>-= Hey Ho Lets Go =-

>

Sekali dengar macam lagu the ramones kan.Memangla ni tajuk lagu The Ramonespun.Mesti korang2 pelik kan dah byk entri yang saya tulis semua in English kan.Macam yang pernah saya cakap la saya terpaksa men”Johny English”kan blog ni untuk tarik visitor.So hope korang x bosan eh baca.Bukan apa excited n xsabar nak tunggu hasil AOP.kalau korang nak tau apa tu AOP bolehla gi baca kat official blog die (AOP blog).Lagi bape hari je comission akan diagihkan so hopefully boleh masyuk la.

So dah masa untuk saya balik.Dah pukul 6 dah (kalau tunggu lamapun bukan dapat OT).So doakan kejayaan saya next week untuk AOP.Malam ni xjadi plak nak makan ngan Family sebab adik saya kene standby.So kite jume malam karang kat dalam blog ni ataupun kat facebook ok…sesape yang belom add saya dalam FB kat sebelah kiri blog ni ada batch so pandai2 la add eyh…

Dengarkanlah lagu The Ramones – Hey Ho Lets Go!!! :

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Familia, Story. Bookmark the permalink.

2 Responses to >-= Hey Ho Lets Go =-

  1. Lifesaver says:

    >byk sungguh keje en bean ni

  2. BeaN MorENo says:

    >hehe…byk puan…nak cari duit lebey skit…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s