>TOLONG KENGKAWAN VOTE GAMBO NI

>

Wah mesti korang pelik kan.Bean Moreno ni takde keje ke asyik2 update je.Ok meh sini saya cerita skit.Saya akan update limit dia 3 entri satu hari dan kalau terlebih tu mungkin sebab nak tolong orang.Contonya macam entri ni.Semalam ada member telefon saya mintak tolong vote die untuk pertandingan dapat pelamin sponsor.

Member saya ni akan bernikah pada bulan 5 ni so sebagai tanda saya seorang kawan yang tak pernah lupa kawan.Saya nak tolong dia menang pelamin tuh.Dia ni memang kawan baik saya masa kat poli.Disebabkan saya ada blog(yang tak berapa popular ni) jadi saya buatla apa yang saya rasa boleh tolong kawan2.Contohnya macam haritu saya ada buat review blogshop kawan saya qizkids.Tak rugipun kalau kita tolong kawan2.Diapun ada tolong saya masa hari saya nak kahwin.Jadi untuk balas jasa besar dia saya tolong dia untuk promote gambar dia.Korang tengok gambar dia ngan tunang dia ni…

Nama mamat ni Izuan tapi saya panggil dia Jepun je.Kenapa panggil dia Jepun?Korang tengokla muka dia ada muka melayu ke???Takde sikitpun.Mungkin sama spesis dengan wife saya.Dua2 ni adalah kawan saya sebenarnya.Dah dekat 5 tahun kitorang kenal.So Jepun entri ni adalah hadiah untuk ko masa kahwin(jangan takut ada lagi masa hari ko nikah…aku akan kasi ko surprise…hak2).

So saya harap kepada semua blogger dan reader votelah diorang.Ni kira sedekah dunia maya orang panggil.Jangan pulak anggap diorang ni peminta sedekah eyh…saya tendang karang.Kalau nak vote klik sini.Kasi la diorang menang pelamin sponsor tuh.Tak rugipun tolong orang.Vote dengan tekan like this kat pic tu yek..Thanx…

p/s :
– Update lagey…mungkin ini antara apa yang bermain di reader blog ni.hak2…
– To Jepun :- Hope ko menang yek…
VOTE ye jangan tak VOTE
– Petang ni nak dating ngan Melromeo…hak2(saya bukan gay OK!!!)

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Advertising, Products, Service, Vote This. Bookmark the permalink.

22 Responses to >TOLONG KENGKAWAN VOTE GAMBO NI

  1. >hehe…tq bean…ti aku akan selalu tgok ko pnyer blog bg masyuuukkk n promote blog ko….kpada kenkawan…tolong la vote untuk sy….undi anda amat bermakna

  2. BeaN MorENo says:

    >hak2…pandai2 ko eyh…wakaka

  3. Sendra says:

    >memang tu yang aku fikir.."kau lagi update.."aku dah kering habis dah ni,kau steady je update2 lagi kan..huhh.

  4. BeaN MorENo says:

    >SENDRA – HAHAHA..JGN LUPA VOTE YE

  5. wawan says:

    >baguihnya mr.bean niiiiii

  6. BeaN MorENo says:

    >wawan – hak2 vote dulu baru cakap bagus

  7. Aus says:

    >lol , nasib baik tunang die comel .hahaha..caner nk vote ni..xjadik frens xleh tekan like.

  8. Lovely Emy says:

    >alamak, nak vote kena bukak facebook ke.? hehe,.. gd luck kepada dia eh..🙂

  9. BeaN MorENo says:

    >Frazi – hm…jgn lupa vote eyh korang…

  10. >uiks…jepun pun dh nak khwn eh…..tahniah lerr kat dia

  11. FaTiN says:

    >semangat nak vote nihmasa aku vote, dah 53 org likesemoga menang En. Jepun !nanti kahwin jgn lupa ajak makan kendurihoyehhh !

  12. BeaN MorENo says:

    >fatin – thanx eyh…

  13. >aku mau like. tapi malangnya bukan kawan dalam fesbuk.sekadar niat cukup x?

  14. CAHAYA says:

    >oi, aku baru tahu ko blogger.😉

  15. helena's says:

    >saya kawen bean sponsor pelamin okey!hahaha

  16. BeaN MorENo says:

    >bibi – boleh la…ko tekan like jekinah – hak2 kita senyap2 undeground jecikhel – boleh klau saya dah beli gt4-N

  17. Lifesaver says:

    >kalo mata sepet tapi kulit sawo matang..dipanggil apa? hehe

  18. sumijelly says:

    >wei..tukar layout yek?? dh mcm BN la pulak aku nengok..muahahahahttp://sumijelly.com

  19. wiseman says:

    >inilah dipanggil kepimpinan terpimpin…

  20. BeaN MorENo says:

    >puan capa – panggil Jawa sudahkak sumi – bukan BN tapi MCRwiseman – ye ke???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s