>CUN TAK BROWSER NI

>

Tadi saya agak kekusutan sebab tetiba je tak boleh nak login blogsot.Ces!!!Saya terkedu dan hampir “panic at the disco” (owh tidak saya amat benci music band ini).Setelah saya mendapat nasihat dari Sendra baru saya tahu seseorang yang menggelabah tentunya tidak akan terfikir jalan yang mudah.Nak tau kenapa…Tgk ni…


Rupa2nya bukan masalah akaun google saya.Firefox saya dah biol.Tu yang saya pelik tu,saya belum tua lagi untuk lupa password google saya.Saya masih belum mencapai tahap umur 3series.Okalh jom saya nak share satu benda.Mungkin ramai yang dah tau tapi saya nak cite jugak.Sendra telah menyedarkan saya bahawa bukan firefox sahaja browser dalam duno sayapun download Google Chrome yang sebenarnya saya tak suka guna.

Lepas download dan guna saya rasa cam best plak.Kenapa BEST??Satu sebab interface dia cantik.Dua sebab laju gile.And lastly boleh tukar theme.Firefox boleh buat ke?tak boleh tau.hak2..Nak download chrome click sini.Camne nak tukar theme.Senang je…

1- Mula2 bukak chrome dan tekan open new tab :


2- Pilih Tab or Screen Google Chrome


3 – Pilihla Theme korang…


Senangkan then hasil dia macam ni :


Amacam best tak???Boleh ke firefox buat cam ni???Tak boleh kan…So try la Google Chrome ni.Dah alan2 korang guna blogspot and searchpun pakai google jadi apa salahnya try browse pakai google chrome.Best…

p/s :
– Credit untuk Sendra sebab berjaya sedarkan saya dari kebingungan.Tanpa Sendra mungkin saya tak update entri ni.
– Sedang tonton cerita “Dunia Batinku” (jangan ingat ni tajuk lagu spider) pergh bapak sedih.Bagusla pengarah and script writer dia.Mak aih meleleh seyh air mata gua….

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

23 Responses to >CUN TAK BROWSER NI

  1. Hizami Li says:

    >oh.i guna gak.hehe.btw, nice layout.new one kan?

  2. BeaN MorENo says:

    >haah…baru je tukar…hak2

  3. >lorr….ko br nak guna chrome ke…ahahah…suka tul ketinggalan ye…chrome best la…

  4. BeaN MorENo says:

    >ein – aku taksub firefox la dulu..xnak guna chrome…hak2

  5. >.hehehe ade dah crome neh.tp x suke gune.suke lagi gune mozilla😉

  6. Yatre Hayati says:

    >Yes2…google chrome sangat laju !!!! Saya pown pakai google chrome !!

  7. BeaN MorENo says:

    >fateha – itula dulu saya suke guna firefox tapi dah masalah plakJard – ada aku kesah…hak2Yatre hayati – tgh mendalami ilmu bela diri chrome nih

  8. Eyriqazz says:

    >cantik…ehh..penangan melz ke ni?blue2 gitu…hik3…

  9. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – ces…hak2 ni yang xbest ni…tuko lain la…mel tolong buat favicon je bang…huhu

  10. Sendra says:

    >hahaha…bean owh bean..aku tak sangka kau ni memang tegar kan buat entry..setiap perkara yang boleh kau ceritakan memang nampak lahh kau takkan lepaskan..ada je idea kau..yang aku bagitw tu sikit je,tak terfikir pun kau boleh buat entry juga..hahha..selute ahh kat kau.bro,yang kau pangkah mozilla tak boleh tukar theme tu,ada je yang pangkah kau kang..kau usha ni..http://www.getpersonas.com/en-US/hahhahaha..kau memang tak amek port kan pasal search engine2 ni..hahha..bean owh bean..

  11. BeaN MorENo says:

    >sendra – bukan pangkah.tapi cuba ko tukar tgk…hang beb..siot tol…pastuh semua xleh login die keras

  12. qismina says:

    >sy lagi geram.. tak ble pakai langsung firefox tuk bukak blogger akaun.. last2 chrome jugak bertapak di hati.. aku guna layout bunga2 tue.. tapi firefox gak yg best… byk leh guna add on.. aku kesal ngn firefox..

  13. Sendra says:

    >bean betul2 dah berpaling arah dah ni..dah tak nak pandang firefox lagi..hahaha..anyway,aku pun guna google chrome sebenarnya..sebenarnya kan bean,paling laju seklai opera lahh…tapi dia punya interface dia tak smart..so google chrome tetap di hati..sokong kau!

  14. BeaN MorENo says:

    >qismia – tulah…makin maju makin problem firefox.jadi slow pastuh hang sebab plug in…sendra – tapi kalau tadi aku dah login xde aku pkai chrome nihhahah

  15. Aus says:

    >bean..cerita tu kat mane ?tv3 ke ? aiseh . aween pun wat post sal cite tu..ni yg aku rase rugi ni..aku tido tadi..oit , mozilla baru boleh buat theme gak..tapi kalau pasaang theme die jadik lagi berat..hahaha..so better pakai chrome saje..hahahaha

  16. BeaN MorENo says:

    >aus – hak2 tau xpe…

  17. >cantik la bean!ai sukee!

  18. DaHLia says:

    >erk firefox pun cun per dgn personas…leh rotator lagik..hoho..tp nakgak try CHROME ni..heh

  19. Lifesaver says:

    >cun!macam saya!hahaha

  20. BeaN MorENo says:

    >dahlia – firefox memang best tapi hakikatnya lepas download plugin hang…cescik hel – time kacehpuan capa – itu ilmu kita kongsi…puan xcun la comel skit je…hak2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s