>ENTRI PENAT UNTUK SEORANG PEJUANG PAINTBALL

>

Hah!!!Saya terasa kepenatan yang teramat sangat ni.First time main paintball dengan keazaman yang tinggi.Rasa tak puas plak pegang senapang tadi.Seperti yang dijangkakan ramai yang datang.Walaupun saya sampai lambat sangat tapi masih sempat pegang senapang tuh.Kira tak membazir la duit tuh.Yang penting dapat headshot 2 kali.wah!!!

Gath tadi lebih kurang >40 orang datang termasuk dari group BTF(Blogger Tegar Family).Boleh tahan hebat gak la diorang.Yang datang kebanyakannya semua saya kenal.Thanx eyh sebab datang chewah macam saya plak yang organize.Thanx to Melz sebab invite blogger kerdil  cam saya ni.Tapi agak kecewa sebab Cik Lolly & Cik Epal tak datang sebab tujuan asalnya saya nak tembak cik epal.hak2.

Sorryla tak dapat nak buat entri yang berkualiti untuk korang malam ni sebab mata terlalu layu.Badan terlampau lemau dan lembik setelah bermain paintball dengan bersungguh2.Saya saja je update just nak bagitau yang gath tadi best.Rugi sapa yang tak pegi.Igt senang ke nak dapat diskaun main paintball semurah tadi.Yang penting banyak benda lawak tadi jadi & ada jugak episod cerita drama Korea yang dilakonkan oleh pelakon Keo Dong Aus dan Song Hye Eny.hak2..Oklah nanti saya akan update lagi pasal gath tadi.So doa2 la saya ada kelapangan dan dapat gambo2 tadi sepantas kilat…Bye…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Event Coverage, Gathering. Bookmark the permalink.

21 Responses to >ENTRI PENAT UNTUK SEORANG PEJUANG PAINTBALL

  1. Aus says:

    >owh , pandai kau berayat fantastik..hahaha…ceh , xpe2..aku dah hantar gambar da..hahaha

  2. Epul Azimi says:

    >Tak sabar nk dgr citer gath tu,syg aku takleh pegi….hehe

  3. helena's says:

    >hahaha.sayanglah balik awal!

  4. Eyriqazz says:

    >tunggu entry aku kol 1201 malam nanti..hik3…

  5. miss lolly says:

    >huk huk huk :(gua lagiks sedey benda terjadi last2 minit huhuhuhu!

  6. >lerrr.. lollypop epal tk dtg ke?? syg yea..

  7. Anonymous says:

    >What colour …? ———————————————————Signature:lipitor 20mg ibqehcheap lexapro xjseh

  8. BeaN MorENo says:

    >epul – hak2 rilek2 nant saya buathelena – cikhel dah sombong sekarangeyriqazz – buat jgn xbuatmiss lolly – hancur hatikumaisara – itula…

  9. Eyriqazz says:

    >sudah diupdatekan..psst2,kenapa blog aus dah takble bukak?ada udang di sebalik mee ke?musykil2

  10. YobSumo says:

    >oit. kau yg masuk time game last tu kan? haha. aku pernah msk sini dulu… igt2!

  11. eykameow says:

    >heee. cepat2 update!

  12. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – blog aus sedang diupgrade…tunggggguuuuuyobsumo – haah…aku yang masuk last2 tuh…biasala hero masuk last…thanx bro datang cnibibi – jgn jeles baheyka – sabo2…jangan buat mogok eyh

  13. >hey..nanti buat entri gempak2 lepas hilang penat :))

  14. laila says:

    >kamonnnn beanaku ada dengar mcm gosip hangat cerita korea tucepat2 updetexcited ni

  15. sWeEtDaRLinG says:

    >ko tak rasa bersalah ke sebab aku tak pergi…? hah, hah, hah??? hahahaha gath aku keboringan siot sebab cuaca sangat panaaaaaaaaaaaas!!! budak2 keletihan sebab kena jalan kaki jauhhhh

  16. >jgn lupe tulis n3 gempak pasni..kan da rehat lame dh tu..hehe..

  17. BeaN MorENo says:

    >eby – untuk eny sanggup ku lakukan apa saja…ooops….silap…laila – ces…hak2 ok2 nnt aku akan hapdet bile dapat gambo2emi – aku igt ko aware sebab lilypun datang tau.moderator MBP boleh datang xkan ko xtau.hak2..xpe2 nnt kitorang buat lagi khas untuk konazatul shima – ok2 untuk korang saya buat entri paling syok..

  18. Lifesaver says:

    >nak tgk gmbr main paintball

  19. Anonymous says:

    >I enjoyed reading your blog. Keep it that way.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s