>FUN DAY MONDAY

>

Adakah title entri ni betul2 atapun cuma nak sedapkan hati je?Hak2 ini adalah satu tajuk yang tulus ikhlas di hari raya dari saya.Memang ni first time saya rasa best pada hari Isnin.Walaupun dihimpit beberapa masalah yang boleh tahan besarnya tapi saya cuma anggapkan ia tidak menjejaskan rutin harian saya.huh!

Korang mesti pelik kenapa hari ni saya tak update blog sekerap biasa.Owh sayapun pekerja yang makan gaji setaip bulan dan akan kekeringan di tengah bulan.Jadi saya kene bekerjala.Kalau asyik update blog je kerja satupun tak siap.Last week bolehla update je sebab cuti panjang.Baru je hantar design header kat cikhel dah dia dah approved.Mak aih dah macam hantar design bangunan kan.Nasib baik cikhel bukan jenis yang fussy dan harap cik hel berpuas hati dengan design tuh.Nak tengok gi masuk blog dia.Disamping boleh memuji hasil kerja saya korang juga akan dapat pahala sebab tolong upkan traffik cikhel.

Bukan nak menunjuk bakat or apa2 kan just nak puaskan hati sendiri dan berlatih main photoshop.Saya suka bila tengok orang yang dekat dengan saya gembira.Best gile siot!!!Hilang segala tekanan bila dapat buat orang lain happy.Wah tak sabar la nak tunggu acara tembak menembak sabtu ni.Sayapun tak dapat feed back dari korang lagi.Sape nak folow gath kali ni boleh la email saya no phone ye.takpun masuk fb fanpage “SUTERABLOGGER” then tinggalkan komen.Hah!!apa suterablogger dah ada fanpage.wow saya sendiripun kagum.Saya sendiripun masih teruja.Ntah apa mimpi saya pergi buat fanpage ni.Popular sangat ke blog saya.Tapi takde hal saya masih percaya pada “Law Of Attraction”.

p/s :
– Tengah tunggu wife saya balik dari kerja pukul 7.30
– Harap cikhel suke eyh ngan design tuh.Comel tak???
– Ni nak fikir design untuk ausmelankolik plak.Sian blog dia takde header.
– Nak tido jap boleh???

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Metaphysic, Promotion, Suterablogger. Bookmark the permalink.

20 Responses to >FUN DAY MONDAY

  1. Aus says:

    >hahahahak , aku bosan ari isnin..da stat kelas..hahaha..da la bgn lamabt..lol , comel2 keriangan headr cikhel..hahahahak..ceh , sal aku .biala..lame2 aku da mls pikir sal header..hahahak..

  2. BeaN MorENo says:

    >aus – nak ke xnak???aku nak tolong ni…dalam niraan 36 lambat aku xnak buatkan

  3. helena's says:

    >bean..cukhul suka gila lah!comel gila lah.macam diriku jugak..hahahahabakat tu memang dah ada,,cume asahkan lagi..hahahant ade job cikhel bagi..kekekkebelanje air suam pasti..hahaha*wah dah macam pantun versi comel dah*hakhak

  4. BeaN MorENo says:

    >ces – air suam je…nak coffee bean satu

  5. Eyriqazz says:

    >hik3,orang ada fanpage,bean pun nak fanpage(samalah ngan aku) walaupun kurang jelas apa fungsinya…hik3…mungkin untuk aku menerjah fan aku kot suatu ketika nanti…hahaha…

  6. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – ces,itu yang xmahu ku baca dari pakar terjah…hak2

  7. >bagusnye…rajin buat header..:)

  8. BeaN MorENo says:

    >Nazatul shima – tolong kengkawan

  9. bellar0ssa says:

    >huhu..nah memang patut bagikan header utk si Aus tu.sian betol xde header.hehe..

  10. >aku pandai buat header.. apsal takda org minta kat aku?

  11. >gila ar. ada fanpage. fuyoooo

  12. Aus says:

    >hahahaha , ikot la . aku ade suh mmber buatkan..tapi die asek sibuk je..xpela..kalau ade rezki , adela..hahahak..xde..mmg maintain xde header..hahahak..

  13. FaTiN says:

    >honestly, aku suka blog aus tak de header. senang nak ingat. unik. hehehekpd aus : ko jgn kembang hidung aku puji blog ko tau

  14. Lifesaver says:

    >header utk saya??hahaha

  15. BeaN MorENo says:

    >bella – aus dah sombong skang sejak traffik naik…xde header pun blog die dah gempakjard – buatkan aku satu header boleh???bibi – aku saja jak mau bikin itu fan page bah…bosan…aus – ko jgn nak buat ayat sedih eyh aku dush ko nnt..fatin – hak2…puan capa – puan pon nak???

  16. CikLilyPutih says:

    >oo Aus ko nak tolong, aku? ermm jeles ah cam nie

  17. >uncle nak balas komen ko hihihihinak jugak uncle tanya pendapat korang..pasal template uncle nih..semalam ada minah mana ntah..tarak kasi salam terus hentam blog uncle..mmg nak buat dunno jer..tapi terasa gak apa yg dia cakap tu..takut-takut effect kepada semua kenkawan yg melawat blog uncle kemudian hari..kalau ko kata template uncle ni ok..rasanya uncle akan kekalkan lah sebab pendapat pro dari ko mmg uncle nanti-nantikan…

  18. BeaN MorENo says:

    >lily – ko nak aku tolong apa???uncle – alah blogger uncle…mana pernah puas kalau xkutuk orang…tapi bagi saya template skang memang dah ok lah cuma kene betul kan coding je kot…

  19. Natasha says:

    >nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  20. >ha…meh buat header aku plak…boleh??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s