>-= SmElL LikE ShIt!!!=-

>

Buek!!!i smell shit here…Yes here in the blogging scene.Actually i have been thinking for a long time to write about this damn scenery…Until yesterday i heard a lot of complaints from other blogger about this “OTAI” stuff.Come on la…
One of the complaint from my fellow blogger :
“Bro check this blog out.This otai said blogger that use Blogspot can’t call themselves a bloggger!!!”
I check this entry.and i felt very disgusting.What an annoying article…Should i state the name (i think no la…because y..Because he will feel like he is wow!!!a rock star…Damn it!!!They know who they are).Ok to make thing become easier.What is the problem with using blogspot…Blogspot is also blog hosting server ma same as WordPress or even Joomla!!So why did he stated that Blogger have to use WordPress.It’s the same ma!!!Open up your eyes.Learn more play more bro!!!
 I think this kind of issue is not relevant at all.You want attention or what bro…It is not the first time i heard about you.Many stupid issue that you brought out that i think like cheap publicity in this blogging scene.CUT THE CRAP!!!Writing like a rock star but immature mind.Stop doing this bro.

Before this i heard that you condemned other blogger article.Do you think that your entry was so good like Shakespeare writing…??? or maybe Samad Said poetry???I’ve read your article and it is just the same like us.Like blogger that you call “Newbie”.If you want people to call you “otai”(what the hack!!!) just think like an oldtimers(i use to be when i am SKINHEAD…ahaha). Help the blogger to improve on their writing not condemn their entry.

Ok for example if the newbie doesn’t support your blog can you achieve high page rank!!!If the newbie doesn’t read your blog can you …arghhh…CUT THE CRAP man!!!Respect other blogger.Don’t simply2 condemn people.huh!!!Not all blogger blog for money.Think about that!!!

To this kind of blogger i got something for you :
Its crazy how you can go from being Joe Blow,
to everybody on your d-ck, no homo,
i bought my whole family whips, no volvo’s
Next time I’m in Church please no photos,
police escorts, everybody passports,
this the life that everybody ask for
This the fast life we are on a crash course
what you think i rap for to push a f-cking Rav 4,
but i know that if I stay stunting,
all these girls only gon want one thing,
i can spend my whole life good will hunting,
only good gon come is its good when Im cumming,
she got an ass that will swallow up a G-string,
and up top ahh, 2 bee stings,
and im beasting off the Riesling,
and my n-gga just made it out the precinct,
we give a damn bout the drama that your dude bring,
im just tryin change the color on your mood ring,
[lyrics courtesy of killerhiphop.com]
Reebok baby, you need to try some new things,
have you ever had shoes without shoe strings?
whats that Ye? baby these heels,
is that a May… whaaat?
baby these wheels,
you trippin when you aint sippin, have a refill
you feel like you running huh, now you know how we feel”

– Try to understand the meaning of this Lyric –
p/s :

to other blogger – just ignore what ever this otai say.they are human like us.Just let them live in the otai world!!!Remember we were all the same…
to the “otai”(otai sgt ke???) – Mind your entry.Just help the weak you’ll gain something
(Just read this entry)
REMEBER :-
“BLOGGER HELP BLOGGER”

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Story, Suterablogger, Video. Bookmark the permalink.

22 Responses to >-= SmElL LikE ShIt!!!=-

  1. helena's says:

    >cam bagus jek kan nak ckp camtu poyo sangat!kite tetap best bean.haha eh??

  2. Sendra says:

    >makin lama makin menyampah dengan sebutan atau gelaran blogger otai ni..aku tak rasa akan ada blogger oldtimer yg akan mengaku dia blogger otai..aku tak faham kenapa orang yg dah kat atas rajin sangat nak pijak orang yg masih kat bawah..aku tak rasa tanpa follower dia yang terdiri dari newbies juga tu boleh buat dia rasa hebat maca sekarang..owh,baru ada domain dah rasa org pakai blogger ni mmg sampah lahh?klu pakai domaintapi penulisan sampah nk buat apa?bazir duit je.baik pakai blogger tapi belajar buat penulisan manta lagi bagus..tak faham kenapa wujud orang camtu.

