>Social Netwoking Dari Google

>

 Hm,malam2 buta ni saya nak share skit pasal SN baru yang telah dilancarkan semalam.Mesti korang tak pernah dengar punya(dengan nada yang agak sombong…hakhak).Nama SN ni “Google Buzz”.Wah google dah kuar SN sendiri terkejut jugak dengar sebab apa yang saya tau diorang nak beli Facebook dan rundingan damai tu tak tau apa jadi.Tapi mungkin Facebook tak nak jual that’s why la diorang buat sendiri.Biasala untung dah juta-juta tak kan nak kasi kat orang kan..
 Oklah pada korang yang still tak tau apa bende ni boleh try masuk kat page die www.google.com/buzz senang kan.Apa lagi yang best???Ok kalau facebook kite kene login guna mailkan tapi dengan “Buzz” lagi senang kalau kita ada akaun gmail.Blogger yang guna blogspot tapi kalau dia cakap dia takde gmail,memang la penipu tahap sivagi.
Interface dia macam ni :
Lepas login die akan masuk kat mailbox
 Lepas korang dah klik tu maka keluar la benda ni :
Dia lebih kurang je macam facebook yang membezakan Buzz ngan Facebook ialah game dan application (bagusla kalau tak saya akan lalai dengan mainan duniawi ini…hakhak).So cuba je la sebab bende nipun free je.Kalau ada niat nak lupakan cita-cita jadi peladang ke,penternak ikan ke ataupun nak pencen jadi Mafia bolehla try benda ni.
Kesimpulannya…
P/S :
– Sekarang saya tengah ketagih nak tengok cite Senja Permai.Ntah kenapa tetiba berubah angin.
– Walau apa-apapun Nuffnang tetap the best

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Products, Service, social network, Suterablogger. Bookmark the permalink.

13 Responses to >Social Netwoking Dari Google

  1. Ir. hydir says:

    >aku juga dah guna buzz🙂

  2. Aus says:

    >owh, macam bst je bean..oi2…kau memang cekal la bean..hari ni je dah bape kali kau update..respek2..na tabik..ahahaha..

  3. >Uhhh…another social network…semakin maju. Dah pening dah dgn SN yang ada skrg tp bolehlah cuba lagi satu =)

  4. Matjoe says:

    >blogger pon dh cukup. yg lain x terlayan

  5. Eyriqazz says:

    >dushh..kena cuba ni…

  6. BeaN MorENo says:

    >Ir.hydir – tu la jgn lupa add akuaus – try jgn xtryjard – xmo sudaarianna – yeay first time arianna comment post i…mat joe – jgn layan guna sudah…eyriqazz – apa lagey add saya bang

  7. Lifesaver says:

    >cuba log in..kalo tak best..tinggal..hehehe😉

  8. BeaN MorENo says:

    >puan capa – cube je…jgn lupa add saya eyh

  9. >banyak tul orang cite pasal google buzz skangemmm bro tak semestinya ada blogspot ada juga gmailaku tak de gmail pun, just guna e-mail yahoo je masa create akaun blogspot dulu…maybe yang baru-baru kene la wat gmail kot

  10. BeaN MorENo says:

    >deus – ntah maybe kot…saya pun xpasti la…sebab kebiasaannya memang untuk sennag ke blogspot guna gmail je…hak2

  11. Qismina says:

    >dah guna buzz nie.. ahahaa… tamak tul diriku.. semua bnda nak pakai.. eheee…

  12. BeaN MorENo says:

    >qismia – apa kata kite polow mempolow…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s