>NUFFNANG I LIKE!!!

>




Selamat pagi semua!!!Ces dah macam cikgu sekolah plak.Saya bekerja hari ini dengan hati yang girang(ni bukan cobaan ni betul2).Walapun agak sugul(bukan sugus ye) sedikit kerana Liverpool hanya mampu seri semalam tetapi aku kene pasrah sebab coach dia memang dah biol skang.Ini bukan entri emo ok,just nak cerita je.Sebelum tu Thanx tu followers,readers & blogger yang masuk blog ni and kasi sokongan ye.

Dengan mood yang girang saya akan tulis satu entri gumbira hari ni.hak2…Sedang saya memikirkan entri untuk masuk kontes Eyriqazz,satu juga memikirkan satu kontes untuk blog ni(popular ke blog ko sampai nak buat kontes bro???).Tapi seperti biasa saya nak share skit traffic saya last week.Anda mahu lihat ke tak???Wah ramai betul yang melonjat kegirangan untuk melihat traffik saya.Ni bukan nak show off tapi satu peringatan pada diri sendiri supaya berusaha keras lagi bukan sahaja di “rumah” tetapi juga di blog.Nah tengokla traffik saya yang tak berapa nak gempak last week :

Bagi otai2 blogging traffik kat atas ni dah macam biasa je.takde apa pun yang boleh dibanggakan.Itu kalau korang otai la kan.Saya tak otai so saya nak share ngan orang yang tak otai macam saya.Seperti yang korang tengok la kan minggu lepas saya berjaya meng“konsisten”kan traffic saya >100 unique sehari.Masih jauh ketinggalan kalau nak one by one ngan melromeo ataupun Eyriqazz mahupun Ausmelankolik.Huh!perasan lebih siot gua..Tapi apa yang boleh saya kongsikan dari traffik kat atas ialah perkataan maintain.
Dulu kalau tengok saya nak maintain punya susah.Working days memang selamba je >100 tapi bila tiba weekends je mesti jatuh kow kow dan membuatkan saya menitiskan air mata seperti menonton cite “Dunia Batinku”.Tapi last week betul2 membuat saya melompat seperti menang loteri(pernah ke saya menang loteri??) sebab maintain je kehenseman traffik kat suterablogger ni.Yang paling best terlepas plak >200 unique.Hopefully lepas ni saya boleh achieve >200 per day.
p/s :
– Sekali lagi diingatkan bahawa entri ni tidak bertujuan untuk show off tapi untuk sharing.So sila baca dengan hati yang bersih dan tanpa prejudis.
– Sedang berusaha meningkatkan mutu pengeluaran entri.
– Saya tengah belajar kaedah post entri mengikut graph.Yela kalau asyik nak post je botakla rambut takleh la nak tiru Serizawa..hak2
– Teringat dulu2 nak dapat >20 unique pergh teramatlah susah.So thanx to Eyriqazz & Melromeo sebab turun ilmu yek.
– NUFFNANG I LIKE!!!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Suterablogger, Traffic. Bookmark the permalink.

27 Responses to >NUFFNANG I LIKE!!!

  1. Eyriqazz says:

    >Tahniah Bean..I Love Nuffnang too…Issh,ko ada potensi Bean,cuma perlukan promosi lagi…hik3..teruskan usaha bean…

  2. BeaN MorENo says:

    >Aini – thanx skit je niEyriqazz – thanx bang…apa lagi lakukan tugas anda…hak2

  3. kak ina kl says:

    >salam mr bean..wah..wah..makin lama makin ramai masuk..lebatlah tahun ni kan..

  4. BeaN MorENo says:

    >kak ina kl – ala akak lagey byk…saya tetap adminre aka…hak2

  5. FaTiN says:

    >thanks for sharing traffic encik bean. p/s: ku dah mula gemar bertenggek di blog ini

  6. BeaN MorENo says:

    >fatin – hak2 thanx eyh…jgn mencangkung dah le ye

  7. helena's says:

    >2oo++.wow!!cikhel tak penah lagi sampai tahap tu..adoiyai!

  8. BeaN MorENo says:

    >cikhel – boleh punya…chaiyok2

  9. Sendra says:

    >tahniah bean!!keep up the good job!

  10. sumijelly says:

    >yer…yer..kak sumi la salah satu yg menyebabkan traffik ko sesak…muahahahahatp kak sumi punya masih jatuh la setiap weekend..kene improve ni..kena cr gak jalan nak kalahkan bean..muahahahahttp://sumijelly.com

  11. BeaN MorENo says:

    >sendra – thanx bro…4 da sapotkak sumi – hak2…jgn saya xnak lawan…saya xhebat…saya nak lawan mel je…boleh…hak2

  12. Yatre Hayati says:

    >ala..jeles beb…tataw a cemana nak kasi naik visitor..tade idea nak tulis blog !!! Jeles ni!!! Jeles gile..

  13. sWeEtDaRLinG says:

    >ooh, semalam punya weekend pun aku heran sebab ramai yang masuk, kalau tak mesti below 100 lerr kalau wkend

  14. Lifesaver says:

    >traffic banyak..best nya

  15. BeaN MorENo says:

    >yatre – hehe..jgn jeles kita usaha sama2amy – ko hebat sis.mesti lebih dari akupuan capa – biasa je ni

  16. Matjoe says:

    >anda memang hebat. teruskan usaha murni, rekod unik visit cuma 212, sometime ago.

  17. BeaN MorENo says:

    >matjoe – jom kite bersama berusaha membanteras pencuri traffik…hak2

  18. Aus says:

    >hahahaa , aku ada rahsia lagi..belum boleh kongsi..takut nnt org kate tggi diri..hahahak..traffic aku xmaintain kot..oerut aku je maintain bulat..hahahaak..

  19. ElyaElmo says:

    >wahh best nyeee dpt cheuque….i baru je join blogging ni..hopefully bleh dpt income dr nuffnang jugakkk😀

  20. BeaN MorENo says:

    >aus – hak2 cite skit…aku nak belajar..tunjuk ajar ku sifu!!!elyaelmo – hak2 boleh semua orang boleh earn ngan nuffnang…

  21. bellar0ssa says:

    >wah,huhu sebab still xsehebat otai2 lain.susahnya nk dpt unique >100.. cmtu bolehlah turunkan ilmu bro.

  22. BeaN MorENo says:

    >bella – boleh no hal punya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s