>HAPPY CHINESE NEW YEAR

>

Alamak sekejap je dah hari Jumaat and bila tiba je jumaat memang terasa best sebab.BESOK CUTI!!!Tapi jumaat kali ni memang best.Sebab esok Chinese New Year.So saya yang bekerja di kolej merasa cuti 7 HARI!!!Yeay…Dan lagi satu hopefully sebelum balik bos panggil and cakap…
“Hafiz(oops bukan nama sebenar), mali ambil ini duit angpow.Saya kasi…”
hak2…Harap2 jela macam tuh sebab setau saya bos saya tak kedekut(ayat kipas).Tahun ni adalah tahun harimau.Jadi extra untung dan extra kejayaan.Mungkin tempias tu akan kene kat saya.Sekarang masa menunjukkan 5.25 pm maknanya masa bekerja saya tinggal lagi 40 minit je.segala kerja telah saya laksanakan(wah ayat laksamana plak) jadi selesai je saya post entri ni bermulalah pengembaraan cuti CNY saya ke muo.Tapi walaupun muka wife saya memang macam cina saya tetap akan sambut CNY(uiks ada kene mengena ke???).
Tak sabar nak jumpa anak sedara yang comel tuh.Bila la eyh saya nak ada baby.teringin plak tengok lorang happy ada baby.Mungkin belum ada rezeki so saya kene berusaha lebih KERAS.Tapi tidak terlampau memaksa(haha).

Oklah mahu bersiap sedia untuk pulang ke kampung.harap-harap digi broadband tu boleh guna la kat Muar.kalau tak memang saya tak update blog ni.So doakan perjalanan saya selamat ye…BYE!!!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Eve, Familia, Story. Bookmark the permalink.

15 Responses to >HAPPY CHINESE NEW YEAR

  1. anys says:

    >gong xi fa cai!nak angpau!

  2. >cantik gila bini kau…hee

  3. Amir says:

    >happy chinese new year jgk. haha…nak limau sekotak…

  4. Aus says:

    >abisla bean..akalui xleh update blog..kau mesti rasa xtenang..ahahaha…kalau leh update..cite la sket pasal kat sane..nk taw gk..hahaha..wei , bini kau mixed ke..aku nak gk cari bini mixed la..hahaha…cait , blaja xabis lagi..haha…

  5. >gong xi fa caimana limau n angpow?erk888

  6. BeaN MorENo says:

    >eny – tgk pakcik diapun hensem la…anys – thanxbibi – tgkla akupun hensem bah…hak2amir – nda ada limau bahaus – jgn takut aus…blog ini tetap akan berseri…akan akan cari jalan…APA ada line wimax!!!YEAY!!!deus – mau angpow tunggu raya melayu ini raya cinoanon – ???

  7. helena's says:

    >comel lah lisya tu..mcm cikhel..hahahahabean..anak bean kompom comel..mix!!haha

  8. Aus says:

    >ahahahah , aku dah agak..tak logik kau xupdate sehari..hahahaha .wei , aku ade satu brite..shahrol nk launching studio baru die dekat TTDI 27 march ni….dia nak ajak geng2 blogger sme..amacam boleh arrange ke ??

  9. >.eh, kg kt muar ke?.kt mne?.i kt muar dah ni.btw, apesal cntik sgt bini tu?.beliau ade adik lelaki x?.hehe ;D

  10. BeaN MorENo says:

    >cikhel – anak saya semestinya comel..tgk la bapak die macam brad pittaus – cita2 ku tinggi ingin menjadi sperti mel.owwhhh… shahrol nak buat studio.march eyh…boleh rasanya…nnt aku bikin flyers…fateha – saya di sungai abong…jom lepak…

  11. Aus says:

    >ahahaha.aah..die kol aku smlm..aku lpe nk bgtaw..ahahaha..

  12. BeaN MorENo says:

    >xpe2 nnt kite plan eyh

  13. >.sg abong ke?.i kt bakri.baru balik dr wetex neh.kuikuikui~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s