>KEPADA YANG BERKENAAN – ENTRI LEWAT

>



Hye…Entri ni sepatutnya saya publish last week.Tapi asyik2 terlupa je.Jadi entri ni wujud atas dasar sayangnya saya pada follower saya yang ikhlas mem“follow” blog saya ni.Bukan apa terasa best bila cita2 saya nak ada follower tercapai.ces!!!Saya pernah bagitau nak buat kontes kan tapi ni salah satu tanda2 kecil kontes.

Sebelum ni saya just bermimpi akan dapat follower lebih 300 sebab kurang keyakinan.Tapi at last saya berjaya jugak pecah dara…Yeay 300 followers sudah…tak sia2 saya menulis.So disebabkan saya suka pada no 300 saya nak kasi hadiah pada follower yang ke 300.Mungkin ramai yang tanya kenapa tak announce…Ok biar saya terangkan.

Korang dapat bayangkan tak kalau saya announce yang saya cari follower yang ke 300 maka ramai yang akan :

– cakap saya ni terlalu mencari follower jadi saya akan dikondem.
– Ramai yang berlumba2 nak jadi follower ke 300 blog ni so tiada KEIKHLASAN sebab jadi follower untuk menang je.Tapi entri hampeh tak tau…

Maka dengan ini saya umumkan seorang blogger bertuah yang saya nantikan tu…Tententen…



Kepada EJAA sila contact saya ikut email or add YM saya mafia_burung ye sebab saya perlukan detail untuk kasi adiah.Dah hadiahnya ialah samada :

WANG TUNAI RM30 (BUKAN 30K YE) + BLOG REVIEW

ATAUPUN

TOPUP PREPAID RM 30 + BLOGREVIEW


p/s :
– Kepada follower lain bukan saya tak sayang korang tapi ni nama die kontes menguji keikhlasan hati semasa blogging.
– Nantikan saya akan buat satu kontes open untuk korang.Hadiah biasa2 je..hak2…tunggu kemunculan kontes tu tak lama lagi…
Cik ejaa sila contact saya.Hadiah yang tak dituntut selama 7 hari akan luput…hak2..
– Orang ikhlas sayapun ikhlas…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Contest. Bookmark the permalink.

27 Responses to >KEPADA YANG BERKENAAN – ENTRI LEWAT

  1. >bean.. aku ikhlas follow blog ko..antara sbb terbesar sbb nama ko bean.. ehehehe

  2. Kancilbiru says:

    >pasni ko nak no berapa weh? aku nk remove follower pastu follow balik, bleh? semata2 nak hadiah…hahahaa..gurau jer..Sertai Contest Aku & Kancilbiru

  3. BeaN MorENo says:

    >jard – ye ke???bagus la macam tuh…sebab tu aku suke masuk blog ko sebab ko ikhlas ngan aku…hak2niza – ces…xboleh2…kalau ko buat cam tu semua follower akan unfollow pastuh keadaan akan jadi :- follower aku makin kurang- sampai kiamatpun xkan sampai no yang aku cakap tuh…hak2

  4. >ok.aku pengomen ke 300. bagi hadiah cepat!!!

  5. Melz says:

    >fuh dah boleh open table nie kekeke🙂

  6. Lifesaver says:

    >saya kira ikhlas ke tak erk..lupa la..haha

  7. >dah la bean..jasa aku x dikenang..xpela..cik eja gak yg dapat adiah..xpela..ok bean..assalamualaikum..

  8. kak ina kl says:

    >ooo..apasal tak cakap..klu idak akak boleh menang tau..tak aci lah..

  9. BeaN MorENo says:

    >fitri – kan nama kontest ni yang ikhlasvida – ko ni pecah lubang jela…ces!!! melz – bila untuk 28 ke???hak2puan capa – anda ikhlas…igt tak dulu sewaktu kita berblog dan pasang lagu autoplay???dan masing2 masih bujang???aus – eleh majuk plak mamat kaca nih…kak ina – kontest ni untuk yang ikhlas kalau saya bagitau nnt semua orang unfollow saya…hak2

  10. ejaa says:

    >ejaa dah pecah kan dara follower dengan jadi follower ke 300.hahaha:ptenkiuuu beann!!

  11. ejaa says:

    >aus, jgn la nanges.haha

  12. >nape bukan aku yang menang!!!huhuhu…;p

  13. Natasha says:

    >nak adiah gak:(

  14. BeaN MorENo says:

    >eja – thanx a lot eyhalang – sebab ko kalah…hak2kak tash – kak tash la blogger yang paling banyak saya kasi adiah kak tash je xperasan

  15. Matjoe says:

    >rm30 akan dapat dengan senang kalau simpan dalam asb rm400 selama setahun, provided dividen asb 7.5% tak perlu tunggu bean buat kontestsekian terima kasih😛

  16. CikLilyPutih says:

    >eh bukan ko ke yang paksa aku ikut ko? ishkk luper la tu ek! nak hadiah gak..

  17. BeaN MorENo says:

    >mat joe – hm hak2…lily – memang aku paksa ko…sebab masa kat astro aku yang cari penyamun tuh…hak2cikhel – alo2 jgnla majuk…

  18. >aku peng0men ke 20 nih.cam menarik gak no ni kan ?adiahhhhhh plz.

  19. >bestnya dia!bertuah!!1bean bilaa nk belanja eny cmni???

  20. BeaN MorENo says:

    >miss lolly – owh kalau miss lolly xpayah masuk bertandingpun saya boleh kasi menang!!!hak2eny – nnt saya belanja eyh…bila nak payung karok ni

  21. DaHLia says:

    >lagi nombor berapa ko suka weh??😛

  22. >mane ade majuk..kekeke..aku gurau je..dah2..aku nk g pikat cik eja..kang mntk die belanje..hahaha

  23. Baby HeL says:

    >eleh..aku pn ko tak hargai….cisbeger!

  24. Eyriqazz says:

    >wah2,tahniah..aku tunggu aku jadi follower ko ke 400 bean..mesti dpt 40 ringgit ni..hik3..

  25. BeaN MorENo says:

    >epul – tulah lain kali kene ikhlas…hak2dahlia – ko buat research bo apa ada pada kongsi gelapaus – hak2…babyhel – aku teramat menghargai ko…ko kan kekasih maya aku…eyriqazz – tak mungkin kerna sayang…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s