>KAU KU SERU (GATH) – PART 2

>

Haloo miss haloo miss…Adus baru nak update hari ni.Sesuatu yang agak pelik bila Suterablogger hanya mampu mengeluarkan satu entri sahaja dalam satu hari.Ces!!!Saya masih tidak dapat menerima kenyataan tersebut.Adakah saya dah mati akal ataupun idea kerin kontang.Owh tak mungkin kerna sayang ye.Bean Moreno sentiasa ada helah dan idea tersendiri ok.Hari ni saya MC sebab migrain masih bermaharajalela tetapi tak mungkin blog ini akan bersawang walaupun dulu ada cita2 nak jadi spiderman.


Berbalik kepada cerita gath hari tuh.Sekali lagi saya highlightkan memang BEST.Mesti MARI la kalau korang datang.So kepada yang tak datang terutama Cikepal anda rugi kerana tidak ditembak oleh saya.Tapi adakah saya sampai hati untuk menembak Cikepal yang comel tuh owh tidak baik saya tembak Melz.hak2…Sifu tak sifu perang tetap perang!!!

Korang pernah dengar tak perkataan “Hero Datang Saat2 Akhir”.Ha!!semua orang berkata saya adalah makhluk tuhan paling seksi dan lemah.hak2 tetapi diorang masih belom menyaksikan saya beraksi ketika main Counter Strike.Walaupun team saya kalah kepada team eyriqazz masa Corby 
hari tu…Tetapi saya tak gentar!!!

Seperti biasa parner sparing saya Aus amat sibuk dengan kaji selidiknya.Kemungkinan dia akan memasukkan element paintball ke dalam percintaan dan blognya.Tak percaya korang tengokla nanti.hak2…Tapi gandingan mantop dan paduan suara saya dan Aus sememangnya tiada tandingan sama seperti gandingan suara Dato Siti dengan Kis Dayanti dalam lagu amarah!!!


Dan akhirnya saya survive.Walaupun peluru saya habis tetapi saya sempat lari ke belakang untuk meminta sedekah pada Eyriqazz.Itula di namakan player!!!Ada beran jom main lagi…Mungkin ni je yang saya dapat sajikan pasal gath untuk hari ni sebab belom dapat gambar sepenuhnya termasuk gambar saya semasa menembak.Sampai hati kau Deydeq tidak mahu memasukkan gambarku yang kacak ini ke dalam Lensa Kemaramu.Ces!!!Saya set rambut tau!!!

p/s :
– Nantikan episod akan datang ye sebab takkan nak tulis panjang2 bukan korang bacapun
– Entri ini ditulis dan di”publish” semasa saya di tempat supplier di Low Yatt.Adakah saya TEGAR berblogging…
– Yang takde link kat post gath ni jangan risau eyh…saya ada kejutan untuk korang…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Gathering, Story, Suterablogger. Bookmark the permalink.

19 Responses to >KAU KU SERU (GATH) – PART 2

  1. >uish…… lambat ar korang hapdet pasal benda neh.. baik cpt2.. kang jadi berita basi lak.. ehehehe

  2. Melz says:

    >aus dan eny. satu gabungan yang mantap! wakakaka

  3. BeaN MorENo says:

    >xdela…xbasipun…jgn jeles jard…

  4. BeaN MorENo says:

    >melz…hak2…betul2

  5. Lifesaver says:

    >kalo sy join ni..sure terberanak..haha

  6. Sendra says:

    >hahaha..garang siot komen kau kat post aku..yela2..nanti aku datang lagi awal dari kau..ehh,kalau ikut cerita kau,hero datang lambat,aku lah paling hero kan cmtu??hahhahahha

  7. >wahahaha!!!mel n rina lagi MELETOP!!! :))pandai uhh bean buat dialog😀

  8. BeaN MorENo says:

    >puan capa – itulah tapi kalau lepak2 pun boleh…sendra – ko kene bezakan antara datang lambat dan bermian dengan datang lambat orang lain dah balik baru sampai…hak2eny – itu pasti wartawan hiburan ni…

  9. helena's says:

    >takde muke saya pun..

  10. BeaN MorENo says:

    >cikhel…nant….ada sambungan

  11. Hizami Li says:

    >oh. nak join gak. huhu~

  12. sWeEtDaRLinG says:

    >apa rasa main paintball ni erk.. sakit erkk kalau kena tembak..?sweetdarling79.com

  13. BeaN MorENo says:

    >hizami – nak join knp tak datangami – xsakitla…biasa je

  14. Epul Azimi says:

    >paintball,tak penah main….kesian kan…hehehe

  15. BeaN MorENo says:

    >epul – mai la…nnt kitorang buat lagi…

  16. >owh , aku terkena lagihahahak..ceh , wlpn aku tekeluar di saat awal…tpi gandingan paintball ttp meletop .hahaha .

  17. JAI says:

    >Salam..salam..beri laluan..beri laluan anak-anak, pakcik nak lalu nie..ahaks3. Betullah lu Bean datang lambat sama dengan si aus tuhh..kalau lu berdua datang awal sure gua turun padang sekali..hehehe

  18. BeaN MorENo says:

    >aus – itula diorang memperkotak katikkan kita aus…diorang tak tau kita star kat corby..hak2(pasan lebih)jai – ala brother…apa cer???taula dah menonjol kat corby..hak2…len kali kita main lagey eyh…

  19. Baby HeL says:

    >eleh…..gathering tak ajak..mencik!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s