/s :
– Hm amat la tenang berada di kampung…fuh tak sesak kepala otak!!!Tapi sesak bila takde line internet…So P1 cepat2 skit upgrade service kat sini.
– Sorry entri ni tak bergambar sebab internet low signal dan semput bila nak upload gambar.Sorry ye…
– Tak sabar nak kongsi ilmu metafizik ngan korang.So far saya dah kongsi ilmu ni kat dua orang & sekarang diorang dah stabil.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Apa itu Metafizik, Blogging, Metafizik, Metaphysic, Motivation. Bookmark the permalink.

16 Responses to >ALAMAK!!!

  1. >aku pon dapat projek400.. ehehehehe… =p

  2. Kancilbiru says:

    >aku yang tengah-tengah pekan ni pun line P1 macam hampagas….geram sungguh!~~Sertai Contest Aku & Kancilbiru!

  3. Epul Azimi says:

    >projet top secret tu ea,dh dapat tapi takde kesempatan nk pegi….:(

  4. BeaN MorENo says:

    >Jard – apa bende tuh???niza – hak2 cian…epul – lor apahal???sibuk eyh kasi aku jela..

  5. >dah , aku nak bawak diri.hahahak..patutla xde entri..ade kesulitan rupenye..hahahak

  6. sWeEtDaRLinG says:

    >adeeiii kalau nak berdot com, tanya laah orang dot com cam aku ni weiihhh, apa raaaaa!!! kontek aku!http://lisa-coloursoflife.blogspot.com/2010/03/job-esok.html

  7. sWeEtDaRLinG says:

    >giler paste aku niii hehehe sori salah paste, ini baru betulsweetdarling79.com

  8. Billet-DOux says:

    >ingatkan ada projek mogok smalam tak mau tulis entri. ehehe. marah ngan nternet slow.. huhu..project400, tak dapat adirlah.. sedih…😦

  9. Eyriqazz says:

    >wah2,dah semakin maju bean…beralih ke wordpress pula lepas ni..teruskan usaha bean…

  10. Baby HeL says:

    >cait potong la sgt..hahahaha…..kan dah congested!kakakaka…ko dpt gak ke projek 400 tu?

  11. Sendra says:

    >bean..sebenarnya metafizik tu macamana??otak aku ram rendah lahh..apa yang kau tulis tu aku baca banyak kali tapi aku tak faham sangat..weyh..P1 tu okey ke takk??

  12. BeaN MorENo says:

    >aus – itula pasal…geram je aku…jatuh saham aku…hak2ami – ko pkai wordpress ke??/billet – hak3 xmungkin saya tak taip entri saja2 je…kamu pun dapat ka bah itu projek 400eyriqazz – saje nak belajar2 bang…hak2babyhel – bukan congested la hel kat muar line tak kuat lagi…kalau kat umah aku laju je…xde probsendra – nant aku terankan.hak3

  13. Lifesaver says:

    >balik kg isteri…sweetnya..hehhee

  14. >nape ko xrembat je anon yang kutuk ko tu bean??xpn ko tunjuk no kat dlm hp ko tu..heheheh…btw, entry ko best ape…derang tu jelessssss…(ala2 pompuan gedik baru balik shopping!)

  15. BeaN MorENo says:

    >puan – itu tanggungjawab puanalang – hak3 manusia byk kategori…so buat bodoh dah le…

  16. sWeEtDaRLinG says:

    >yerrrrrrr, dot com aku dari WP, gila susah nak mampos nak sesuaikan diri..aku pun nak eksen ngan ko PROJEK400 tu, aku dapat invitation tak boleh bitau, SULITsweetdarling79.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s