>-=This WeEk BloG TraFFiC FoR SuTeRaBloGGeR =-

>

Wah tq for all the readers and blogger that always support this boring and dull blog.If not because of you and you and you…YES ALL of YOU i will never got the spirit to write and will never got this :
(Stats for this week)
I show this stats not because i want to show off(show off with this little stats are you crazy!!!shame man) but just to show to all of you that i need your visit to my blog and also as an appreciation to your visit.That’s why i work hard to make this blog interesting(is it???).
But the one that i really curios is about this :
 
(Uiks!!!Hani Tarmizi…Who Is This)

I am still wondering who is this Hani Tarmizi anyway.Everyday i got hit under her name(should i pay her royalty…ahaha..hell no!!!).I never wrote anything about her and i also don’t know who da hell she is(is she a celebrity or what??).But anyway Tq to her coz give me some of the visitor.
Pray for me for this blog.I will keep on writing if you guys still support and read this blog.And now struggling to get higher PR(why mine still 0/10 owhh…no last time when in blogspot at least 2/10???).Can somebody tell me what happened???I still cant get it why suddenly after i change domain my PR become 0(huh!!!very sad).I check it twice but the result is …
(My latest PR…Owh No!!!)
So if there is anybody that can help me to adjust this situation please come to the front and leave your IC number and passport size picture(wow!!!like orientation right..) and help me to improve on this…PLEASEEEEEE!!!!
p/s :
– Hopefully can achieve more that 300 unique like Kak Ina…(am i too greedy!!!)
– To all visitors i would like to say :
“Kak Nita sayang semua…sayang sangat sampai kiamat!!!”

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Achievement, Article, Bloggers, Blogging, Motivation, nuffnang. Bookmark the permalink.

18 Responses to >-=This WeEk BloG TraFFiC FoR SuTeRaBloGGeR =-

  1. Sendra says:

    >ye bean..kau adalah tamak..hahhaha..weyh,hani tarmizi tu perempuan yang berani sangat mulut langsi kutuk org serawak..dia kata org serawak kuno lahh,duduk hutan lahh..semua gara2 ntah sorang perempuan serawak mana kata dia nk rampas suami dia ke apa ntahh..abes dia kutuk semua org serawak pakai fb..padahal yg lawaknya,suami dia sendiri org serawak..aku org johor pun pangkah weyhh org yang berfikiran kolot ni..haihh.weyh,lately aku kusut habis nak buat entry apa tak tw dahh..traffik turun mendadak..perlu kah aku buat entry pasal traffik turun mendadak??hurmm.

  2. BeaN MorENo says:

    >sendra – owwwhhh ye ke???aku ni xhup 2 date la…sebab bende2 negatif ni aku xamik port…tulah aku rase ko kene buat mcm tu kot…hehe tapi aku rase traffic ko mesti lagi byk dari aku sebab ko rmai follower…komen pun byk…hakhak…

  3. Aus says:

    >owh…aku taw sal hani tarmizi..penah bace hari tu..die kutuk pompuan sarawak..xsilap la..

  4. BeaN MorENo says:

    >aus – ye ke???hehe…aku malas nak amik tau la…

  5. >ehehe.. rajin2 ar blogwalking..

  6. Kancilbiru says:

    >hani tarmizi tu dia kutuk ppuan sarawak sebab kacau laki dia…hehe…ko nak tau pegi selongkar beautifulnara.com. siap ada Fan page untuk sesiapa yang menci sama itu hani tarmizi.

  7. BeaN MorENo says:

    >Jard – hari2 blogwalking…Kancil – ye ke???hehebaru lepas baca…cian die eyh…tapi sebabkan die jugak dapat hit yang xpasal2…

  8. >i hope that you will consistently write in your blog if u do want gain traffic..;) semoga berjaya kekalkan traffic ok!

  9. BeaN MorENo says:

    >yups as long as you support it then i will write something…

  10. >hebatlah kawan..keep it up!

  11. BeaN MorENo says:

    >lily – mana hebat…biasa je…kak ina lagey bagus…

  12. Lifesaver says:

    >sape perempuan itu?jeng3x!

  13. >apa kaitan ko ngan hani tarmizi?hahan aku baru perasan ko guna .com suda.cis.last.gila hebat org view ko hari2.hee

  14. BeaN MorENo says:

    >puan capa – ntah sayapun xkenal la puan…xkan bini no dua saya…hahabibi – ntah aku xkutuk org sarawak…tapi aku suke pompuan sabah bah…ahahahcis baru ko pasan xgune punye bibi…last … ko xpyh gune dot com pun xpa bah ko popular suda…

  15. kak ina kl says:

    >salam mr bean.pelan dik..jadi kura-kura dulu.bukan senang nak senang.kalau nak cepar fofular tulis ajer pasal artis,cepat kebabom blog kamu.tq sebab selalu sebut nama akak.sampai akak tersedak-sedak tau.

  16. BeaN MorENo says:

    >kak ina – saya kagum ngan akak sebenarnya…lagey pun saya ni bukan otai so kene belajar…wakaka

  17. Aus says:

    >aku sokong cakap kak ina , jadi kura2 dulutapi aku lagi suke jadi labi – labi ,ahaha..

  18. BeaN MorENo says:

    >aus – aku ni dah habis kura2 la…kalau aku nak jadi arnab aku dah tulis entry pasal CIPAP dah…wakaka…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s