>KEMPEN EARTH HOUR

>

Yeay!!!At last saya berjaya jugak design satu header even tak berapa nak cun tapi saya tetap mencuba.Saya bukan bagus sangat bermain dengan photoshop mungkin baru tahap2 amatur.So thanks kat Sendra yang selama ni push2 saya untuk tukar header yang agak blur.Lama jugak saya amik masa nak siapkan header yang simple ni dekat2 sejam lima belas minit jugak la(pergh lama betul camne nak jadi designer).
Korang mesti tertanya2 sapa mamat jepun dalam gambar tu.Oleh kerana saya senang terpengaruh dengan watak movie jadi saya telah terpengaruh dengan watak Serizawa dalam Zero Crow.Pergh cool gila beb mamat ni.Korang boleh tgk betapa coolnya mamat ni kat video ni :

Tengok melalut dah…Sebenarnya saya nak cerita pasal satu kempen kat Youthsays.Kali ni diorang suruh saya berkempen pasal “Earth Hour”(pergh gua dah macam wakil rakyat dah).Kalau korang dah tau bagus la.Kalau belum tau “Earth Hour” ni satu kempen yang dijalankan oleh WWF untuk mengurangkan kadar pemanasan global.Kalau tak silap saya tahun lepas kita digalakkan untuk tutup semua benda yang menggunakan elektrik pada hari tersebut.
Objektif kempen ni adalah untuk memberitahu semua penduduk dunia bahawa pada 27 Mac pukul 8.30 malam kita kene tutup lampu(mak aih lama lagi tu).Jadi jangan lupa temu janji kita pada hari yang telah saya bagitahu tu ye(harap2 sayapun ingat).Untuk mengetahui tentang kempen yang dianjurkan oleh Youthsays ni korang bolehla klik sini.Marilah kita bersama2 menjaga bumi kita.
p/s :
– Tahun lepas saya tutup lampu tapi tak tutup komputer.Boleh ke macam tuh???
– Jom sama2 support kempen ni.Tapi korang rasa adakah kempen ni mendapat sambutan ke tak?
– Saya minat Serizawa bukan sebab dia hebat dalam pergaduhan tapi sebab sikap dia yang cool+kacak macam saya jugak.hak2

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Advertising, Article, Bloggers, Blogging, Crow Zero, Kempen, Service, Youthsays. Bookmark the permalink.

17 Responses to >KEMPEN EARTH HOUR

  1. >i pegi lasyer..masuk paper lagi..NST🙂

  2. sumijelly says:

    >Saya minat Serizawa bukan sebab dia hebat dalam pergaduhan tapi sebab sikap dia yang cool+kacak macam saya jugak.hak2- wah..ayat x boleh blah la bean…hahahahatgk la..kalu ko ingatkan lagi sekali date nie..mungkin kak sumi akan tutup sumer lampu..pas tu on projek……..apa?? apa?? projek tido la..hahahahttp://sumijelly.com

  3. helena's says:

    >eh ade lagi ye kempen tuh..takpe kali nih nak tutup sume yg terbukak..agagaga

  4. >hye youthsays member! heheheh btw saya pon tgh promote the same thing, but lagi suke kempen yg global warming tu.. feel free have a look at my blog🙂

  5. BeaN MorENo says:

    >eny – u tu model memang la…hak2kak sumi – ces bukan nak kasi sokongan…dengki..haha!!!sama la kita lampu dah padam kerja kene pantas harap2 xmerah…hak2cik hel – jgn lupa yer…SS – yo youthsays…ok skrg jgk saya datang

  6. sWeEtDaRLinG says:

    >uuh tahun ni pun ada buat lagi earth hour erk..tahun lepas aku kuar umah masa erath hour, so mmg tutup lampu, tv semua lah.. aci kan gitu?

  7. DaHLia says:

    >baru jer update pasal ni dekat Youthsays

  8. >hehehelawak juge header tu!

  9. BeaN MorENo says:

    >dahlia – lor budak youthsays jugak ke???cik ian – adakah komen anda itu kerana hasutan syaitan…hak2

  10. >tak lawa la header ko.. ehehehe… =p (kataku penuh kedengkian…hak3x)

  11. wawan says:

    >Saya minat Serizawa bukan sebab dia hebat dalam pergaduhan tapi sebab sikap dia yang cool+kacak macam saya jugak.hak2aku xcaya hg coOool =P

  12. redfingger says:

    >xpe bean..aku backup ko..header ko memang terbaeeekkkk…:-)

  13. BeaN MorENo says:

    >jard – kita kawan bah kenapa mau bikin lawan sama aku.hak2…aku tag team dengan bibi baru ko tau…wawan – aku seorang yang cool giler…redfinger – itu yang aku cakap ko macho tu bob

  14. Aus says:

    >cayalah bean , aku dah taw da..siapa kuat berkempen sakng..hahaha…header baru lebih bergaya .hahaha .

  15. BeaN MorENo says:

    >haha…berkempen untuk duit..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s