  3. >sape blogger yg konon otai tuh?prasan bgus… blueekkk!

  4. sWeEtDaRLinG says:

    >waaaa harus erk ada wordpress gitewww baru panggil blogger… aiseyymaaaan, berapa kerat sangat pakaii wordpress tu..ikon nuffnang, semua pun pakai blogspot b4 ada dot com.. sengal!

  5. >ihihihi.. ade gak makhluk mcm tu ek bean..mamat ni ke yg ko crite kat aku? yg kaki kondem org tu? otai pon otai la.. takat otai dlm blog je watpe… hehehe gasak lu la mat janji lu bahgia..

  6. BeaN MorENo says:

    >cik hel – itu la poyo bangsat punye kalau berani komen la post ni…sendra – itu pasal la otai sgt ke…aku baca entry cam haram gak!!!cik yann – identity masih dirahsiakan!!!tgu die balas post ni kite tau la…itupun kalau xkaget la kan…nak tgk "newbie" mcm kite bersuara baru nak slow…dah la gambar xnak tunjuk…memalukanamy – biasala sebenarnye die yang newbie cite je gemapak…loqman – hehe…saje kasi panas!!!gua nak tgk die melantun je bro…melantun kite gi sapu!!!ahaha(gurau jek…)

  7. Kancilbiru says:

    >eww…meluat sih dengar org yang perasan otai ni…oh maybe sbb ada dot com sendiri berlagak ar…semua org mampu beli domain sendiri kot tapi kalau jenis mcm aku yg blog for fun ni, tak koser ar nk bayar bil.. baik aku bayar yuran PTPTN…muahaahaha

  8. Naz says:

    >omg, who could that be? c'mon la.. just be a little bit civilized plssss!! bagus sgt ke dia punyer sampai nak condemn org lain?? cit!

  9. BeaN MorENo says:

    >kancil biru – ala cik kancil awakpun tau sape kot….orang2 mcm nila yang buat blogger hilang semangat nak tulis entry.ntah apa2 ntah…patut kasi support la…

  10. BeaN MorENo says:

    >naz – hm…you'll know later…ekcelli bende ni dah lama.but many people complaining about this otai thing…

  11. BeaN MorENo says:

    >naz – hm…you'll know later…ekcelli bende ni dah lama.but many people complaining about this otai thing…

  12. >erkk..sepa wei? nk tau gak..

  13. Aus says:

    >eh..aku nak tukar dot com la camtu..baru mengancam..ahaha…ala..lantak la bean , dari layan diorang baik kite sme g join contest milo maen2 puzzle kat situ..ahaha

  14. BeaN MorENo says:

    >Jard – hehe…susah tu…nnt ko tau la…Aus – bukan melayan(macam cikaro plak) tapi kalu xbersuara diorang igt kite ni bodoh2 je..suke2 je nak tulis…

  15. >cut tha crappp XDgot some people like that ma.cnt help with that..nuffzzzz

  16. BeaN MorENo says:

    >jake sully – i think i've heard this name before…turak macto!!!ya lol…what da!!!

  17. Lifesaver says:

    >otai ke newbie ke..blogger tetap blogger

  18. BeaN MorENo says:

    >puan – itulah…mcmla diorang je yang boleh tulis entry

  19. daydeck86 says:

    >Just ignore jer benda2 cam nih aku pun pernah gak gaduh2 dlm blog nih tapi lepas aku buat pandai jerduk diam lantak pi kalau blogger tuh nak kutuk aku ker…..

  20. BeaN MorENo says:

    >deydeq – hehe…tulah aku saje je bikin panas line…nak tgk respond sebab aku baca entry diorang ni memang sakit ati…sampai pening aku…wakaka…DEMI blogger!!!wakaka

  21. >ohh ade jugak yg macam ni…ish!sumpit aje bean org camtu..cakap besar si otai kununnyeee padahal dalam happptuiiitt.ngeee~~

  22. BEAN'S says:

    >baby hel – hm…aku saje je kasi panas line…bosan la…dah lama aku dengar cite2 diorang ni…mula2 malas gak nak layan tapi makin lama makin menyampah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s