>QISKIDZ

>

Hye saya baru lepas solat Jumaat.Khutbah arini pasal budaya songsang.Jangan risau entri kalau ni xde kene mengena dengan khutbah tadi saje je nak kasi tau manala tau korang xpegi tadi.Entri kali ni saya buat untuk promote blog kawan saya.Tetiba bukak pc tadi die PM Facebook saya :
 
Jadi kepada semua sekarang saya nak promote business blog kawan saya iaitu QISKIDZ.
Ini adalah interface blog dia.tapi bila kita scroll ke bawah kita akan nampak satu gambar yang sungguh cute.
Ni gambar anak tokey kedai merangkap model diorang.Qiz nanti mintak abah duit lebih skit sebab jadi model.Tapi pelik la apahal anak dia cute tapi bapak dia tak hensem(hak2 acah je.kang kene pukul aku).Contoh pakaian yang ada macam ni :
Kat atas ni contoh je.ada banyak lagi barang kat dalam blog die.Kalau sape-sape berminat pegi terjahla blog die and pilih nak beli apa untuk anak korang.So jemputlah ke QISKIDZ.
p/s :
– Kerm ko dah kaya kasi aku royalti skit ha!!!(hak2 aku main2 jela.tapi kalau nak kasi itu rejeki kata orang jawa)

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blog Review, Bloggers, Blogging, internet marketing, Products. Bookmark the permalink.

4 Responses to >QISKIDZ

  1. Q Kidz says:

    >okey bro..ape ade hal.hahahah…Baru nak start online..sebelum nie aku duk jual bawak barang tunjuk kat org jek…huhuh…tq bro….jasamu dikenang…

  2. Lifesaver says:

    >bagus!bagus!leh gi melawat web tu nnt

  3. Aus says:

    >kau boleh la beli siap2..kalau da ade ank nnt..sonang..mane taw dapat diskaun..kekeke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s