>MINI GATH AT THE MINES PART 1

>

Hakhak…Maybe some of you still thinking what’s happening or see something fishy in this blog.Yups!!!I have change my style in my TITLE.Actually nothing special about that.Just a bit a change to make the readers comfortable with this blog.Before this in the title i put dash & equals symbol but now…No MORE!!!(actually got some tips and advices from melromeo).So thanx to mel.

 Hm so tired.Even most of my throw went into the “longkang” but still can fight with Deydeq wakaka…Maybe some of you knew about the blogger gath yesterdey.Wow it’s fun having a moment together with all the blogger.The most important thing was special appearance from Melromeo,Eyriqazz and RinaSalleh.So thanx to all of you for the appearance.ahaha.

Actually this is my first event and i combined together with CikHel to make this gath happening(actually cikhel done all the works..hukhuk).And it was SUKSES2…hakhak…So if you wanna know what happened at the gath please wait OK!!!

TO BE CONTINUE…

p/s 
– Sorry for the late update because i am searching for the new layout…
– Is waiting for deydeq to email me the pic.Deydeq pleeeeeeeeaaaaaaasssseeee update the pic…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Event Coverage, Gathering, Motivation. Bookmark the permalink.

23 Responses to >MINI GATH AT THE MINES PART 1

  1. >arghh.. gmbr yg sama jugak cesss……daydeck…. ku nk gmbr jugak wei!!!

  2. BeaN MorENo says:

    >haha…ko tertipu…

  3. JAI says:

    >Aduhh..meriah nampak rugi tak pegi

  4. BeaN MorENo says:

    >Jai – xpe bro nnt ade lagey…kitorang ada plan lain

  5. Sendra says:

    >aku tak jeles pun*tipu*betul weyh cakap mel,aku pun dah lama nak tegur juga pasal kau punya title yang gedik2 tu..sebab maybe effect juga kat SEO,ta[i aku tak tw nak cakap camane,haa,mel dah cakapkan tu baguslah..bean,sekali lagi aku tegur,kau punya header tu tak best dong!!kau boleh buat yg lagi gempak tw!

  6. >xnmpak muka aku!x aci!

  7. >semua guna gambar sama..tp both r da best pon kan? :Dbest la!nk gather lagi!ramai3😀

  8. Anonymous says:

    >Great story you got here. It would be great to read more about that matter. The only thing I would like to see on that blog is a few photos of some gadgets.David FloueeCell phone jammers

  9. Aus says:

    >sme gune gambar same..tp knape semua xtnye..siapa amek gambar tu..aahahaha..

  10. bellar0ssa says:

    >best nye gath.huhu.

  11. sumijelly says:

    >wah….x dpt joint la that day…..so jeles..kalu tidak leh bergumbira..hehehe

  12. BeaN MorENo says:

    >Sendra – haha…xpe bro kitorang ade plan nak buat paintball…cik yann – hm …marah aus…die yang amik…eny – boleh nnt kitorang buat kitorang panggil lagey eyh…bestkan rugi pada yang pegi…hakhakaus – sape amik gambo ni aus xcukup elemnt tol laI like thinking big – tulah orang ajak xnak ikut…bella – opkoz la best…kak sumi – tula jual mahal lagey…hakhak

  13. Melz says:

    >aku cute jer kat belakang tuh kan😛 miahahaha

  14. helena's says:

    >hahaahhaha ehh sume keje cikhe buat ke??tak oh yg penting bean dpt ajak blogger terbaik!hahahacepatlah daydeck nak gamba!abis sume sama..hahaha

  15. BeaN MorENo says:

    >melz – yang pntg aku tinggi skit dari ko…hakhakcikhel – yele…smua cikhel buat…

  16. Lifesaver says:

    >cik yann nampak sangat comel ;P

  17. BeaN MorENo says:

    >puan – mcm mana plak dgn saya puan…

  18. redfingger says:

    >gambar tu cantik sebab aku enter frame depan sekali…muahahaha…:-p

  19. >.i tak paham bahse inggeris.sekiannn! ;p

  20. >thx sbb organize gath nih!!syok!!

  21. Ridhuan says:

    >wah nmpaknya aku dah jauh ketinggalan skrg..

  22. BeaN MorENo says:

    >bob – hakhak…mungkin betul apa yang ko kata kan tu (amik ati je ni tau…)fateha – belajar nnt paham k…hairi – hm..tq2…nnt kite buat lagi…duan – xjauh skit je aku maju

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s