>-= MiNi GaTh InFo =-

>

To all blogger that confirm want to go to the gathering please forgive me because i have to change the time earlier from the time stated at the flyer.It is upon request from Melromeo so that we can have more time together(just assume that this gath as a date with your love one…ahaha).So if we have more time than we can discuss and share many things about blogging tips.
Hopefully with the new time arrangement all of us can gain more and have fun like heaven OK!!!Sorry for the incovinient and hopefully you can still come to the gath…
So the gath detail …
Venue : The Mines Seri Kembangan
Time : 11.00 am
Date : 7 February 2010

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Competition, Suterablogger. Bookmark the permalink.

13 Responses to >-= MiNi GaTh InFo =-

  1. helena's says:

    >selambe jek tuka2 masa..cubit kang!hahaaha

  2. Aus says:

    >ahahaha..bikin suspen la bean..haha..

  3. BeaN MorENo says:

    >helena – bukan saya la cik helaus – hihi…saje je…

  4. Eyriqazz says:

    >bean,apa aturcara majlis nya.Hik3..aku nak bawa anak dan isteri.Ok ke?Aku dtg under Melz…

  5. >Bean,mines tu besau. jumpe kat parking ke? ishk ko nie.. cube kuarkan programme kan senang? cepat2..

  6. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – boleh la apa plak xboleh…datangla…bro datang lagey saya suke…hakhakpuan – apa yang waaaa!!!lily – kite berjumpe di depan tempat bot

  7. ween says:

    >hadoi mesti BEST. hopefully the gath will go smoothly n everyone will be having FUN🙂

  8. Eyriqazz says:

    >Bean Moreno :Aku rasa aritu kita buat derma kilat utk baby Ammar skali…tiada paksaan…letakkan dlm envelope then bank in kan kat mama dia…ok tak?rasa ini hari dia,mungkin suatu hari nanti hari kita

  9. Sendra says:

    >bean..logo siap..usha latest entry aku..hahah..shit ah aku tak dapat join.blah r korang..have fun r korang..aku tak jeles pun..*tipu*

  10. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – boleh xdehal…kite kene tolongween – nnt aku belanja ko naik swan yek…sendra – logo ko cun…baby hel – ko jgn xdatang…

  11. JAI says:

    >wah..seronok bunyiknya bro..eyriqazz ajak hari tuh tapi tak dapek dtg pasal ada hal..bila 2nd round insyallah gua pegi..tak jemput pun gua pegi gak tak kira…miahuhahohaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s