>MINI GATH AT THE MINES PART 3(ENTRI YANG BANYAK GAMBAR)

>

Morning readers,sampai pagi ni saya still terasa pelik dengan anjakan paradigma kat blog ni.masih tak boleh terima yang saya ni berada di Malaysia dan harus “speaking” Malay you know???Hakhak…Badan still penat sebab semalam ada annual dinner dan first time belajar makan pakai chopstick dengan gaya mat salleh(sekali lagi saya tekankan bukan Rina Salleh ye…).So harap-harap selepas saya menarik makanan dengan gaya cina setinggi awan hari ni saya dapat ang pow yang banyak la ye.
Hm korang sepatutnya merasa best sebab saya tetibe terasa rajin nak update pasal gath aritu.So dengan bangganya saya persembahkan gambar yang sebenarnya saya rembat dari blog Deydeq. Takpe Deq nnt aku beli kamera berlensa aku plak akan send gambar kat ko yek.Untuk makluman reader semua kebanyakan gambar adalah kandid so jangan la fikir yang bukan2 ye.
Selepas kami dah isi perut dengan Nandos(yang sebenarnya aku tak tau nak order apa) kami ke aktiviti yang ditunggu-tunggu.Yeay!!!BOWLING…untuk pergi ke tempat bowling kami mengambil masa 15 minit walaupun sebenarnya dekat(tersesat…)
Bob bersama kasut yang baginya membawa tuah.

Jard & Kwn baik

BABY HEL & CIK YAN

EYRIQAZZ

KAK TASH

MELROMEO & BEAN MORENO

ENY & “KAWAN”NYA

LILY

FATEHA & HAIRI


Dan akhir sekali,organizer kite yang kacak,macho dan semamngnya hebat.Jangan dilupakan seorang lagi yang berusaha KERAS untuk buat event ni.

Bean Moreno & CikHel

So ini adalah bab terakhir untuk gath.Nanti tulis banyak sangat orang menyampah plak nak masuk blog ni.Kalau nak cite selanjutnya boleh la masuk kat link2 yang saya letak kat bawah gambar kecuali link saya eyh(yela skrg korang kat ne???).So pada sape2 yang pegi gath aritu time kasih sebab datang ye.Harap kite dapat jumpe lagi.Dan cikhel yang penat menganjurkan bende ni Thanx.

“SELAMAT BERBLOGGING YE SEMUA”


P/S :

– YANG XDAPAT PEGI TUH JANGAN SEDIH OR JELES EYH.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Event Coverage, Gathering, nuffnang, social network, Suterablogger. Bookmark the permalink.

18 Responses to >MINI GATH AT THE MINES PART 3(ENTRI YANG BANYAK GAMBAR)

  1. >ko lone ranger ek??xbwk wife skali??

  2. >ah.. teringin nk jumpa isteri hang yg mcm dusun tu..u like it white ek? ahahaha

  3. BeaN MorENo says:

    >alang – wife aku keje la…kalau aku bawak die mesti aku lagei akan diketawakan sebab die hebat main bolingjard – i like it white…

  4. >oh..aku ingatkan ko semunyik kan wife ko dlm gerobok..kekekke

  5. BeaN MorENo says:

    >alang – xboleh bini aku lawo..mestila kene tunjuk…hakhak

  6. >oh…macam itu ka…aku ingatkan sbb lawa ko sorrok dlm gerobok…

  7. Aus says:

    >bean..aahahaha…pelat lidah ku membace..haha..gambar daydeck ngn rina xleh bla..haha..

  8. >.mmg nk makan nandos pun, tp dtg lambat.so makan mekdi je.sobbbbb~ T_________T

  9. Rina Salleh says:

    >ahahhahaha! rinasalleh mat saleh *gelak* ooooo. takpe2…ada lori ada bas,ada kete bawak sendiri,i nak naik bas,kejar mr bean dengan penyapu besi.LOL!

  10. BeaN MorENo says:

    >alang – sebab lawo kene tayangaus – itula akupun masih pelik adahakah aku yang taip entri tu…fateha – alo2 cian…rina – hakhak…saje je je…amacam best tak??

  11. kak ina kl says:

    >bravooo mr bean..taklah payah cari google translate nak baca N3 kamu..sonang sikit kepala hotak nak baca..masih jelous tgk gambar gath..

  12. BeaN MorENo says:

    >kak ina – hakhak…saya ikut nasihat pakar…walaupun tgh sakit otak jugak…jgn jeles nnt 28 kami nak buat paintball plak…amacam ade beran???

  13. Rina Salleh says:

    >bravo! bravo!teruskan usaha ;)i support dari belakang meja.haha

  14. BeaN MorENo says:

    >apa yang bravo sgt tu rina..

  15. >suka ini!pandai u buat komik bean..i like lah❤

  16. Sendra says:

    >aku tak jeles..*tipu*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s