>BIG EVENTS – PAINTBALL

>

Argh…!!!Setelah dua jam berjuang menggunakan coding akhirnya siap template baru.Sorry banyak2 kalau masa korang blogwalk korang tak dapat nak masuk.Sekarang cuma tinggal nak adjust header balik.Apa bende pelik yang korang perasan kat blog ni.Yeh betul!!!Dah ada favicon beb.Thanx to melromeo yang tolong buatkan favicon tuh.Smart kan macam tuan blog.hak2…Walaupun dia agak bz untuk menyiapkan special projek(blog baru) tapi sempat tolong buatkan favicon ni.
Kalau korang selalu blogwalking mesti korang pernah nampak flyers ni kan…
Yeah ni adalah flyers gath yang akan datang.Bukan saya yang buat tapi Mel.Saya guest star je dalam drama ni.Bukan watak utama kerana ku “Bukan Superstar”.Hari tu masa “Samsung Color Me Corby” tak puas main tembak2.Harap2 kali ni saya berjaya main.Walaupun takde hadiah tapi for fun ok kot.Korang jangan plak ngada2 pegi gatal telefon Nuffnang tanya pasal event ni plak.Bukan takat Rob ngan Timothy tapi boss besar diorang tu pun tak tau pasal event ni dan kalau diorang nak join diorang pun kene bayar ye.
Yang penting, kalau korang tak nak mainpun takpe datang lepak2 anggap je macam korang datang rumah terbuka CNY tapi bezanya makanan beli sendiri ye.Oklah tu je nak sampaikan ni amanat sebenarnya so saya kenela tunaikan.Kalau berninat nak join meh la kasi no phone kat saya.Jangan takut saya takkan kasi no anda kepada agen2 percutian mahupun credit card.Owh jangan prejudis ye…Challo betti!!!
p/s :
– Hampir sewel baca coding.nak buang header sebenarpun makan tahun.
– Ok cikhel saya dah bersedia terima task…
– Lupa plak event ni juga adalah kerjasama Kak Tash yang rock.Berlatih elok2 nah…hak2

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Advertising, Bloggers, Blogging, Event Coverage, Suterablogger. Bookmark the permalink.

17 Responses to >BIG EVENTS – PAINTBALL

  1. Sendra says:

    >nak join..nak join..tapi aku jadi audience je lahh..haha

  2. Mr Kamikaze says:

    >Cam besh jer nie…teringin gak nak join…kenal2 ngan rakan blogger semua…klu tak da masalah gua akan join…bleh ker??

  3. BeaN MorENo says:

    >sendra – eleh takut!!!mrkamikaze – maila…xdehal kita hangout lepak2 sampai malam…

  4. >tingin nk tembak kamu bean.. tak dpt la.. huhuhu

  5. Melz says:

    >bean kita team lawan ok? aku nak tembak kau , sendra , ngan aus

  6. BeaN MorENo says:

    >jard – ko xdatang…sampai ati…mel – hak2 ko jgn buat pasal…aku ni memangla hebat sgt kan…fateha – budak sekolah kene belajar k…

  7. Aus says:

    >mel carik pasal ni..hahahaha..xtaw ke aku dah berlatih mase samsung aritu..hahaahahk..

  8. >bayar tiket kapal terbang aku,kompom aku datang.haha

  9. BeaN MorENo says:

    >aus – macam biasala.kita buat macam kat corby…walaupun kita x digeng yang sama…kita bersatubibi- dai aku bagi ko tiket pergi sabah baik aku belikan bini aku ber coach…hak2…kenapa xmintak aku gi meminang ko je…kan senang…

  10. Eyriqazz says:

    >Cun template baru tu…paintballtu kalau takde aral aku join..hik3…apapun,aku lagi suka kalau tulisan blog ko bsr skit..almaklumla,aku ni dah tua….tapi kecil ke besar,aku ttp support dan baca blog ko…hik3

  11. BeaN MorENo says:

    >bibi – hak2 tau takut- eyriqazz – xpe bang nanti saya akan besar kan…tgh cari font.kalau verdana besar die jadi buruk ar…hak2

  12. helena's says:

    >bean kalo cikhel takmo men tembak2 bleh??takottttt!hahaahajap ngah carik gamba.hehe

  13. BeaN MorENo says:

    >cikhel – cepat cikhel nnt bile saya dah malas xjadi tau..hak2

  14. >Bean,aku dgn daydeck datang tapi ktorg jadi tukang sorak utk team yg kalah je..hehehehehhe

  15. Lifesaver says:

    >ibu ngandung leh main paint ball ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s