>HATI GIRANG MENJADI DUKA DI HARI TANPA PENTIS

>

Good morning to all.Saje je greeting in English dah lama saya tak tulis entri bahasa Inggeris.Tapi takpe rileks sudah…Cuba korang fikir apa yang saya nak tulis dalam entri nih.Cuba bayangkan korang ada kuasa psikik yang boleh baca fikiran orang lain.
5…4…3…2…1…TET!!!
Sudah terlambat.Entri ni bukan nak cite pasal traffik saya jatuh semalam.Kenapa tak percaya ke???Betul traffik saya jatuh teruk semalam tapi tak kisah saya masih percaya pada “Law Of Attraction”.Apa itu law of attraction???Nanti saya ceritakan eyh tapi yang penting bukan ilmu pemikat ataupun ilmu lelaki untuk menjadi pondan.

Hari ni “Valentine Day”…Adus romantik kah kita kalau sambut “Valentine day”.Arghh tolongla saya dah tak sambut hari paderi ni 5 tahun lepas.MEMBAZIR(dulu2 tu ada la masa zaman cinta2 monyet).Adakah kita hanya perlu romantik pada “Valentine Day” sahaja???Saya memang seorang yang romantik kalau tak percaya tanya wife saya la.Setiap hari saya romantik tapi tak pulak sebab paderi Valentine.Start saya berpacaran(wah ayat DEWA) dengan wife saya jadi seorang yang ROMANTIK.
Apa yang menyedihkan saya apabila tahun ni “Valentine’s Day” disambut dengan tema tanpa pentis.What Da Hack!!!Kenapa perlu tema macam ni.Come on la orang zaman Neolitik pun tau cover tau.Bukan nak dengki la kalau awek korang berjalan tak pakai pentis sebab kalau saya nak bile2 pun boleh dapat tapi benda memang tak logik akal la buat macam ni!Memalukan tau.takkan la sampai nak kene bukak pentis untuk sambut hari yang konon nya melahirkan insan yang romantik.Fuh…Cuba bayangkan kalau awek korang tu tak pakai pentis tetiba hari tu dia period.apa akan jadi.Seluar yang berwarna putih akan bertambah design.hak2 padam muka.Pastu kalau budaya ni berterusan maka akan tutupla kilang “Triumph” ngan “Caely”(tak tau la kalau tokey diapun tak pakai pentis.hak2)

Oklah sambungan untuk episod tak pakai pentis ni.Satu lagi bende yang menyedihkan saya adalah isu baby yang comel dibuang2.Ni disebabkan wujudnya insan yang terlalu romantik dengan pasangan la.Apala nak jadi ngan manusia sekarang ni.Dah ada untung bikin “bisnes” tapi pegi bazir2 letak kat taman permainan.Lain kali kalau tak mau untung jangan bikin projek mega la…Korang tak rase macam mana kawin dah bertahun2 tapi belom ada hasil.Tapi korang sekali buat projek dapat untung nak bazir2.so fikirla ye.

P/S :
– Apasal diorang tak buat theme untuk “Valentine Day” ni berjalan pakai bra & spender je.Lagi best…
– Penting ke kita nak sambut hari untuk paderi ni sedangkan Maulidur Rasul kita tak tau pun bila???



About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Emo, Malaysia, Suterablogger. Bookmark the permalink.

15 Responses to >HATI GIRANG MENJADI DUKA DI HARI TANPA PENTIS

  1. Wanita Itu says:

    >without panties?? erk!!??

  2. Aus says:

    >haiyoo , die punye ending menusuk..ahahaha . i , ni byk kisah laki bini , mane boleh . aku x ckp umo lagi..hahaha .kat sini aku nk buat pengumuman , mase main paintball nnt , hanye bra dan panties dibenarkan utk pakai dan sbg menghargai , laki kena pakai boxer saje..hahak..

  3. amirah says:

    >bengong r ciap ada tema ag

  4. >.x pena x pakai panties.gile ke?.kah kah!

  5. >.aus budak, budak.mne bole bce entry cmni doe

  6. BeaN MorENo says:

    >wanita itu – hak2…best apa…aus – ni combine 2 in 1…21sxamira – haha…nak buat camne diorang sukefateha – itu awak…orang lain kate best…aus dah xde ingus boleh baca…hak2…

  7. helena's says:

    >iyeke?tak dengar pulak..tp kalo sapa yang ikut.memang bodoh nak mampos lah kan..ngong!pastu dah sedap2..ko buang pulak baby ye…mangkuk!ha kan cikhe dah marah,..bean romantik??yelah yela cikhel percyaalah..heheheehe

  8. adik says:

    >hayooo adik baru 17 tahun. adoi, dah terbaca la. adoi macam mana ni? HAHA. adik suka entry abg yg ini. mcm kata Aus, menusuk kalbu. thumbs up!to Aus: I like it longer, pls.

  9. sWeEtDaRLinG says:

    >sapa laa yang start idea ni..? 9 bulan ke depan, byk ler kes buang baby ni…

  10. BeaN MorENo says:

    >cikhel – kan cik hel adalah saksi yang saat romantis sayaadik – hakhak…baca je jgn praktik…amy – itu la xmau kasi aku…

  11. Sendra says:

    >bean,aku rasa ramai je kawan2 aku takpakai panties pergi kelas ke apa semua..nak tengok pun senang2 je..so pada aku perempuna tak pakai panties perkara biasa je..tapi benda ni jadi annoying pada aku bila dijadikan kempen pulka..eh wadehel?pastu tu nak jadikan bukti kau sayang bf kau..haihh..kalau aku dah gf nak sangat tunjuk rasa sayang kat aku,pastu tak pakai spender,"meh sini angkat peha u,i check in terus"..cheers,Sendra.

  12. Qismina says:

    >hangin tol kes buang anak nih.. buat lagi byk2.. pastu buang…makin dilarang makin buat.. ape kate suruh je.. uhahauhauhaahahhaaa

  13. BeaN MorENo says:

    >sendra – hak2 aku xpernah lagey la tgk…xde peluangla..qismina – itula…rasenya patut mcm tuh

  14. Baby HeL says:

    >dyeorg nk kaci sejuk kot sbb tu tak pakai panties..gileee apee..euww

  15. mira ellyna says:

    >panties xdipakai sengal tol.valentine day is nothing.xperlu lah sambut tu utk kristian je.hari2 pon hari kekasih wat..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s