>MINI GATH AT THE MINES PART 2

>

Adoiyai…Nampak gayanya setelah lama saya berada di oversea bahasa saya telah bertukar sama seperti MR Bean yang sebenar.Jadi setelah mendapat nasihat dari seorang samseng blog yang amat digeruni isitu bro eyriqazz(wah dah macam young and dangerous) atau panggilan manja yang diberi oleh Fatehah iaitu “Uncle Eyriqazz”(oops i am sorry…).So daripada korang membaca tulisan saya yang agak puitis seperti Shakespear yang agak memeningkan saya bertukar semula menjadi Melayu Sejati yang makan kuih cakoi sambil menaip entri.Adus bapak kekok(awkward) sebab rasanya dah dua bulan saya tulis entry dalam bahasa omputih.Ini semua disebabkan kekecewaan saya terhadap Liverpool yang menang sekali kalah memanjang(huhu).

Oklah kita stright to the point ye.Ini adalah sambungan entri yang lepas sebab malas dan tiada idea untuk tulis benda lain walaupun baru lepas tgk screening “Valentine Day” semalam(amy jangan jeles OK).Cite tu tak best pun (just nak sedapkan ati ko).Kita mulakan dengan aktiviti pertama ye.Kitorang just lepak makan2 kat Nandos(pergh lama siot saya xmakan kat sini).Korang pun mesti tau kan makanan Nandos ni agak pelik2 walaupun saya ni ada darah campu skit Mat Salleh(bukan Rina Salleh ye).

Itulah sebenarnya perbualan mereka walaupun saya berada jauh tapi mereka tidak tahu yang saya ada superpower macam Kapten Kit.
BEAN MORENO & ERYQAZZ @ NANDOS

Hm…Nilah sebahagian activity yang korang kene tau.Nampak macam sikit je kan tapi korang tak tau ada lagi askar simpanan wataniah tengah tunggu kat tempat boling.So aktiviti boling saya akan cerita lepas ni di bahagian yang ke-3 ok.Bukan tak nak cite tapi korang faham-faham je la yek.Ini time bekerja so,rakyat didahulukan pencapaian diutamakan ok.Lagipun internet connection yang digunakan ni amat lembab umpama siput b***(ooops mencarut plak).
p/s :
– Korang kene ikuti episod seterusnya sebab byk gambar.Kalau internet ok saya akan upload.
– Ni adalah experiment kedua yang saya jalankan untuk blog ini iaitu bahasa melayu.Jadi kalau hits saya bertambah baek saya akan teruskan.Kalau tak saya akan bertukar menjadi rowan atkinson semula yek.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Event Coverage, Gathering, Suterablogger, Tips. Bookmark the permalink.

20 Responses to >MINI GATH AT THE MINES PART 2

  1. Rina Salleh says:

    >wow! okay tunggu part 3!haha;)

  2. Sendra says:

    >ehhh,mula2 aku ingat aku salah blog..macam terpinga2 aku,ehh,aku kat sutera blogger ke ni??hahahsebenarnya pada aku kau tulis bm ke bi ke,sama je kot..cuma kalau bi,lawak kau tu aku faham,tapi macam kaku pun ada kadang2..kalau camni,haa,boleh panggil kau kacang moreno.best2.wahh,banyak kau dapat kan dari gath ni..

  3. >ekau dah balik malaysio yerk???gegegegeg…*aah..liverpool tu asyik kalah je..tp i tetap 'u'll never walk alone'…

  4. Kancilbiru says:

    >aku rasa penulisan ko in BM lagi better kot..almaklumlah reader ko kan ramai malay..anw BM or BI mana2 pun ok…keep it up ok!

  5. >selamat kembali ke tempat asal.. ehehehehe

  6. >aku baru jak sokong liverpool.sekali kalah memanjang.kensel la.haha

  7. daydeck86 says:

    >Kalau Mr Bean waktu orang putehkalau En. Bendul waktu orang melayuwakakakakakkkaaajangan marah ar….

  8. Matjoe says:

    >pelik seh, aku tak paham ko tulih apa😛, ecece, ingat salah url tadik

  9. helena's says:

    >ahahaha cikhel ingatkan salah blog td..hahahaape pon liverpool tu saya tetap the chop!tak gitu bean??haahanak tgu next entry!mesti best kan kan..

  10. Aus says:

    >ahahaha..bean2…boleh je..gambar korang insayaallah aku hntr mlm ni,..tapi kena compress dulu..aku try anta ori saiz..tapi xleh smlm..sbb besa sgt..sabar ok

  11. Naz says:

    >hahahaha bean, x tahan la baca entry "bkn omputih" u ni.. tergelak2 i baca.. nasib boss x npk i gelak2 sengsorang nih!btw, valentine's day x besh ker? i x dpt pong invitation.. sob sob.. wat la review psl the movie yek?

  12. >Bean,bole plak ko tulis dlm bahasa plak ek? aku ingat ko dah jadi melayu mudah lupa. maklumlah byk sgt tgk citer omputih kan? Amy citer Valentine tu best okeh! bean saje nak dengki ko tau tak!

  13. >.hakhakhak.gedik tul lah abe bean nehhh ;p.cpt updateeeeeeeeee!

  14. BeaN MorENo says:

    >Rina – tunggggguuuu tau….puan capa – apa yang peliksebdra – haha..ye ke???so aku nak kene tulis yang mana???alang – hakhak…saje tuko anginniza – habis camner???Jard – ko perli aku ni…siot…bibi – ntah aku macam nak sokong felda fc plak lepas nih

  15. BeaN MorENo says:

    >deydeq – aku ni ahli syurga mana boleh marah2…hakhakmatjoe – lepas ni aku tulis siam k…cik hel – amacam anjakan paradigma ni…best tak???aus – savingla mamat nihnaz – sat lagey i buat previewlilly – ko ni apa la lilly xpandai langsung nak jaga ati kawan tau…sian amy…hahahahfatehah – sabo eyh…sat je lageyapa yang erk

  16. Eyriqazz says:

    >Bean :Cayerla bean.ada bakat apa tulis dalam bm.tak salah bean tulis bi,tapi campur2la…kalau reader u ramai melayu,better tulis dalam bm..nih yg buat aku nak update juga pasal gathering ni…tunggu..sempat malam ni aku updatekan n acah2 korang semua..hik3…

  17. Natasha says:

    >ben mmg pandai mengarut…boleh jadi tukang karut wayang kulit ni

  18. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – hakhak…terjah lagey…kak tash – biasala kak mana ada blogger yang xpandai ngarut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s