>BERITA UNTUK AUS MELANKOLIK

>

Sebelum saya start enrty ni saya terasa macam nak ketawa.So izinkan lah saya ketawa sepuas-puasnya.

“kahkahkah…”

Akhirnya saya dapat mencari spot yang boleh membantu saya untuk men”update” blog ni.Jadi sangkaan saya semalam agak meleset.Maknanya sapa yang balik kampung di Muar anda boleh ber”online” seperti biasa cuma bezenya line die agak slow.

Jadi kepada AUS :

“Ko tetap akan nampak blog aku naik di sidebar ko walaupun aku berada di kampung”

Jadi saya berterima kasih kepada penaja broadband saya iaitu P1 (wah perasan plak sponsor padahal bayar tiap2 bulan) sebab boleh kasi coverage kat saya online walaupun berada di kampung halaman.Saya tak dapat nak test kelajuan Digi Internet 3g Turbo yang saya menang masa Digi Internet Pimp My Day aritu sebab benda tu ada pada cousin saya.


Semestinya kerisauan yang melanda saya semalam terjawab.Mestila risau saya blogger ma!!! sehari tak update habis traffic kecuali kalau korang nak masuk blog ni pastu baca entri lama2 kan.Tapi saya tau yang korang semua loyal dengan saya.

p/s :

– Entri ni adalah untuk testing je sebab nak tau boleh update ke tak je

– sorry gambar tidak disediakan sebab semasa dalam percubaan ni line sgt la lambat. 
– Sedang dalam mood bercuti seminggu so kepada boss tolong jangan call saya walaupun untuk mengucapkan CNY kepada saya ok…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Motivation, Suterablogger. Bookmark the permalink.

11 Responses to >BERITA UNTUK AUS MELANKOLIK

  1. Aus says:

    >hahahak..kecoh je..kekekeke..kau promote P1 nampak..ahahahaha ..akuj dapat rase..kompem kau rase senang hati gile..hahahak .

  2. BeaN MorENo says:

    >aus – off course la..hakhak…

  3. >.korang ni skndal ke?.siap ade entry khas lagik ;p

  4. Sendra says:

    >dorang ni memang scandal..tapi tu lahh.benda cinta terlarang kan..tanya bean tak nak ngaku,tanya aus pun tak nak ngaku..memang dah komplot.

  5. hans says:

    >hahahahahahaus dah promote ko habis habisan dah tuekkekeke

  6. BeaN MorENo says:

    >untuk semua – ces walaupun aus tu ada skit cute…cinta ku tetap pada isteri cina ku!!!

  7. Aus says:

    >siot..aku xde skandel..apsni aku nk post gmbr gadis comel la..ahahaha…

  8. helena's says:

    >hahahahah akan ku pastikan jugak blog daku di update walaupun kepale hotak langsung tidak mengeluarkan sebarang idea..hahahaha

  9. Lovely Emy says:

    >kita pun dah lama xupdate sejak berada di Spore & balik..😦 habis traffik.. :(apa lagi berjalan jalan ke blog org..😦

  10. JAI says:

    >Salam Ziarah..Gua cilok blog letak kat gua punyer blog wehhhh..1001 blog list ,Bro lu duduk muar kerr??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s