>SAMPAI UNTUK BERJUANG

>

Haloo saya dah sampai di rumah dan akhirnya dapat online tanpa gangguan internet yang perlahan.Rasa kurang best sekiranya saya hanya dapat kuarkan satu entri sahaja.Bukan sebab nak popular tapi bila benda yang ada dalam kepala dibiarkan kering maka migren akan datang menyerang.Jadi janji saya pada blog ni bahawasanya saya Bean Moreno yang kacak akan update blog sekiranya ada ruang.
Esok saya masih bercuti so boleh tidur lewat skit.Hajat di hati nak tengok bola live tapi macam takde match melibatkan team saya yang boleh saya anggap looser jugakla season ni.Terasa rugi plak bayar duit membership season ni.Bila fikir2 balik macam season depan saya nak sokong…OOOOPPPS tidak mungkin pasukan MANCES(MU) sebab saya bukan bomoh nak sokong setan.So better saya sokong FELDA UNITED je kot.Kalau kalahpun tak sakit hati sangat.
Sambil saya tulis entri ni saya juga berpacaran dengan DVD player sambil menyaksian DVD Crow Zero.Hak2 akhirnya saya dapat jugak cari DVD cite ni.Disamping belajar cara2 menjadi samseng saya juga sedang dan dapat belajar satu perkataan Jepun iaitu “Hait” yang bermaksud baiklah.hak2 senang je tak susahpun bahasa Jepun.Alangkah best kalau saya dapat jadi watak Serizawa.Pergh cool bapak nye.Dah la kacak.Huh!!!dalam cite ni takde heroin jadi memang kene fokus kat pergaduhan Yakuza je.


Apa yang best kat cite ialah pergaduhan di antara sekolah.Suzuran VS Houssen(pergh macam nama bapak gua).Tak tau pulak kat Jepun samseng die bodoh dan lawak.hak2 memang bestla dalam lawak2 diorang bergaduh pun tetap A.tak macam samseng Malyasia gaduh bila agak tak boleh makan gerak lari.Ada jugak yang tau kasi arahan je tapi bila gaduh maik aih menyorok ini saya pernah tengok sendiri badan je besar tapi dia punya penakut…mak aih…hak2 itu cerita lama sekarang tutup buku lama bukak buku baru.Cerita baru ialah sekarang saya seorang blogger yang menulis ikut kepala yang mereng.So sapa tak puas ati mai datang jumpa saya biar saya ajar nak susun widget macam mana…hak2.
Oklah masa untuk beri tumpuan pada pergaduhan Yakuza.Nak feeling2 rasa macam zaman jahat dulu2.Nak tau pasal cite zero crow boleh beli DVD dia murah je RM6 di Muar Johor.hak2…Kalau kat Uptown RM8 je.Gi beli…Esok saya tulis sambung tulis entri balik.Challo betta…
p/s :
– Jangan terpengaruh nak jadi samseng nnt menyesal
– Dahulu masa di sekolah saya sering dibuli sebab terlalu comel tapi sekarang tidak lagi…hak2…
– Jangan anggap saya ni jahat k…saya seorang yang romantis…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in 30, 36, 3LINE, 77, Blogging, Crow Zero, Gangster, Movies, Samseng, Story. Bookmark the permalink.

12 Responses to >SAMPAI UNTUK BERJUANG

  1. ::aMaD:: says:

    >dah lame crow zero ni.crow zero II dah tgk?tahun lps kua.mantapp!suzuran otai banget

  2. BeaN MorENo says:

    >tgh layan crow zero 2 la ni…hak2

  3. >eprghh uncle dah tgk citer ni..mmg best…kenkaan kita ada donlod link utk zero II tak? teringin ler nak tengok…kalau ada kc tau uncle ek?

  4. Aus says:

    >asal kau asek tekan kan yg kau romantik .hahahak , xpuas ati tol la.hahaha .crows zero best part lawan2 je. hahaha .

  5. kak ina kl says:

    >salam mr bean..kat muar lagi ker??aduhai bestnya kat sana..dpt makan mee bandung.sate..air batu..memang best kan..oo jrg dah tgk cerita cam ni..akak ni berjiwa romantik..tak layan cerita ganazzz

  6. Anonymous says:

    >May I join you? ———————————————————Signature:buy levitra professional online pyg

  7. Baby HeL says:

    >ehh jap jap kau romantis ke??euwwww…..

  8. BeaN MorENo says:

    >uncle- sayaxtaula ade ke tak …klu ada nnt saya info..aus – aku memangla romantis…adakah anda dengki…hak2

  9. BeaN MorENo says:

    >kak ina kl – hak2 saya dah sampai kl.xsmpat la nak makan mee bandung…anon – joi what???baby_hel – ces…

  10. Aus says:

    >hahahahak..yela bean..nnt aku nk intervew bini kau…betul ke..hahaha…pastu ..pakat ramai2…buat satu entri..kekeke..

  11. helena's says:

    >bean,,lajunye update!!tak aci tak aci!!!

  12. Lifesaver says:

    >ingatkan muka sape tadi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s