>BLOG REVIEW PART 3 – AUS MELANKOLIK

>

Owh minta maaf sebab hari ni lambat post entri ye.Saya terbangun lambat akibat melayan karenah wife saya yang ingin menonton “Bohsia”.Jadi lepas saya dah habis layan “Bohsia” kamipun tido.Hari ni saya & wife cuti so tengah merancang untuk keluar ke mana2 sahaja yang kami mahu.Tapi malangnya…Masih Buntu…hak2…Jadi kesimpulan dok umah layan Astro.
Hm..Hari ni saya sangat happy sebab dapat tengok ramai kawan2 blogger update blog.Baru la dapat rasa cabaran untuk tulis entri and dapat cilok idea.Tapi jangan salah faham ye saya cilokpun then elaborate guna idea saya sendiri dan ukan copy paste.Kalau korang perasan tips ke, tutorial yang ada kat dalam blog ni adalah atas pengalaman saya selama 2 tahun berblogging dan menggunakan blogspot.hak2.Takde niat nak show off cuma berkongsi.Kalau saya nak show off baik saya tunjuk je earning saya kat Nuffnang yang ciput tuh. 
Entri kali ni saya nak up kan satu blog.Ni je yang boleh saya bagi untuk hargai bloggers2 yang masuk blog ni & baca entri yang saya tulis.Untuk pengetahuan umum(alamak ayat berita la plak) ni adalah kali kedua saya review blog dalam bahasa malaysia.Kali pertama adalah review untuk Blogshop Qiskidz.Kali ni saya nak review ataupun orang kata ambush seorang blogger yang nama dia AUS.

Sebelum saya letak interface dia harap korang semua tak pengsan.Jangan terkejut atau menganggap korang salah masuk blog ataupun blog ini ditutup.Interface dia belom habis di“renovate”.Mungkin dia belum habis bayar Eric Leong kot.hak2.
Ni interface Blog dia :
Tuan punya blog :
Kan saya dah bagitau jangan pengsan ye bila masuk sebab dia tgh make over blog dia dan mencari ketenangan untuk buat header.hak2.Oklah saya cerita sikit macam mana saya boleh kenal dia.First time saya jumpa dia “Astro Byond Blogger Night” dan dia ni salah satu team member saya dalam mencari pembunuh.Tapi malangnya kami kalah...So sapa kata yang pegi Nuffnang event tak boleh dapat kawan dan traffik.
Walaupun korang tengok interface dia agak simple(saya suka jugak template yang simple) tapi cuba korang baca entri dia dulu.Kalau korang baca entri dia korang dapat tau betapa hebatnya mamat ni berimaginasi.Tak caya cuba baca entri:
ATAU MUNGKIN INI
Nah sekarang macam mana dah percaya.Banyak lagi entri dia ynag bagus2 n untuk pengetahuan korang dia ni pandai main content,keyword dan juga label.Korang boleh baca entri ni :
Korang jangan salah faham ye.Blog dia takde sexual content yang boleh menaikkan nafsu.Sebab kalau nak yang betul2 baik tgk kat redtube(ooops apakah ini???).Saya sudah berumah tangga jadi saya tak perlukan ini semua.Entri kat atas ni la yang buat blog dia meletup2 dah ramai visitor serta followers.Apa lagi yang boleh saya cakap selain daripada “Lu memang best bro!!!”.Dia ni jugak seorang blogger yang aktif ngan Nuffnang dan dengar cerita dapat bufferred dari Nuffnang untuk bulan ni!!!Ces apahal aku tak dapat???
Kalau korang nak tau dia ni dalam usaha mengorat seorang model.Nak tahu sapa tanya la dia.Tak nak la buakak cerita ni nanti AUS bawak naik court…hak2
p/s :
 – Aus ko nak buat header baru ke???Meh aku tolong buatkan…amacam ade beran???
– Ko ingat ko je boleh terjah aku.Nah aku terjah ko secara terang2an nanti kalau dah femes kasi belanja sama aku ok…
– Credit to Deydeq untuk gambar AUS.Deq aku memang selalu masuk blog ko kalau ko update la…hak2
– Siapa seterusnya…Kita saksikan episod AMBUSH yang akan datang…
– Kalau saya tak update maknanya saya sedang sibuk ajar seorang “adik” untuk buat blog.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Advertising, Article, Blog Review, Bloggers, Blogging, Promotion. Bookmark the permalink.

15 Responses to >BLOG REVIEW PART 3 – AUS MELANKOLIK

  1. helena's says:

    >aus punye ayat memang power..kuat imaginasi rasanya ini budak.buat saya rasa tergelak jek memanjang..hahaha

  2. BeaN MorENo says:

    >cikhel – hak2…betul3..

  3. >bean,apsl ko amik muke aus tu cam blur2 je? jatuh lah kemachoan dia tu tau!nie yg aku marah nie.. cian adik kesayangan aku tu tau!

  4. daydeck86 says:

    >aus nyer imiginasi melampaui batas siot. best wo blog diaterima kasih la rajin & sudi singgah blog aku tuhahaahahhahhaa

  5. BeaN MorENo says:

    >lily – saham dia memang tgh naik…gambar xmempengaruhi saham dia..hak2…deydeq – itu pasal la…

  6. ween says:

    >HAHA. twinnara di review. Aus memang sempoi. senget kepala aku baca belog dia😀

  7. Eyriqazz says:

    >Aus sempoi..tgk die teringat citer gila-gila remaja..cam rosyam nor masa muda2 dulu…hik3…

  8. redfingger says:

    >aus memang hebat..ayat dia cm lahanat, boleh gelak sampai tercabut salur separuh bulat!!!:-)

  9. >aus tuh SENGAL……..

  10. Natasha says:

    >ahakzzz…. harap2 arrr blog kak tash tetiba halimunan bila bean nak ambush

  11. sWeEtDaRLinG says:

    >dah start main ambush2 lak bebudak ni.. dia terjah ko, ko ambush dia, tapi takde sapa pun nak korek blog aku… huhuhuhu

  12. Aus says:

    >hahahak…xde keje la bean sal aku wat ape.xnaik traffic..hahaha..hahaa..lagi satu..asal letak gambar x macho..hilang keayuan aku..hahahaha..pe2 pun mekasih lol..hahaha

  13. BeaN MorENo says:

    >ween – hak2 itu pasal la hit die tinggi.sebab die twin kepada narashamin – apa yang kool.entri ke orang yang direview…hak2eyriqazz – hak2 dia ni memang gila skit.hak2bob – hak2 ko pasti tau kan…jard – hak2 double sengalkak tash – tunggu je eyh…baik jaga2emi – tunggu ye…aus – naik dowh traffic…ko bukannya taupun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s