>-= Bye2…Pulang HomeTown!!! =-

>

Hye all bloggers and readers.Happy Raya Haji…Actually this is just short entry to inform all of you that i’ll be not writing any articles or entry for about three days.(ya lo cuti ma!!!).It is because i have to go back to Johor celebrating my Hari Raya Haji (even i think it is too late)…So pray for my journey and i will write back in this blog maybe in Monday(off course my working day…ahaha)

So Bye!!!!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Eve, Familia. Bookmark the permalink.

8 Responses to >-= Bye2…Pulang HomeTown!!! =-

  1. Frazi A says:

    >ya, salam aidiladha, sorry nak tnya lagi soalan (ak budak baru blaja..tlg ambilkan..bla..bla.)pasal nuffnang ni, pasal icon earnings tu..ianya akan m'tjkan peningkatan terkini dlm tempoh masa berapa lama, hari2 kita boleh check ker?ker diorg KIV hjg bln baru update kan??..

  2. BeaN MorENo says:

    >uffnang memang lambat update bro…seminggu sekali je die update…kite boleh check traffic je tiap2 hari

  3. Frazi A says:

    >bro, tp ni cam ari2 ak tgk x naek2 je, hilang semangat membloging ak..uhuhhuhu..kalu xnaik juga dlm tempoh sminggu apa ak bleh buat..sifu!

  4. Frazi A says:

    >bro, tp ni cam ari2 ak tgk x naek2 je, hilang semangat membloging ak..uhuhhuhu..kalu xnaik juga dlm tempoh sminggu apa ak bleh buat..sifu!

  5. BeaN MorENo says:

    >hm…kene tunggula…sebab kadang2 die agak "lem" skit nak update tapi jgn takut akan naik jugak…dulu sebelum aku dapat first checkpun dah jatuh semangat tapi bile dah redeem memang nnt ko tau la semangat die cam mana…

  6. Frazi A says:

    >hoho..mcm tu ka, tpaksa ak gegeh m'gu, nuff o nuff……..yg penting, ak rela mencatat kisah ak setiap hari, pay per post!wakaka

  7. BEAN'S says:

    >biar je die xupdate janji iklan kuar…itu income ko…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s