>KAU KU SERU (GATH) – PART 1

>

Hye korang readers2 & bloggers2.Hari ni saya tak berkesempatan untuk menulis entri banyak2.Semalam saya kepenatan main paintball & hari ni penat mengangkut barang sebab mama saya berpindah ke rumah baru.Sangat letih sehinggakan boleh menyebabkan saya terbaring dan tertidur ataupun boleh la dikatakan ia lebih penat dari acara membunuh anak setan.Ooops Bean cerita dalam kelambu jangan tulis.hak2…

Saya masih kebingungan untuk menulis entri pasal semalam sebab masih tak dapat gambar2 yang sepatutnya saya dapat.Cuma baru dapat gambar dari Aus je.Itupun gambar saya yang kacak ni ada 3 keping je.APA!!!3 KEPING JE!!!Penat je saya set rambut baru kat QQ Cut tau.Nasib baik tak set rambut Serizawa kalau tak memang rugi.hak2…Tapi saya dah janji ngan korang kan.So apa yang boleh saya tulis saya akan tulis.Terutama sekali tentang gosip hangat yang sedang melanda dunia per”blog”an ini.Nara tolong highlightkan gosip ni eyh.hak2

Sepatutnya gath tu start pukul 10 pagi tapi sebabkan saya adalah khadam yang sangat diperlukan di kolej (kire boleh dikatakan hot jugak la kan) jadi saya kene kerja halfday semalam.Jadi saya tiba ditempat kejadian agak lambat.Satu kejadian lucu yang tejadi sebelum saya main paintball ialah masa saya nak cari jalan masuk ke tempat paintball.Saya tak perasan yang tangga ke pintu masuk adalah dekat je dengan tempat parking kete saya.Jadi saya jalan jauh2 sampai ke hujung.Dah sampai ke hujung saya ternampak sekumpulan remaja(chewah ayat berita) turun ikut bukit.Ces penat je berjalan.Apahal takde signboard.


Saya sampai je kat depan mata diorang saya disambut dengan penuh keceriaan dan muka sorang2 memang menunggu untuk bahan saya seperti gath lepas.Tapi kali owwwh tidak saya dah prepare ilmu hitam untuk mematahkan ayat2 diorang yang berbaur komedi itu.hak2…Oklah nanti saya akan update lagey pasal gath ni eyh..Sebab belum dapat gambar sepenuhnya.Badanpun masih sakit2 dan penat.Saya kasi hint2 je skit eyh…


p/s :
– Sedang memikirkan widget untuk blog wife saya.Nantikan kemunculannya ye…
Aus sedang melakukan perubahan drastik untuk blognya demi untuk eny tersayang.TUNGGU!!!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Gathering. Bookmark the permalink.

17 Responses to >KAU KU SERU (GATH) – PART 1

  1. Epul Azimi says:

    >sesat bro?biar betik…hahaha

  2. BeaN MorENo says:

    >ye ar..hak2…sesat..

  3. lelaki aneh says:

    >berkunjung lagi, setelah sekian lama

  4. Melz says:

    >bean kena bahan! hahaha

  5. helena's says:

    >cikhel parking dekat jek dengan bean..tp yes tak sesat!haha

  6. >tangge die best..dala besar..tak licin..pastu senang nmpk..kire terbaik la..hahaha

  7. laila says:

    >cissaku ingatkan serius

  8. >eny bergaya! peeewiiit! hahaha.. tergoda kejap dgn baju liplap2 eny tu.. xD

  9. Sendra says:

    >nasib baik aku tak kena bahan..paling lambat sekali aku lahh..hahahah

  10. kak ina kl says:

    >best ek…tgk gambar pun dah tau..

  11. Lifesaver says:

    >bunuh anak setan tu apa?

  12. BeaN MorENo says:

    >melz – itu la pasal…hero mcm aku kene bahancikhel – saya xtau apahal saya boleh bejalan sampai ujungaus – hak2..ko pun mengalami bende yang sama macam akulaila – ko tertipu..mai – die memang sentiasa bergayasebdra – hak2 nasin ko datang.kalau ko tak datang memang aku dah xcaya ngan ko dah…kak ina – saya menanti akak bawak makanan untuk saya…puan capa – itu rahsia rumah tangga

  13. >Ini POjie (if you can still recognise me)..Hahahahah!!!Bean sgt sengal!

  14. BeaN MorENo says:

    >poojie – saya sengal…owhh tidak…saya beriman…hak2

  15. >hahaha..mana2 mesti ada pasal eny n kanda eny :Dwahahahaha :))aus nk buat header ke???😀

  16. BeaN MorENo says:

    >eny – hot couple la kan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s