>PINK @ THE GARDEN

>

Selamat hari Jumaat dan selamat pulang dari solat Jumaat ye.Entri ni memang saya buat untuk melalut panjang2.Huhu…Mesti ramai yang tanya kenapa tak sambung undang2 penulis lagi.Owh bukan tak nak sambung tapi saya nak simpan sampai jadi pekasam.hak2..Bukanla,semalam ter“miss” plak tapi jangan takut saya akan sambung balik ye.


Ni cerita pasal semalam.Saya dan wife pergi berjalan2 untuk mengambil mood shooping sementara menunggu gaji yang akan keluar.Gaki bulan ini tinggal ngam2 sahaja untuk kehidupan yang kami kene tempuh lagi 9 hari di bulan Februari.Biasala makan gaji pastuh gaji belom naik plak tuh.huh!Tunggula kedai saya bukak nanti mungkin baru saya dapat merasa apa itu “Financial Freedom”.Jadi doakanlah kedai saya berjaya nanti ye.

Kalau korang pernah gi The Garden mesti korang tau yang kat tengah2 antara Garden ngan Midevalley ada satu air pancut(oops jgn fikir bukan2 ye..) jadi saya duduk kat situ bersama wife sambil menikmati kopi berjenama saya iaitu “Cofee Bean”.Saya dah tak beli StarBucks sebab Sendra kata HARAM.hak2..Romantik tak saya bila duduk di depan air pancut dengan memakai baju pink :
Perjalanan kami tidak terhenti di sini.Owh tidak sama sekali sebab saya keluar bersama wanita dan sudah tentula tidak akan pulang selagi tak bawak balik sesuatu.Saya pun shopwalking (lebih kurang macam blogwalking la bezanya tak dapat traffik je) dan macam2 yang saya dapat lihat untuk dijadikan target begitu jugaklah wife saya.Contohnya…
 
Ini adalah handbeg “Coach” agak2 berapa harga dia???
 Ini adalah gambar kamera.Pergh cute tapi harga dia korang pun dah nampakkan…
Benda2 ni saya akan beli bila target saya cukup.Bila itu persoalan yang hanya Allah sahaja tahu.Oklah ni babak terakhir dalam ekspedisi motivasi saya di The Garden.Saya menemani wife saya ke Esarli(buruk beno namanya..hak2).
Maka dengan pembayaran ke atas kasut dua pasang pengembaraan motivasi kami tamat dan kami terus balik kerana ada tetamu untuk dilayan di rumah.Tapi sebenarnya alasan untuk balik adalah lapar dan juga kaki yang lenguh.Mungkin juga kerana saya kecewa pulang ke rumah dengan tangan kosong.Huh!!!
p/s :
– Saje je pegi tempat orang kaya2 nak feel lifestyle sebagai seorang yang banyak duit.
– Walaupun kamera cute tu memang best tapi saya tetap tidak akan melupakan hajat untuk beli D90.TUNGGU…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Familia, Jalan2, Motivation, Products, The Garden. Bookmark the permalink.

17 Responses to >PINK @ THE GARDEN

  1. ::dazlaila:: says:

    >beannnnnnnnnnnnnnnnnkekekkekekke

  2. >ahaha.. suka gmbr last tu."cantek kalo byr sendiri"hahahahahaha

  3. Frazi A says:

    >isk..perbualan gambar ptama itu sgguh 18SG…haha..

  4. BeaN MorENo says:

    >dazz – wah dazz dah ada…yeay!!!jumpe balik ngan ko…jard – hak2…best eyhfrazi – hak2…itu ko je yang pk

  5. >hahahahah…xde duit pn borong kasut smp 2 yerk…syg isteri kan??xpe…

  6. ween says:

    >HAHA. comel betul perangai, jwb mcm tu kat isteri. iskkk.

  7. >handbag tu comeyy….hehehe….tp kompem harga dia pu n best kan…

  8. helena's says:

    >cantik kalau bayar sendiri..hahaha suke gile ayat tuh!!!poyo mu nih!tp baju pink tu tak menunjukkan kamo romantik!hahaha

  9. BeaN MorENo says:

    >alang – dia bayar sendiri boleh la…hak2ween – aku memang suka berterus terangein – wah memang best- RM 2500cikhel – hak2

  10. >ingat mrbean ingat bean.

  11. BeaN MorENo says:

    >bibi – apa kena mengena entri ini dengan komen ko bah…hak2…silap entrila

  12. >nak komen lagi.muka kau cam muka tetttttttttttt HARHARHAR

  13. BeaN MorENo says:

    >miss lolly – ces!!!

  14. Aus says:

    >hahahahak , kau x ajak..hahahak..pasni kite wat trip bawak ween skali bean..hahahak..

  15. wiseman says:

    >"Financial Freedom"..tu Registred paten wiseman tu…heheh

  16. Lifesaver says:

    >hahahaha!"kalo abg bayar, lagi cantek!"

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s