>YOUTH TIGER CAMPAIGN

>

Sekarang saya berada di Muar,Johor(ada ke orang nak tau???).Saje nak bagitau kat korang manalah tau ada yang nak ajak lepaj share2 pasal blog(owh NO!!!aku bukan otai!!!).Wah cuaca kat sini agak panas lebih panas daripada biasa ibarat kata orang la kalau kite biar ayam mentah siap boleh masak la.Tapi apa kita boleh buat sebab semua hutan dah kene tebang.So kadar pengeluaran oksigen kurang dan ozon semakin menipis.
Actually malam ni ada kenduri untuk sambut anak saudara saya yang baru lahir.Jadi separuh masa dari blogging akan dibahagikan untuk event ni.Macam yang kita tau tahun ni CNY adalah tahun Harimau.Kita juga tau harimau merupakan satu haiwan yang comel tetapi ganas.Saya juga pernah terdengar di dalam golongan kongsi gelap ada satu “rank” yang mana seseorang itu digerlar “TIGER” yang membawa maksud general.Tapi adakah kita tau bahawa populasi harimau kian PUPUS???Mesti tak tau kan…
Korang pernah dengar Youthsays???Apa tak pernah!!!nak tau klik link tuh.Takpun pernah korang dengar WWF(owh bukan world wrestling federation ye…).Sekarang ni diorang tengah anjurkan satu kempen.Kempen yang diorang buat ni bertajuk “Double the Number of Tiger”.Bertujuan untuk menyedarkan kita bahawa kita kene selamat kan haiwan ini.

Apa yang perlu korang buat :
1- Klik link yang saya kasi tu

2- Jadi member
3- Tulis pendapat korang

Kalau korang ahli Youthsay lagi bagus sebab korang akan dapat point yang boleh ditukarkan kepada RM(bukan redmummy ye itu isteri silman xboleh ditukar2).
 
p/s :
– Kenapa golongan pondan suka pakai pakaian yang bertemakan bulu harimau???
– Adakah mereka kelihatan vogue memakai itu walaupun suara garau macam tong yang diketuk.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, campaign, Contest, Promotion, social network. Bookmark the permalink.

8 Responses to >YOUTH TIGER CAMPAIGN

  1. Aus says:

    >ahahaha..org muar bz berblogging..ahahaha…oi..asal isu pondan kau tekan kankat ending…aku nak create isu pondan la lps ni..ahahaha .

  2. BeaN MorENo says:

    >aus – hahah…nampak gayanya aku lebih pantas…

  3. helena's says:

    >kenapa rimau tu comel??hahahaisu pondan??nak buat jugak boleh?oh saya ramai kawan golongan ini tau..tp mereka tak pakai baju dr kulit haiwan pun..

  4. Matjoe says:

    >bean pon rimau. hari2 mau. dpt anak laki, tambah lagi hari2mau

  5. >sebab diorang x cukup bulu.bole?

  6. BeaN MorENo says:

    >cikhel – hehe…itu siang cuba tgk malam…matjoe – hak2..mana tau nibibi – diorang dah guna veet

  7. Sendra says:

    >orang muat dah berblogging dahh…haha..owh,kau ni ada je kan benda nak di promotekkan..kali ni youthsays pulah..owhh..pasal harimau dah nak pupus kan..bijak2..tak terfikir entry macam ni…pasla pondan tu?ye ke org pondan suka pakai bulu rimau tu??dorang lah eh punca harimau makin sikit maknanya?

  8. Lifesaver says:

    >ayam bbq la jadinya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s